**Buburuze de 2009 in actiune (16)**
Raspunsuri - Pagina 15
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
nu mai am cafea in casa dar va dau cate o cana de ness,o perfuzoaica pentru ema,hawaiene pentru tutungioaicele noastresi vogue pentru cuscra
LA Multe Lunite inainte
Daria Alessia buburuza de Motanasa cresti mare si frumoasa mamicoooooooooooooooo tu ce mai faci??????
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
alexa_love spune:
CRIS,dau o si o daca ploua asa .la noi gata e soaresi un gerrrrrrrrrrrrrrrr!
azi am inceput bine,am reusit sa fac o cafea si buf!sa terminat buteliasi sunt si sg pana la 41acu sa vada soata ce inseamna gaze ca nu vrea sa tragem si noi,cica e riscant si tot am muncit la centrala care e pe lemneasa ca baga nene azi foc in soba sa pot gati,,,,,,,,,si sa vz bucurie la a mica ca trei sa pun scaune pe la usa ca direct la usa trage frate.....
ieri am gasit-o la timp,iesisem sa arunc pempersoiu plinsi ea era in prem deschisese usa la soba din dormitor,fara foc!si mai mai ca tragea cenusa tot.
asta imi face tot ce nu a facut a mare frate............ma trage de tot ,rupe tot,
acu intrebare:sa-mi fac griji ca nu vrea sa se ridice sg?de mers are o viteza de manasta in fund nam treaba dea busile doar ca racu,inapoi
acu se da hata in patut ca a inceput oo sarba la pc.....
la dr?pai nus de vam zis ca am ca vecin un dr pediatru pensionar dar f f bun la vremea lui dar si acuma are cabinet..........si ieri lam sunat sa ma vada ;a ras de mine cand iam povestit si a zis ca aasa imi trebuie daca nu ma duc la el si dau banii la toti prosti(el nu ne ia bani,schimbam servicii,se mai ajuta cu ai mei socri....ca la tara!)ma vz si am HERPES!stiu ca se iasi ma gandeam la a mica care e non stop cu mine.si la a mare.........mia dat tratament,se cheama aciclovir e super buna crema,plus albastru de...,si sa port o manusa cu a micamacar stiu ce e
a mica sia terminat dansu si incepe maraiala...
va puuuuuuuuuuuuup pe toate....
aaaa!DANIELLA,super frateam ras de dimineata
EUMADA,macar tu o lasi un pic ,dar mie nu mio ia nimeni nici o ora sa stea sg la mama ca urla pt 5 minute daca sunt acolo si nu ma vede daramite sa o las,asa ca mama nu se incumeta.soacra nu vbmai sta sotu cand are liber sau am treaba eu in oras sau casaasa imi doresc sa stau o zi sg...
acum ma duc des la mama ca se mai invata cu ei...stau la cateva case distantadar ea nu trece ca nu vrea sa mai vada de soacra ........
gat urla maimuta mica.......la toate
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"] poze de la 9 lunihttp://picasaweb.google.com/alexandra769/LASANIUSDEZIUAMEAAM9LUNI
emanouela spune:
neata
cris intotdeauna la datorie, sa ne trezeasca cu aroma de cafea si voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nic frate, dormiti in front...rusinica!!!!!!
sarumana cris, o impartim, poate ai nevoie
anna-mama spune:
Nu se poate, s-a sters tot ce scrisesem
Rezumat:
- eu sunt racita
- sotul a plecat pt 4 zile la Barcelona
- Vladut e sanatos si cu fffff multa energie
Alexa, sanatate multa
Dana, am vazut pozele, Denis s-a facut baiat mare, nu mai e bebelus
Cris, sanatate multa tatalui, cum se mai simte? Miru cum mai e, tot o supara dintii?
Mada, cred ca ti-e dor de piticuta, dar e bine ca poti sa-ti faci treburile
Picky, ne e dor de tine, sper sa-ti gasesti mai repede un job ok. Stefi
Ema, te ajut si eu cu cafeaua, sa-mi spui cum.
