Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 17
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanuelle Buna ziua si de la noi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La cat mai multe lunite linistite Alexis, Radu, Mariuca si Lucas! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lorex bine ai venit acasa. Cum a fost prima noapte in 3? Noi suntem relativ linistite, eu ma declar multumita. Noaptea avem reprize de somn de minim 3 ore si maxim 5 (cand deja ma dor sanii Inca nu am scapat de problemele la sani, dar macar acum reusesc sa-i dau sa pape si fara protectiile din silicon. Si noroc ca nu am intampinat probleme, gen respingerea sanului, cum povesteau alte fete. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomistpoze www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze |
super bine doarme sara

chiar esti o norocoasa!al meu ziua nu doarme mai mult de [in cele mai fericite cazuri]30-40 min
bravo ei!
si
sa ramana la fel de cuminticacornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
cris m imi pare rau pt nesomnul vostru...
...poate la noapte va fi mai bine...

decenuela ,poate te lasa jiji la o baie de o ora...![]()

xela ... of,of,of...ai grija cu oboseala...nu-i cineva sa te ajute sa poti "recupera" somnic?

cornelia,mami de
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui roco1617 Buna dimineata si de la noi, La multi ani ! ![]() ![]() Alexis,Radu,Mariuca si Lucas La multe lunite !!!!In sfarsit a dormit si Alex o noapte in patutul lui numi vine sa cred Si am avut si noi o noapte in doi ![]() ![]() ![]() !!!Astazi la noi o vreme superba cred ca a venit primavara ....mult soare Roxana Alexandru Lucian |
felicitari pt alex cel cumintel

la cat mai multe nopti in doi!

cornelia,mami de
cris_mario spune:
arwen mai ai atat de putin...cred ca ai niste emotiii 

decenuela,mamidepuiuti

dupa ce ca nu am dormit...am mai facut si o curatenie zdravana azi...sotul nu m-a lasat,dar eu capoasa...nu si am terminat...sunt franta ... si mi s-au uscat si niste rufe,dar le calc luni,marti...k nu e foc
acum doarme printesa...ea a stat cu mami a mea kt am facut eu curat(a stat treaza de la 11 pana akm) si akm merg sa fac o baitza 

cris.d sper ca e mai bine Ema 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Am ramas singura pe aici... chiar si asa, pentru cand va intoarceti, Irina mi-a zambit cand ii povesteam ce frumoasa, dulce si iubita este (deh, cioara Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |

cata fericire ne aduc gagalicile noastre! si cum uitam si de nesomn si de dureri cand ne adreseaza un zambet!...

cornelia,mami de
Nik0le spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() cata fericire ne aduc gagalicile noastre! si cum uitam si de nesomn si de dureri cand ne adreseaza un zambet!...![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Daaa, asa e!

Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mare dreptate ai..... ![]() ![]() cata fericire ne aduc gagalicile noastre! si cum uitam si de nesomn si de dureri cand ne adreseaza un zambet!...![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
Nik0le spune:
lorex, sper ca ati ajuns cu bine acasa si ca sunteti ok, asteptam impresii!
onitza, ti-am admirat baietii, si Daniel si Paul sunt frumusei foc! Felicitari pentru cresterea in greutate a lui bebe! Imi pare rau ca inca mai ai probleme cu sanii (nici eu nu-s 100% ok, dar asta e, mergem inainte, o sa treaca).
Fetelor, cand va aud ca bebelusii vostri se trezesc doar de doua ori pe noapte asa ma ia o jaleee... a mea doarme mai mult ziua.
Eu noaptea vad toate orele pe ceas (adica si 11 si 12 si 1 si 2 si... si 5 si 6... ati prins ideea
).
Edit: cand spun "a mea", ma refer la bebelina, Isa doarme de n-are treaba toata noaptea de cand am intarcat-o. Bine macar atat, ca daca s-ar fi trezit amandoua nici nu m-as fi obosit sa ma mai culc, n-ar fi avut rost... mi-ati fi spus mama-bufnita. 
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
alicredo spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!Alexis, Maria, Radu si Lucas!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
onitza spune:
CRISTIES, pentru album e prea tz sa pui poza aceasta?
Multumesc
CRIS, Dumnezeule prin ce ai trecut!!!!! Nu-mi vine sa cred ce mult sufera Ema!!!!!
Si tu prin ce treci!
Intrebai de noi, sa stii ca nici la noi nu e roz , Paul tuseste in continuare, se fac 3 sapt, muci verzi, nu face febra sau altceva dar tot nu sunt linistita. Cel mic hornaie si el la san si are muci si mi=e tare teama sa nu apara complicatii.
Parca l=as tine acasa pe Paul cateva zile...dar sunt singurica cu ei si cam am emotii.