Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 15
Vi4i spune:
buna dimineata sau ziua deja!!!!!
azi sunt ca noua am dormit toata noaptea fara sa ma trezesc,am dormit ca moarta
,tati a avut grija de toate! chiar cand e cu tati mananca mai bine si mai mult
Nicole felicitari p-u primul zambet,ce frumos tre sa fie cand iti zambeste constient
,al meu inca nik,mai asteptam!!!!!
nu nominalizes ca ma repet si nu vreau sa plictisesc!!!
dar la multi ani voi ura puisorilor Alexis,Radu,Mariuca si Lucas!!! la mai multe lunite si la mai putine colice!!!!
intrebare: s-a trezit puiul meu cu pleoapa de la ochiul stang umflata si ochisorul curge putin,adica si mai inainte curgea dar asa de umflat inca nu a fost!! oare ce sa fie???? ce sa-i fac?????
acum sta cuminte in carucior si scoate niste sunete asa de dragute,de parca canta!!!!
baby in burtica
poze bebe iubit
de
Dionisios-Ionas 03.02.2010
roco1617 spune:
Buna dimineata si de la noi,
La multi ani !

Alexis,Radu,Mariuca si Lucas La multe lunite !!!!
In sfarsit a dormit si Alex o noapte in patutul lui numi vine sa cred ![]()
![]()
![]()
.
Si am avut si noi o noapte in doi

!!!
Astazi la noi o vreme superba cred ca a venit primavara ....mult soare ![]()
![]()
roco1617 spune:
Si la noi a inceput ganguritul si zambitul 

nu ne mai saturam sa savuram asemena momente .Tati nu se mai da plecat la servici dimineata cand avem programul de gangurit ![]()
![]()
![]()
danyelana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
![]() ![]() LA MULTI ANI, Alexis!![]() ![]() Sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si tati! Si sa ai o aniversare frumoasa azi!Si Lucas implineste azi o luna! La multi ani, puiul meu! Noi am fost asa ocupati zilele astea ca n-am mai reusit sa intru. Si in weekend avem o multime de musafiri. Un sfarsit de saptaman frumos sa aveti! ![]() Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Neatza si merci de cafea si de cinste,

La cat mai multe lunite pufuletilor de azi:MARIA DALIA de Adina_bulina
ALEXIS de Cristies
LUCAS e Oani2002
RADU MIHAI de Oana2007
Sa cresteti mari si sanatosi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ayanna_xem spune:
...hop si eu
. V-am citit, dar nu am mai apucat sa postez. Nu pot scrie cu gagalicea la tzitzi pentru ca nu-i place deloc cand o misc in timp ce suge si pana acum n-am gasit nici o pozitie in care sa scriu fara s-o deranjez. 
Noi suntem bine asa in general. Un pic fornaite si ne luptam cu ceva muci, dar na...fata de ce-a infruntat Cris.d e parfum. Cu ser si pompita pentru desfundat ne descurcam cat de cat onorabil.
Si bubitele i-au trecut aproape de tot dupa ce am folosit apa de tarate la baie.
In rest, tzitzi la greu, somnic la fel...pot sa spun si eu in sfarsit ca nu mai am nopti albe...adoarme pe la 12, papa o tura pe la 3,30 si apoi iar somn pana pe la 7,30...iar papam si dormim pana pe la 11. Barbat-meu vrea sa facem schimb...sa intre el in concediu ca sa nu se mai trezeasca zilnic la 5 ca sa plece la servici. A...si inca ceva...zambesteee foarte des...ne topim...cred ca in curand o sa si gangureasca asa mai serios, ca acum face ca un soricel, dar cand ii vorbim devine foarte atenta si scoate limbuta si misca gura si chitaie de parca ar vrea sa ne raspunda.
Trimit mesajul asta...ma duc sa mai bag o portie de
si mai revin...ca azi e si tati acasa si poate mai am un pic de timp liber, desi vreau sa ma apuc si de o curatenie generala printre timp...dar vad eu cum ma descurc ca sa nu va mai neglijez si sa nu ma trageti de urechi.
Va pup.
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vi4i asa deci pozici noi cu cracaletu meu mititel!!! baby in burtica poze bebe iubit e tare frumos...si pareti atat de fericiti ...felicitari ![]() ![]() de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Neata!!!1 Azi implinim doua lunite si cu surle si trambite dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multe lunite Alexis si iart-o pe mami si pe tati ca ti-au dat cadoul mai devreme!![]() ![]() _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
sa cresti mare si voinic si sa bucuri pe mami si tati

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
![]() ![]() LA MULTI ANI, Alexis!![]() ![]() Sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si tati! Si sa ai o aniversare frumoasa azi!Si Lucas implineste azi o luna! La multi ani, puiul meu! Noi am fost asa ocupati zilele astea ca n-am mai reusit sa intru. Si in weekend avem o multime de musafiri. Un sfarsit de saptaman frumos sa aveti! ![]() Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
sa creasca mare si sanatos...felicitari

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
pai...la multe lunite Lucas,Maria_dalia,Alexis,Radu Mihai
sa cresteti mari,sanatosi si frumosi 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
noi aavem program (a se citi show) de la 2 jumate la 5-6
... dar azi s-a prelungit si a tinut pana la 7 jum
...apoi de la 8 nani pana la 11 amandoua 
![]()
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.

Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)