Simina, Iry
Gata, nu mai stiu ce mai scrisesem
emanouela spune:
of anooooo cum dumnezeu reusesti???? baga vitamina C la greu, lamai, portocale, paracetamoale, aspirine....si nu uita ca supa de pui e cel mai bun medicament. daca imi dai si un id de mess ma poti ajuta
cris_82 spune:
multamalexa,m-ai salvatuuuuuuuufffffffffff ce nsol cu buteliapentru urgente de genul asta,eu mai am o buteie care mreu e plinasi daca nu e soata acasa ma fac mester si schimb aia goala cu cea plinadar bine ca te-ai descurcat cu sobate intteleg cu pitica..la fel si tero,exact acolo unde nu are voie se duce frateparca are magneteu zic sa nu te alarmezi ca nnu toti copii au acelasi ritm de cresterema bucur ca ai rezolvat problema cu dr. si acum stii ce este..asa nene dr. mai rarutpupam gasca de zuze si te mai asteptam
ema multamchiar am nevoie ca juma de noapte am bolitdar cum am mai zis..sunt sigura si ma bucur ca nu e cu ochifac orice,numai la un kinder sa ma opresc
anna din tot rezumatul asta nu pot sa ma bucur decat ca vladut e bine si ascapat de racealasper ca si tu sa te refaci repede ca ne e dor si de tinede fapt e socrule ok..a fost o operatie relativ simpla ca se lovise mai demult si in locul respectiv nu se mai cicatriza rana,dar acum e bine ..multamtero e bine,ne-a mancat ficatii si acuma a trecut la plamani..cred ca-i e pofta de-o tochiturainca asteptam dintii cu mare entuziasm
Brotac Terorist
eumada spune:
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
unde sunteti bre` oameni buni?adica oamelor..
Anno da` de ce nu si tu?de ce numa dumnealui?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
anna-mama spune:
Ma bag la somn ca sunt franta, greu fara soata
Ema, pai s-a dus singur ca e plecat cu jobul. Mi-a dat mesaj acum ca e la o bere intr-un bar, greu mai e si cu municle astea
Cris, ma bucur ca e bine socrul tau. Miru e o scumpete energica, are si ea problemele ei, trebuie sa o intelegi. Apropos, sper ca nu a terminat inca plamanii vostri?
Va pe toate si noapte buna si linistita sa avem
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
e gata,parfuzoaica ema te asteapta,va trec iar pe cubaneze si sa pentru cuscra vogue
La Multe Lunite inainte
Maia Riana buburuza de Bamsy sa cresti mare si frumoasa tu mamico nu mai vrei sa ne spui ce facetii?????
anna daaaaaaaaaaa,tare grele e cu jobul asta,e totusi de admirat ca te-a anuntatplamani nu mai am nici eu si nici ta-su..acum s-a apucat de pipote(adica inima mea e pe farfuria ei)
Brotac Terorist
eumada spune:
Neatza.....ce fac fetele?
io beau amu` cafeaua tare buna ca am treaba azi de numa...curat,mancare,mergem la un botez..la biserica il face si apoi la restaurant...da` nu stiu cat de placut o sa fie ca sunt o multime de mosnegi......o multime.....si cand zic ma refer la bunica unchiului matusii.mastusa mamei nasei...ceva de genul...asa ca.....foarte bun pas....barbatu-meu a ca pana la doua...si-i-a fost rau ca el desi rezista la bautura nu a mancat....ce ma bucur,na...asa-i trebuie daca nu stie sa-si pazezsca fundu`...si nu face treburile ca lumea...eu raul de ola bautura adica mahmureala aia arsurile si durerile nu le-am considerAT niciodata boala...na.Oi fi rea?Chiar ma lasa rece....
fetele cochetele....nu stiu ce sa fac de mancare...ce sa fac de mancare?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii