**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
...si oleaca de cofeta la cafeaua asta?

Lapte daca vrei, cofetta are e-uri.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna dimineataaaaaa doamnelor,domnisoarelor si domnisorilorSper ca astazi sa si termin de scris ca am mai incepul un carnatel ieri si nu am apucat sa-l termin si sper sa functioneze DC-ul cum trebuie sa nu patesc ca ieri cand pana sa trimit eu mesajul a cazut DC-ul
ema nu ma astepta barbata'miu cu fiola...el chiar vroia sa vin in stare de ebrietate sa profite de trupul meu dar ma astepta fimiu cu gura deschisa si n-am vrut sa-l initiez de acum pe alcool
serialbastre pai sa o stapanesti sanatoasa fatooo...da-mi mie un pahar cu apa si pastreaza-mi niste campari pentru cand termin cu alaptarea ca atunci chiar ma imbat
ema multumim de vesti de la pickycioasa si daca mai vb cu ea zi-i ca o pupam de nu se vede
reby asa e...din cauza ca alaptez nu am bagat nimic dar lasa ca vine si vremea mea....intru eu in coma alcoolica
ema pai daca a zis mama atunci e iertat pt toate tipetele
simina sa porti sanatoasa camasa si ...noroc cu sora ca soata sigur nu o nimereaBaga-ma in lista de mess (dani_3lla) ca iti explic eu cum e cu cafeaua
cuscra da de votca cu suc natural de mere verzi de la Pfanner ce zici?
anna offfffmama ei de raceala ...da-i un spitz in buci sa mai plece odata de la voi....ce baiat mare si destept aibravo Vladut ajut-o pe mami la treabaDe ziua lui nu i-am facut poze dar i-am facut cateva cu 3 zile inainte http://picasaweb.google.com/daniellaene/Denis8Luni#5447320077947824258
picky caputul vanat de nazbatioasa micaEu nu m-am apucat inca de curatenia de Paste dar ...trebuie in curandNu prea m-am mai tinut strict de dieta dar am 84...sunt pe drumul cel bun
cuscra cornuri cu ciocoooooooo...vreau si eu....mama le face din aluat de cozonac si ies un deliciuuuDaca nu reusesti sa o inveti pe nora'mea treaba cu boschetii sa o trimiti la instruire la Denis ca asta deja a inceput sa traga de ghivecele mamei mele...si mie imi place...Sarumana de tratatie...draguta ca intotdeauna
eva spune-i draguta mica lu mami de unde ai invatat sa tipi
serialbastre pai era si cazul sa dai tu cafeaua ca doar esti mama plantatiilor...din cauza ta ne-am apucat toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

uffffffff,am scris si sa dussssssssssssssssss..............
salutare fetelor1asta mica are pitici pe creier ca daca ma vede la tastatura o apuca urlatusi asa face mai nou si noaptea ca nici cand era bebe nu plangea....mi-a urlat intr-o noapte asa deodata ca atunci cand m-am ridicat din pat am tras un nas de patutul ei care e langa patu meu de am vazut stele verzi.si ea sa oprit brusc
a doua zi ma tot intreba sotu ce am facut azi noapte de am nasu asa rosu?
si colac peste pupaza ninge afara frate de 2 zileeeeeeesi se presupune ca ar trebui sa vina pastele?!
azi am vrut sa mg la dr la dermato cu a mea vesnica dermatita seboreica care imi face mariiiiiiiiii probleme....ce credeti?datorita faptului ca nu e o urgenta si ca nu aveam o adeverinta de salariat desi iii explicasem femeiii ca sunt in crestere copilnici nu sa uitat la mine!!!!!!!!!!!!deloc!!!!!!!!!eu siea se uita pe geam!la urma ii spun :sa vin la cabinet?daaaaa,stam acolo de vb1desi facusem deja programare pe luni dar imi aparuse ceva pe mana si vroiam sa vad daca e contagios sau nu asta pt fete......zic ca oricum vin dar spunetim macar ce e si daca e contagios?NU POT!NU E O URGENTA!oare chiar asa se trateaza un om ma intreb?si cu ce drept eticheteaza o urgenta fara sa consulte omu?care ar fi urgenta ?sa mor?asa e in romania!
dar nici la cabinet nu mai duc!chit ca ma duc in alt judet ca nu avem un alt dr dar la ea nu ma duc!
asta mica urlaaaaaaaaacred ca sa fcaut de somn.......am mai carat-o si pe ea dupa mine dimineata saraca...
pupici la toate mamicile si da doamne sanatate ca ne mananca dr astia de bani degeabaaaaaaa
anna-mama sanatate,picky servici usor,daniella ,cris .....si la toate fetele

