Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

danyelana bine ca ai apucat sa te odihnesti si tu putin noaptea...

vi4i toate cele bune sa va gaseasca in noua casa!

noi ne descurcam onorabil as zice...ca noaptea alex doarme destul de bine,asa ca pot si eu sa ma odihnesc,sa le fac fatza amandurora ziua ... ce ma termina cu nervii e birocratia asta tampita...am mers la ASCO si am depus un dosar cu acte pt alocatie,un formular completat deja mi l-a dat inapoi ca "nu trebuie",bine ca nu l-am aruncat,apoi m-au sunat dupa 2 zile sa il duc inapoi ca "trebuie" ... la serv am intrebat [pt indemnizatie] daca nu am nevoie de acte/notar etc cat a fost sotul in tara si putea sa mearga la notariat,ca oricum am facut o multime de procuri pt toate tampeniile:alocatie,pasaport,pol de frontiera etc.,au zis si ei ca "nu trebuie"[directorul adj ] ...azi m-a sunat seful de la resurse umane ca "trebuie"...dar "se poate"sa-l trimita sotul prin fax pana luni dimi... super,ce sa zic...ca sotul nu are fax,iar in week end acolo e inchis tot... romania...romania...

altfel,totul e bine si la vara cald...

las'ca mi-or trece mie nervii cumva...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

mie imi spui?? ma lupt cu aceleasi serviciu de locatii si primarii si etc. La angajator mi-a zis ca nu imi da nimic (salar meriu pe unitate) ca noi nu avem contract colectiv d emunca ca suntem numa 2 angajati pe firma si ca la noi nu se aplica.... ce sa fac??
nu iau nici un ban?
poa sa ia tati?

de Yannis

Alexutzzza chiar dk suntetii 2 angajati si nu aveti CCCM pe unitate se aplica cel la nivel national. Poate nu se aplica din cauza ca lucrezi ca pfa sau am retinut eu prost?
Puteti incerca la tati. La mine se aplica si la mami si la tati. Bafta.
Eu am patit ceva asemanator cu diferenta de 15% dintre indemnizatia de maternitate si salariul brut(cf art 66 din CCM la nivel national). Ei mi-au aruncat tifla ca in CCM pe unitate nu e treaba asta. Am scris un mail la itm arges si unul la inspectia muncii di Ministerul muncii. De la itm arges nu am primit raspuns, dar am primit recomandata de la Inspectia muncii, am atasat-o la o noua cerere si am trimis-o iar la munca. E dreptul nostru. Se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

ohoooo...cam pustiu pe aici in noaptea asta...noi ne-am trezit ca am umplut un pampars de kk si nu ne mai suportam asa si acum bagam si papa dc tot ne-am trezit...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

prima...si io ...ar pt prima data....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

FELICITARI...CHIAR AI FOST PRIMA...SI A DOUA ACU

DAR MAI TACI FEMEIE..K VB CA O MOARA...SI DE UNA SINGURA...

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

cred ca asa o sa fac eu acum

"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Si acum sa ma laud , mi-am stabilit concediul. Plecam in Cipru. Ne-am scos cu biletele de avion de la promotia de ieri. Am gasit si cazare super, astept sa imi intre salariul si rezerv si acolo. Per total avem plecare 26 iunie intoarcere 6 iulie in Paphos-Cipru, 10 nopti, hotel 4 stele cu mic dejun la total de 1070 EUR tot familionul (noi2 si copii ). Ne-au fraierit la avion cu taxa de 70 eur la bebe dar le fac azi reclamatie la OPC ca nu au respectat promotia si sunt convinsa ca imi dau banii inapoi. Sunt f incantata ca la bugetul nostru am zis ca mergem in Bulgaria nici nu imi imaginam asa ceva .

