Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 16
ayanna_xem spune:
Pentru pufuletii zilei:

ALEXIS de Cristies, MARIA DALIA de Adina_bulina
LUCAS de Oani_2002, RADU MIHAI de Oana2007

Sa fiti sanatosi!!! 
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
emanuelle spune:
Buna ziua si de la noi! 

La cat mai multe lunite linistite Alexis, Radu, Mariuca si Lucas! 

Lorex bine ai venit acasa. Cum a fost prima noapte in 3?
Noi suntem relativ linistite, eu ma declar multumita. Noaptea avem reprize de somn de minim 3 ore si maxim 5 (cand deja ma dor sanii
) si papam si mai repede. Ziua dormim cam maxim 3 ore legat (de obicei cam 2), in rest mai cu ochii pe pereti, mai la mami in brate, mai in balansoar...
Inca nu am scapat de problemele la sani, dar macar acum reusesc sa-i dau sa pape si fara protectiile din silicon. Si noroc ca nu am intampinat probleme, gen respingerea sanului, cum povesteau alte fete.
xela_07 spune:
Ce frumos ninge 
!!!
Noi am dormit azi nopate cu treziri normale la 2 ore dar eu m-am trezit super obosita. Cred ca s-a adunat
.
O sambata superba va doresc!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
sagetutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Nici a mea nu prea o vrea ...dar eu insist pt ca eu NU reausaisi suga degetul... Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare |
Nu stiu ce sa zic cu suzeta...
Nasa-mea o lasa pe fiica-sa sa suga degetul ca cica e mai natural. Am o cunostinta care din cauza suzetei (tot un cica) i s-ar fi indoit dintii de jos spre exterior fetitei.. Cica multe
...
satulica spune:
salutare! 
eu mi-am propus azi sa fac curat (tati mi l-a luat pe Marcu si am ramas doar cu boboaca); am luat o pauza ca s-a trezit Mady si ii dau sa pape; asa ca am intrat sa va salut si sa dedic o www.youtube.com/watch?v=gET1xyO9sCA" target="_blank">melodie celor mai frumoase si dragastoase mamici de pufuleti 
mami de boboci Marcu (04.02.2006)
+ Madalina (19.01.2010) 
Poze
arwen92 spune:
maine este ziua cea mare...

am in suflet un amestec de emotii

![]()
![]()
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...
cand vrei sa vi?noi te asteptam
decenuela spune:
La multe lunite Alexis, Radu, Maria si Lucas...mamicut
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
La multe lunite Alexis, Radu, Maria si Lucas...mamicutzelor sa va traiasca puiutzii si sa fiti sanatosi cu totii!
noi, am fost f cuminte....am fost in real...apoi la o matusa...a f incantat de schimbarea de mediu...si ete-ne la tt , acasa...
poate adoarme sa dorm si io cu el...si ce-mi doresc , sa stea linistit sa prelungesc si io baia de la 3 min...la cat s-o putea.
eu, nu ca s-ar trezi altcineva in locul meu noaptea dar nu cred ca as putea sa dorm o noapte...la primul scancet sunt in picioare...oricatde profund as dormi.
cris_mario...te compatimesc...dupa cat prestasesi ieri...ai mai stat si treaza..of,of....
cristies....
ce i-ai luat gargaritzului?
arwen...scoatem motatele?
satulica....sar'mana de melodie
cris.d.....zi-ne ceva !
plateea unde esti mama..in vacantza?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
roco1617 spune:
Arwen curaj ca mai este putin si vei tine puiul in brate 

Incepem cu agitatele de astazi

HAI ARWEN !!!! MULT CURAJJJJ!!!!

Maria Isabela (28.01.2010)