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]        poze de la 9 lunihttp://picasaweb.google.com/alexandra769/LASANIUSDEZIUAMEAAM9LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

bre,da` nu ati vazut ca sunt la moda? cu flacara violet?
Si am titulatura......

Cred ca seamana cu ma-sa fetelor de racneste....care e poanta cu plantatia?
vAD CA toata lumea are probleme cu nazbatiosii astia mici...offfffff
faza buna.....
de azi pana luni duc fata la mama....ca sa pot face curat,mancare...sex nu stiu....ca barbatu-meu a lasat tigarile...nu a fumat de o saptamana....si sta ca buba...eu il inteleg am 2 ani de cand am lasat tigarile...deci am timp sa citescpe indelete....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Alexa de a dracu` nu te du...sau du-te cu legea si arata-i ce drepturi ai...si du-te la altul...eu as publica anunt intr-un ziar...ceva de genul

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

....si atunci a inceput cearta...

Nevasta-mea statea linga mine pe canapea, in timp ce eu zappam canalele.
M-a intrebat:
"Ce mai e pe televizor?"
I-am raspuns:
"Praf"...

...si atunci a inceput cearta!
-----------------------------------------

Nevasta-mea tot incerca sa-mi sugereze ce-si doreste pentru urmatoarea aniversare.
Mi-a spus:
"Vreau ceva stralucitor, ce ajunge de la 0 la 100 in trei secunde."
I-am daruit un cintar

Cind am ajuns aseara acasa, nevasta-mea mi-a cerut sa o duc intr-un loc scump.
Am dus-o la o benzinarie...

Cind m-am pensionat, m-am dus la Oficiul de Asistenta Sociala sa ma inregistrez.
Tipa din spatele biroului mi-a cerut buletinul, sa-mi verifice virsta. Il uitasem acasa.
I-am cerut scuze, i-am spus ca ma duc acasa sa-l iau si ma intorc. A fost foarte draguta: "Nu va mai deranjati, descheiati-va la camasa."
Parul carunt de pe pieptul meu a convins-o si mi-a inregistrat solicitarea.
Incintat de solicitudinea ei, cind am ajuns acasa i-am povestit nevesti-mii.
Ea a spus:
"Trebuia sa-ti scoti si pantalonii, poate primeai si ajutor pentru dizabilitati"...

Stateam alaturi de nevasta-mea la intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului si ma tot uitam la o tipa bine, dar complet turta, ce-si legana nostalgic intre doua degete paharul, singura la o masa de alaturi.
Nevasta-mea m-a intrebat: "O cunosti?"
"Sigur", am oftat, "e prima mea prietena din liceu. Am inteles ca s-a apucat de baut imediat dupa ce ne-am despartit, si de-atunci n-a mai fost treaza."
"Dumnezeule!" a spus nevasta-mea. "Cine s-ar fi gindit ca o persoana poate sarbatori atita timp?"...

Am scos-o pe nevasta-mea la un restaurant.
S-a intimplat ca ospatarul sa ia mai intii comanda mea.
"Un cotlet mare de vita in singe pe gratar."
M-a intrebat:
"Nu va pasa de vaca nebuna?"
"Nu.", am raspuns. "Poate comanda si singura"...

Nevasta-mea statea goala si se privea in oglinda din dormitor.
Nu se prea bucura de ce vedea si mi-a spus:
"Ma simt oribil! Atit de grasa si de batrina! Am nevoie de un compliment!"
I-am raspuns:
"Vederea ti-a ramas perfecta"...

Nevasta-mea s-a dus la supermarket.
Am rugat-o sa ia si-un bax de Tuborg, de 18 lei.
A cumparat in schimb o cutie de L'Oreal DermaGenese de 24 de lei.
I-am spus ca berea ar fi ajutat-o sa arate mai bine in noaptea aia decit crema ...