In rest, am experimentat si noi aseara prima repriza de plans de neconsolat (doar vreo 30 min ). Sper sa nu devina rutina. Macar am avut o noapte super cu doar 2 treziri si culcat la loc dupa tzitzi.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

ooo....felicitari!!!...prima vacanta in noua formula ...o sa fie de vis, sunt convinsa ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mamici dar suzete folositi?eu incerc sa nu folosesc sunt cam antisuzeta. si piticu meu nu prea o vrea. desi alternativa la suzeta este stat in brate..... all day long.....culmea in brate nul mai inteapa nimic, colicii se diminueazaoffff... dar un patut da bine in camera copilului nu-i musai sa-l si folosesti aa e bun ca ii pun hainutele lui acolo pana apuc sa le strang!
o zi fara colici la bebici va doresc!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Nici a mea nu prea o vrea ...dar eu insist pt ca eu NU reausaisi suga degetul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

bubu_bu si Sebi are 5 kg la 5 saptamani. A luat normal in greutate, la 1 luna luase 1 kg de la scaderea fiziologica.

Am aflat ce inseamna cu adevarat colicii. La noi nu au legatura cu alimentatia mea, gazele neeliminate sau constipatia lui bebe. Mititelul plange neconsolat cate 15 de minute. Nu reactioneza la nimic. Apoi se opreste suspina de ti se rupe sufletul, si iar o ia de la capat. 4-5 reprize din astea, intodeauna seara pe la 7:30 pana la 8:30-9

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

offf... un baiat dulce sa ii treaca colicii ...si pt mamica lui un brat de ca e puternica si rezista alaturi de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Elefantica nu esti singura chiar acum am ajuns cu cititul de unde lasasem dimineata

Viki ce frumos e puiul tau si ce ma bucur ca vati mutat la casa noua .Felicitari pt reusita asta stiu cat de mult asteptai momentul

Miki_mica ce frumos ai povestit foarte amanuntit .Felicitari inca odata si sa vi se implineasca tot ce va doriti .

Lorex bine ati venit acasa acomodare rapida va doresc .

Noi am fost cu alergia asta la medicul de familie si mia spus ca nu am de ce sa fiu asa de alarmata mia dat dat o crema pe baza de parafina Diprobase si mia spus ca la copii pana in 3 luni sunt obisnuite asemena alergii si ca nu are de ce sa ma trimita la pediatru sau dermatolg asa ca dam cu crema de 4 ori pe zi si are un mirosss ..

Astazi a revenit si fratele meu din Ro si mi-a adus ceaiuri pt lactatie si baby drink pt colici deci ne-am facut stocul .
Voi ati folosit STILL TEE DE LA MILUPA stiti ceva de el ?? e bun ?

Roxana Alexandru Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce tre sa spun acu....deja NEATZA...DESI Mai sper putin somn...

noi suntem treji de la 5 k ne-au apucat crampele si scremeala...i-am dat putin gripe si i-am pus perna calda pe burica si....ne=am rez prb de beshe si kk...
intrebare pt ma,i cu bb mai mari, asa ca al meu ce culoare are kk? tot galben e? al meu da inspre maroniu...

danyelena m-ai zapacit cu ...abandonul...care e explicatia?

jiji, cum s-a trezit intai plange...asa de verificare , echivalentul la....m-am trezit , cand deschid ochii sa fii langa mine k e jale altfel....dar are momente cand sta singur...gangureste,,,desi eu sunt in preajma

acu e pe perna de alaptat.adoarme....il mai ia o crampa....ce sa fCEM asta e

daca nu reusesc sa adorm...pun de cafea

si un we fara evenimente....cris....sa ne spui k e spre bine ema

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!1

Azi implinim doua lunite si cu surle si trambite dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.

La multe lunite Alexis si iart-o pe mami si pe tati ca ti-au dat cadoul mai devreme!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!!!1

Azi implinim doua lunite si cu surle si trambite dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.

La multe lunite Alexis si iart-o pe mami si pe tati ca ti-au dat cadoul mai devreme!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

LA MULTI ANI, Alexis!Sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si tati! Si sa ai o aniversare frumoasa azi!
Si Lucas implineste azi o luna!
La multi ani, puiul meu!

Noi am fost asa ocupati zilele astea ca n-am mai reusit sa intru. Si in weekend avem o multime de musafiri.
Un sfarsit de saptaman frumos sa aveti!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput