Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
sagetutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
mie imi spui?? ![]() ![]() ![]() ma lupt cu aceleasi serviciu de locatii si primarii si etc. La angajator mi-a zis ca nu imi da nimic (salar meriu pe unitate) ca noi nu avem contract colectiv d emunca ca suntem numa 2 angajati pe firma si ca la noi nu se aplica....![]() ![]() ce sa fac??nu iau nici un ban? poa sa ia tati? de Yannis |
Alexutzzza chiar dk suntetii 2 angajati si nu aveti CCCM pe unitate se aplica cel la nivel national. Poate nu se aplica din cauza ca lucrezi ca pfa sau am retinut eu prost?
Puteti incerca la tati. La mine se aplica si la mami si la tati. Bafta.
Eu am patit ceva asemanator cu diferenta de 15% dintre indemnizatia de maternitate si salariul brut(cf art 66 din CCM la nivel national). Ei mi-au aruncat tifla ca in CCM pe unitate nu e treaba asta. Am scris un mail la itm arges si unul la inspectia muncii di Ministerul muncii. De la itm arges nu am primit raspuns, dar am primit recomandata de la Inspectia muncii, am atasat-o la o noua cerere si am trimis-o iar la munca. E dreptul nostru. Se poate.
Eleysa spune:
ohoooo...cam pustiu pe aici in noaptea asta...noi ne-am trezit ca am umplut un pampars de kk si nu ne mai suportam asa si acum bagam si papa dc tot ne-am trezit...
Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
FELICITARI...CHIAR AI FOST PRIMA...SI A DOUA ACU DAR MAI TACI FEMEIE..K VB CA O MOARA...SI DE UNA SINGURA... ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |

cred ca asa o sa fac eu acum

Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Si acum sa ma laud ![]() .In rest, am experimentat si noi aseara prima repriza de plans de neconsolat (doar vreo 30 min ). Sper sa nu devina rutina. Macar am avut o noapte super cu doar 2 treziri si culcat la loc dupa tzitzi.Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
ooo....felicitari!!!
...prima vacanta in noua formula 

...o sa fie de vis, sunt convinsa ...

Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui myky791 mamici dar suzete folositi? o zi fara colici la bebici va doresc! Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Nici a mea nu prea o vrea ...dar eu insist pt ca eu NU reausaisi suga degetul...
Elena,
fericita de
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui mariucasara bubu_bu si Sebi are 5 kg la 5 saptamani. A luat normal in greutate, la 1 luna luase 1 kg de la scaderea fiziologica. Am aflat ce inseamna cu adevarat colicii . La noi nu au legatura cu alimentatia mea, gazele neeliminate sau constipatia lui bebe. Mititelul plange neconsolat cate 15 de minute. Nu reactioneza la nimic. Apoi se opreste suspina de ti se rupe sufletul, si iar o ia de la capat. 4-5 reprize din astea, intodeauna seara pe la 7:30 pana la 8:30-9Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
offf...

un baiat dulce sa ii treaca colicii ...si pt mamica lui un brat de 

ca e puternica si rezista alaturi de el...
Elena,
fericita de
roco1617 spune:
Elefantica nu esti singura chiar acum am ajuns cu cititul de unde lasasem dimineata

Viki ce frumos e puiul tau si ce ma bucur ca vati mutat la casa noua .Felicitari pt reusita asta stiu cat de mult asteptai momentul

Miki_mica ce frumos ai povestit foarte amanuntit
.Felicitari inca odata si sa vi se implineasca tot ce va doriti .

Lorex bine ati venit acasa 

acomodare rapida va doresc .
Noi am fost cu alergia asta la medicul de familie si mia spus ca nu am de ce sa fiu asa de alarmata mia dat dat o crema pe baza de parafina Diprobase si mia spus ca la copii pana in 3 luni sunt obisnuite asemena alergii si ca nu are de ce sa ma trimita la pediatru sau dermatolg asa ca dam cu crema de 4 ori pe zi si are un mirosss .
.
Astazi a revenit si fratele meu din Ro si mi-a adus ceaiuri pt lactatie 
si baby drink pt colici deci ne-am facut stocul .
Voi ati folosit STILL TEE DE LA MILUPA stiti ceva de el ?? e bun ?
Roxana
Alexandru Lucian
decenuela spune:
ce tre sa spun acu....deja NEATZA...DESI Mai sper putin somn...
noi suntem treji de la 5 k ne-au apucat crampele si scremeala...i-am dat putin gripe si i-am pus perna calda pe burica si....ne=am rez prb de beshe si kk...
intrebare pt ma,i cu bb mai mari, asa ca al meu ce culoare are kk? tot galben e? al meu da inspre maroniu...
danyelena m-ai zapacit cu ...abandonul...care e explicatia?
jiji, cum s-a trezit intai plange...asa de verificare , echivalentul la....m-am trezit , cand deschid ochii sa fii langa mine k e jale altfel....dar are momente cand sta singur...gangureste,,,desi eu sunt in preajma
acu e pe perna de alaptat.adoarme....il mai ia o crampa....ce sa fCEM asta e
daca nu reusesc sa adorm...pun de cafea
si un we fara evenimente....cris....sa ne spui k e spre bine ema
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cristies spune:
Neata!!!1
Azi implinim doua lunite si cu surle si trambite
dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.

La multe lunite Alexis si iart-o pe mami si pe tati ca ti-au dat cadoul mai devreme!

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui cristies Neata!!!1 Azi implinim doua lunite si cu surle si trambite dam de baut si de pappat cele mai mari bunatati.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multe lunite Alexis si iart-o pe mami si pe tati ca ti-au dat cadoul mai devreme!![]() ![]() _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |

LA MULTI ANI, Alexis!

Sa fii sanatos si fericit alaturi de mami si tati! Si sa ai o aniversare frumoasa azi!Si Lucas implineste azi o luna!
La multi ani, puiul meu!
Noi am fost asa ocupati zilele astea ca n-am mai reusit sa intru. Si in weekend avem o multime de musafiri.
Un sfarsit de saptaman frumos sa aveti!

Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)

Radu Andrei(30.07.2000) si