Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

data si noi baita!!!!!
acum papa linistit dupa o partida de plans la pus cremuta si imbracat!!!! apoi la sper eu!!
azi noapte e schimbul lui tati si mami se inchide in dormitor si doarme toata noaptea,ah vizes la noaptea aceasta inca de vinerea trecuta!!! macar un plus la LP poti lasa bebe in grija altcuiva!!!! asta eu sper sa nu ma trezesc si sa verific cum merge treba intre ei 2!!!!

Cris d. imi pare rau prin ce trece micuta ta!!!! insanatosire grabnica!!! offf asa ar fi de bine de am putea lua durerile si bolile copiilor nostri numai ei sa nu sufere!!!

asa acum pauza,tre sa-l pun la ragait!!!

dupa incerc sa incarc pozici!!! daca ma lasa....

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Cu colicile astea am uitat sa raportam rezultatele controlului de la o luna: a crescut 5 cm, dar a luat numai 500 gr. Concluzia a fost ca n-am lapte destul, mi-a dat sa fac o cura cu metoclopramid, vad deja efectele, a crescut lactatia. Sunt curioasa cat o sa ia in greutate saptamana asta. In rest, dr pleaca din tara 6 luni pt o specializare si suntem cam ai nimanui...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Am editat o greseala.

Plateea - poate merge si la tine asta ca si la voi ar fi tot "viteza" de 500 gr pe luna.
Oricum eu stiam ca 500 gr ar fi minimul, adica daca ia sub 500 gr se pun semne de intrebare .
Mai mult, voi mancati fetelor? Adica mancati si regulat si cantitativ OK? Ca daca nu prea, incercati sa mancati bine si vedeti ce se intampla intr-o saptamana sa zicem ... Zic si eu ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

E oficial: avem colici. Exact ca-n descrierea de la linkul dat de cristies... N-am mai mancat salata orientala si nu cred ca ii e asa de la aia de alaltaieri. Oricum, plange neconsolat de vreo juma de ora, cu mici pauze. O tin in brate, dar degeaba...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Si noi la fel, e a doua seara . Macar in seara asta a durat mai putin .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

asa deci pozici noi cu cracaletu meu mititel!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

aparem si noi in peisaj...de obicei cand dispare lumea cu diverse treburi....

dupa baitza insotita de urlete la imbracat...suntem putin dezinteresati la papa pt ca nu prea suntem flamanzi...astept sa adoarma...poate, poate mami......daca nu adoarme inaintea lui...

noi azi n-am fc nik...doar io o mancare de dovlecei...si am ascultat muzica care a selectat=o tati de pe you tube...

cris .d perna era de pe ocazii .ro dar era noua. acolo nu sunt doar chestii folosite sunt si unii de au magazine si pun pe ocazii produsele. vad ca arata ca se si spala e destul de plina..e bertoni..or fi altele si mai bune...
dumnezeule cand citeam ce ai postat....imi venea sa plang...este ingrozitor sa te simti neputiincios...fata de bb tau..io criza asta am avut-o la inceput , in spital...
ce sa zic...sanatate multa...cu siguranta va fi bine dar...uite prin ceea ce trebuie sa treceti....

cris_mario...ma termini cu alcatul asta...chiar trebuie toate???

mai feteli..la ce spuneti voi cu urletele...jiji mi se pare inger...sper din tot sufletul sa raman in stadiul asta...

am uitat tot ce v roiam sa mai scriu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

quote]citat din mesajul lui mcrissa

abia apuc sa citesc cateva pagini, sunt invidioasa pe voi ca puteti scrie.eu sunt rupta de oboseala, nu am timp de nimic, nu mananc decat sandwichuri, de cand am nascut nu am apucat sa gatesc niciodata si am luat 4 kg.Vlad plange foarte mult si nimic nu pare sa-l linisteasca.nu stiu daca sunt colci sau are altceva saracutul.mi se rupe inima si imi vine si mie sa plang.seara dupa ora 5 are program de urlat si pana pe la 9 o tinem asa.ziua nu sta nici macar un minut singurel, daca merg pana la baie plange de se ineaca.asa sunt toti bebelusii sau pe puiul meu il supara ceva, il doare ceva?

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

[/quote]

Si al meu plange la fel cum il las singur

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Cristies mama multu de apel....aici sunt acum...am bagat azi doua ture de shopping ca luni avem ....so... dar il lasam pe tati aici ...asa ca nu suntem in culmea fericiri...

danyelana,roxy multumesc de sustinere.am incercat cu de toate! nu cred ca se mai desfunda.sper doar sa nu-mi pierd laptele.sanul tot tare si dureros e.nasol:( sunt inca sunb antibiotice.

micky frumoasa povestea nasterii...

v-am citit pe diagonala...ma iertati..

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Cris.d, eu am luat homeopatele de aici de la farmacie. Incearca si da o cautare pe google.

Uite ce am gasit eu:
http://www.bachfloweressences.co.uk/dynamic/fr/index.php?section=home

Pupici si sa se faca Ema bine cat mai repede.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

asa deci pozici noi cu cracaletu meu mititel!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

E un frumos bb mic. Sa va traiasca si sa va bucurati de el

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Am vazut in seara asta poze cu Lorena lui Carmen si e super draguta. m-am indragostit de ea de dulcik ce e.

Carmen si minunea mica

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput