Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
![]() ![]() LA MULTI ANI, Alexis!![]() ![]() Sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si tati! Si sa ai o aniversare frumoasa azi!Si Lucas implineste azi o luna! La multi ani, puiul meu! Noi am fost asa ocupati zilele astea ca n-am mai reusit sa intru. Si in weekend avem o multime de musafiri. Un sfarsit de saptaman frumos sa aveti! ![]() Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
LA MULTI ANI! SA CRESTETI SANATOSI SI VOINICI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
multumim de tratatie cristies...

DISTRACTIE PLACUTA!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:

ALEXIS 
RADU MIHAI 
MARIA DALIA
LUCAS GABRIEL

cornelia,mami de
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
unde-i toata lumea?
cornelia,mami de
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti unde-i toata lumea? ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Neatza, io-s pe aici, restul... asteptam sa apara.
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
La multe lunite Alexis, Radu, Mariuca si Lucas! 
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
hehehe iata si Nikole! Imi pare rau pentru colici si pentru prima luna timida, dar am citit ca se cam intampla asa. Piticotul nostru a luat 450gr in prima, dar a recuperat in a 2-a luna, cu cele 1500gr. Acum e la 350 gr in 2 saptamani. Observ ca e in salturi, cresterea. ![]() Mihaela, fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) (...si povestea nasterii piticului) |
micki, multumesc pentru incurajare, deja ma simt mai bine!

Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui evyme![]() Am vazut ca m-ati dat disparuta... Sa va spun despre noi... Avem un kilogram luat in 3 saptamani, doar un cm jumate in inaltime, papam foarte bine, mami are laptic din belsug... Nu-l alaptez la san pentru ca mi-e teama sa nu fac iar rani, asa ca ma mulg si-i dau din biberon... Iesim si afara si ne place tare mult, dormim tot timpul si dupa ce intram in casa inca o ora-doua ![]() Din pacate avem show seara de pe la 22.00 pana pe la 1.00 Plange, se opreste, plange iar si tot asa... Aseara i-am facut baita mai tarziu (la 21.30), apoi i-am dat sa pape si l-am pus pe umar ca sa scoatem aerul si a adormit acolo. S-a trezit la 1 sa pape, apoi a dormit iar pana la 4.30 Papa si somn iar pana la 7.00, apoi urmatoarea trezire la 10.30... Probleme nu avem decat cu pacatoasele de bubite care-i ies pe fata Ii trec si dupa doua-trei zile apar iar ![]() Deocamdata cam atat, promit sa nu mai treaca o luna pana sa postez iar fericita de Sebastian Mihaipoze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Felicitari pentru cresterea in greutate!
Ma bucur ca ti-au trecut ranile de la sani, incearca sa-l mai pui pe bebe sa suga, ca pompa nu goleste sanul cum trebuie si in timp o sa scada lactatia. 
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui mcrissa abia apuc sa citesc cateva pagini, sunt invidioasa pe voi ca puteti scrie.eu sunt rupta de oboseala, nu am timp de nimic, nu mananc decat sandwichuri, de cand am nascut nu am apucat sa gatesc niciodata si am luat 4 kg.Vlad plange foarte mult si nimic nu pare sa-l linisteasca.nu stiu daca sunt colci sau are altceva saracutul.mi se rupe inima si imi vine si mie sa plang.seara dupa ora 5 are program de urlat si pana pe la 9 o tinem asa.ziua nu sta nici macar un minut singurel, daca merg pana la baie plange de se ineaca.asa sunt toti bebelusii sau pe puiul meu il supara ceva, il doare ceva? ![]() Cristina, fericita de bebe luptator Vlad ![]() Atat sunt de mare |
mcrissa, imi pare rau ca va chinuiti asa tare, unii bebelusi plang mai mult, asa e felul lor, poate asa ati fost unul din voi cand erati mici, intrebati-le pe mamele voastre. O
de incurajare, e doar o etapa, o sa treaca!Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Aoleu, aproape am umplut o pagina si tot mai am de zis...
xela, felicitari pentru vacanta,
esti tare ca poti planui asa din timp, noi ne hotaram mereu in ultimul moment. 
decenuela, nu stiu daca e vreo consolare pentru tine, dar noi suntem treze de la 3 jumate...
Fiind foarte rea de somn, noaptea sunt chiauna si nu ma pot mobiliza sa intru pe net. Acum Irina da sa adoarma la mine pe burta, ce-as dormi si eu, dar nu se poate...
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Am ramas singura pe aici... chiar si asa, pentru cand va intoarceti,
raportam primul zambet constient in dimineata asta!
Irina mi-a zambit cand ii povesteam ce frumoasa, dulce si iubita este (deh, cioara
).
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)

dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.

Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)