Nevasta-mea m-a intrebat daca rochia ii face fundul mare.
I-am spus ca nu asa de mare ca rochia de ieri ....

Simbata dimineata m-am strecurat usor din asternut, mi-am facut pachetul si am coborit pe tacute in garaj.
Am legat barca la cirlig si am inceput sa dau cu spatele.
Abia cind am iesit cu totul din garaj am realizat ca ploua cu galeata si vintul batea cu 100 km/h .
Am deschis radioul si am aflat ca vremea avea sa fie la fel toata ziua.
Am tras inapoi in garaj si, tiptil, m-am dus inapoi in dormitor.
M-am strecurat la loc linga nevasta-mea si i-am soptit: "E o vreme groaznica afara."
Pe jumatate inca adormita, ea a raspuns:
"Iti poti imagina ca prostul de barbatu-meu s-a dus la pescuit pe asa o vreme?"...

Am intrebat-o pe nevasta-mea unde ar vrea sa mergem pentru aniversarea casatoriei noastre.
Mi s-a incalzit inima cind am vazut-o topindu-se de bucurie.
"Undeva unde n-am mai fost de mult timp..." a spus ea, nehotarita.
Asa ca i-am sugerat: "Ce parere ai de bucatarie?"...

Urmaream in pat, linga nevasta-mea, "Vrei sa fii miliardar?"
M-am intors catre ea si am intrebat-o: "Vrei sa facem dragoste?"
"Nu", mi-a raspuns ea.
"Asta e raspunsul tau final?", am intrebat-o.
De data asta nici nu m-a privit cind mi-a raspuns ca da.
Asa ca am spus:
"Atunci as vrea sa sun o prietena"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

tareeeeeeeeee, si atunci a inceput cearta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

andreeauffff....si nu am in casa decat completa si formula la teroasa ca trimite repede niste lapte prin curier ca pana deseara sa gust macar din ea
cuscra aseara a avut ceva maraieli noruta,dar incerc sa deduc de nu i-a convenit,ca laptele sigur l-a primit si praji.sa spui tu cu ce natie de boschete l-ai trimis pe fi-tu ca se pare ca nu prea i-a convenit la terorista...P.S.pentru denis"data viitoare vino cu grenade si ceva artilerie grea ca s-o cuceresti cum se cuvine pe terorista mea"..ia nu fi egoista ca si eu tanjesc dupa o gura de alcooholicoase;vai de capul meu da ce bunatate zici tu acolo
alexa[/b] de 2 zile ninge?????brrrrrrrrrrrrr la noi ploua mocaneste de zici ca a venit toamnasi dr. aia e sanatoasa??????cred ca vdea si ea stele verzi daca era face to face cu mine oooofffffff,nasol cu lovitura..sper sa treaca repedepupici la zuze si te mai asteptam,sa ne ti la curent cu ce ai facut la dr.
cuscra[/b] nu stiu de unde ai facut rost de asa ceva ,dar e betonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mi-a mancat ficatii terorista astanu stiu ce bazdac sef are in buci bagat adanc de tot,dar eu am albit nu-i convine nimica..vrea numai cocotat in capul meu daca se poate...asa imi vina sa-i bag un sut in curul ala mic sa fac 2 pasi inainte ...si colac peste pupaza,al meu ma anunta ca vine tarziu ca se duce cu mama la spital la tata si nu stie cat sta ca nu l-au vazut de 3 zile si ieri a refuzat ce-i trimesesem pachet

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

slaba activitate pe aicea....ce se intampla fetelor????

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Nica nu se intampla.......sunt varza..am dus guritza la mama de azi.....am calcat un maldar de rufe am facut o prajitura cu gem si cacao,am hranit jumatatea mea cea ciufuta......si acu` ma dor ingrozitor picioarele....

Chiar daca e greu..imi lipseste guritza mea,
si plus ca palnge de cate ori sunt de fata ca sa o iau..si plange cand ma vede ca plec..

si io nu pot..da` plec repede si ea ma asteapta...

povestea nasterii

Mergi la inceput