**Buburuze de 2009 in actiune (16)**
Raspunsuri - Pagina 16
anna-mama spune:
Buna,
Noi am venit acum din parc si baga somnic. Cand se trezeste iesim iar ca ne era asa dor de soare, chiar daca e cu dinti, si apoi tragem si o tura de shopping ca sa ne facem de cap daca suntem fara tati
emanouela spune:
eu m-am luat cu "munca la camp" si am uitat de site....ma iertati da?????????
sarumana de perfuzoaica cris
bravo anooooo, asa mama, toaca banutii....ca si eu am facut la fel, am tocat pe fundul lu ficiormiu....
ii iese un dinteeeeeeeeeeee sa vedem cum evolueaza treaba
va
cris_82 spune:
mare lene am in minedar nu se pune si ma iertati nu????mai ales ca am o tero care azi mi-a halit si pipota
Am fost si la shopping,numai ca doar fi-mea a avut lipici ca eu ioc sansa rambo ca mi-a placut si mie a fost o bluza pe care o vroiam pentru la botez,dar si la 199,99 ron sa stea in raft mult si bine
mada cum a fost la botez????
anna sa va fie de bine plimbareala si shoppinguiala..ce ati cumparat????????
ema am vazut ca te ti de treaba si plantatia arata binepupam dulce bestiuta mica sa iasa dintisorul fara prea multe nopti albe si durere
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
lavinia.p spune:
Buna dragele meleeeee!!!!!!!! Mi-a fost foarte dor, dar foarte dor de voi!...in sfarsit am si eu internet de cateva zile dar nu am apucat sa va scriu! Noi suntem bine, Rares creste de la o saptamana la alta, ne iese un dintisor sus, deci in total avem 2 , se ridica si el singur in picioare in patut, in fundic nu stie inca dar in picioare da ...ce sa va mai zic de noi...eu am slabit 4 kg in 2 saptamani, am tinut o cura care mi-a dat-o cuscra si sunt super multumita, deja incap in hainele dinainte sa fiu gravida, o sa o mai tin dupa Pasti si sper sa ajung si eu la 60 kg.Daca o tineam si eu mai strict cura slabeam mai mult dar e super ok asa.La noi e f frig acuma nu am mai putut iesi de vreo 2 zile si suferim, sper sa vina odata primavara ca ne-am saturat de frig! Va pup pe toate si toi bebeii dulce dulce merg la recuperat macar capitolul asta.Sper ca sunteti cu toate si cu totii bine! Miiiii de
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
eumada spune:
La botez fu cum fu..da` sa vedeti ce am facut eu azi....m-am apucat de spalat..rufe..am pus o masina cu treningul meu si al sotului...cand la clatire vad ca se aprinde ceva in masina..... am spalat si doua telefoane mobile...un black berry si un samsung......da` cu balsam nu altceva..am oprit masina dar prea tarziu...azi la 1 alergam prin oras sa cautam doua telefoane ieftine ca nici bani nu prea avem....sunt idioata de-a binelea.....si m-am procopsit cu cioarse...la 2 milioane bucata... doamne cat de toanta pot fi.....sotul meu si-a aprins tigara nu altceva...bine sper sa rezolv cu black-ul ca am pe cineva si sa-l repare....dar.......
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
alic spune:
ati uitat cumva de mine?
glumesc, binenteles...noi nu vam uitat
multumesc pt felicitari ...acu nu am altceva de facut decat sa ma scarpin sa vad ce produs imi aleg, care as vrea sa fie , evident, dintre jucarii
voi sunteti bine, sanatoase?
Cris, vad c-ai ramas Buburuzoaica sefa si nu-ti sta rau deloc
aa...sa nu uit...mi-a trezut sanul cu bepanthene, multumesc mamicilor binevoitoare si dragutele ca de obicei
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
va astept urgent la o ,emasi tu ai perfuzabila gata,cubaneze pentru tutungioaicesi sa nu uit si pe cuscra care nu a mai intrat de cave vreme,cu vogue
La Multe Lunite inainte
Stefania Alexia buburuza de Alexa_love sa cresti mare si frumoasa si mamica sa se prezinte la apel sa ne spuna ce mai faceti
Eva Maria buburuza de Eumada sa cresti mare si frumoasamamico...ceva poze azi cu Eva????
si nu stiu cum am uitat dar sa-mi fie cu iertareca am uitat
La Multe Lunite inainte
Antonia Maria buburuza de Miruta sa cresti mare si frum oasa pui mic si mamica sa ne mai dea vesti despre voi
Brotac Terorist
cris_82 spune:
si acum sa vedem din urma
lavi ce mult ma bucur ca ai intrat sa ne spui ce mai facetice bine ca raresul e ok si felicitari pentru dintisoriuauuuuuuuuuuuuu dar vad ca te ti de treaba serios cu cura aia4kg in doar 2 saptamani????????super
mada baga tare si usucale cu feonul sau lasa-le pe calorifer la uscat si poate or sa-si revina
alic fi serioasa,cum sa va uitam????sa ne arati si noua ce i-ai ales lu' natima bucur ca bephantenul a dat rezultate si te simti okeeeeeeee,incerc sa ma tin tare pe pozitie,dar terorista asta nu prea ma mai lasa ca la inceputoricum,sper sa intri mai des pe la noi si sa ne spui ce mai faceti
Brotac Terorist
eumada spune:
Neatza....beau cafea si dau cfea cata vreti voi.....Victorie.....Samsungul merge de rupe.....Black-ul nu..oare de ce?
Azi Ii fac poze in opremergator..numai ca nu-i place pe cat ma asteptam....sau e la inceput..alataieri a fost prima data...
merge ea dar nu stie inca sa pasesca..face pasi sprijinita dar acolo in el..nu prea...de ce?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
anna-mama spune:
Neata,
Noi am fost la biserica de l-am impartasit si acum face nani. Ieri am facut ca si Cris la shopping, am luat pt toti numai pt mine nu Voiam sa-mi iau si mie niste sanadale pt cand o sa nasesc, ca erau reduse, dar nu aveau nr meu Asa ca i-am cumparat lui fi-miu o gecuta impermeabila subtire si rosie , soatei un tricou si am mai cumparat o jucarie pt a o face cadou unui baietel de-o varsta cu Vladut.
Soata se distreaza pe cinste, mi-a zis ca i-a luat lui fi-su echipament cu Barsa si i l-a si personalizat Si doua carticele cu poze. Si diseara merge la meci cu baietii Barsa cu nu stiu cine....
Astazi am in plan clatite si iesit in parc
Lavi, felicitari pt kg pierdute, este f bine. Sa ne spui si noua regimul ca este ffff bine Ma bucur mult ca am mai aflat vesti despre voi, Ioana cu Stefania ce mai fac? Poate ne pui si noua poze sa va mai vedem
Mada, imi pare tare rau pt telefoane, ma bucur ca macar unul merge, sper sa-l reparati si pe celalalt Asteptam pozele cu Eva. Nu stiu sa-ti spun cum e cu mersul in premergator ca noi nu am folosit.
Cris, multumim de cafea, esti draguta ca intotdeauna. Cand e botezul?
Alice, ma bucur ce e mai bine sanul tau Se ne spui si noua cand hotarasti ce jucarie alegi
Ema, acum ma loghez sa te ajut la cafea
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari si sanatosi!