Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris d imi pare rau sa aud ca EMa se chinuie atata, mititica. Am inteles ca si nu stu ce aparat cu baterii de la farmacie e bun ptr aspirat mucozitatile , nu numai batista bebelusului, am auzit asta de la mame care au folosit ani de zile batista si acum au dat de aspiratoru asta cu baterii care le convine f mult ca il pot lua si in calatorii, nu stu exact cum se cheama, poate daca intrebi la farmacie iti zic.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

myky791 operatia mea este inchisa, au sangerat f putin (2 picaturi) niste fire care au scos capu la colturi, fiind fire de operatie plastica au fost cusute f fin si f aproape de suprafata si au iesit inainte sa se topeasca integral, acum trebuie sa am grija (cu betadina si baneocin timp de 2 zile) sa nu se ingecteze niste "rani" superficiale la suprafata pielii cauzate de extragerea firelor

CEAI LA BEBE
stiu toata povestea ca nu e bine ca nu se da ca laptele e 90% apa , dar eu i-am dat lui Yannis ceai de musetel (vro 40 de ml) acu 2 seri, era constipat de 2 zile, se plangea de burtica, lapte la san nu aveam (ca nu prea mai am in ultima vreme nu stu ce se intampla desi beau toate chimenurile cu anason... beau lichide beau tot dar laptele a inceput sa scada dramatic si nu mai vroiam sa ii bag formula, deja mananca cam 600 de formula pe zi...la cat era de constipat am zis ca mai bine ii dau ceai si mie mi s-a parut ca bine am facut ptr ca s-a linistit, si-a potolit setea si a dormit de la 11 seara la 4 jumate dimineata f cuminte, linistit si fericit (fara chirceli de constipatie). Acum probabil ca la alaptat exclusiv la san nu are rost sa ii dai dar mie mi s-a parut ceaiul ceva mai usor ptr stomacelu lui la constipatia aia

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

alexutzzza, mi-ar placea mie sa bea el 70ml de lapte la o masa. din pacate deocamdata primeste doar 40-45ml de lapte. reuseste sa bea vreo 10-15ml cu bibe, restul ii merge prin perfuzie, oboseste repede si se lasa pe tanjeala. Am uitat sa va zic ca al meu a fost si mic la nastere, 2220gr, chiar daca a fost nascut la termen. Nu a luat in greutate din cauza ca la el cordonul ombilical era format doar dintr-o singura artera in loc de doua. Evident ca in Romania nu s-a vazut acest lucru,cei din anglia si cei de aici au vazut. Oricum nu mai conteaza acum, important este ca acum este sanatos. Intr-o saptamana jumate a mai pus 200gr asa ca incetul cu incetul recuperam noi tot din urma.
Mie mi-au dat de aici de la spital cu imprumut o pompa electrica de la Medela-modelul swing. Este foarte buna, eu ma impac tare bine cu ea, usoara, ocupa spatiu mic drept pentru care tot modelul asta vreau sa mi-l cumpar si acasa.

myky791, sa stii ca azi mi-am luat de la Hipp un ceai pentru ajutarea lactatiei, care contine anason, fenicul si chimen. inca nu sunt stresata foarte tare, eu mai degraba gandesc in perspectiva, ca sa zic asa, ca deocamadta cat imi iese mie cu pompa este ami mult decat sufiecient pentru cat mananca David acum.

gratiana, LA MULTI ANI!!! Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi.

lorex, ce face bobita (iti dai seama ca asa ii ramane numele de alint, nu)? pe cand va lasa sa va intoarceti acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

off..fetelor..langa rezerva mea e o cam unde aduc bb de ceza si este unul care plange de dimin atat de tare k ti se rupe inima.am iesit pe hol sa intreb d c plange k nu mai rezistam psihic si mi s'a raspuns: "copii de cezariana"...
Mai am un pic si plang si eu de mila lui..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

edit: mi-a aparut mesajul de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Fetili ... e e happy hour pe blueair azi intre orele 15 si 24
orice bilet costa 29.99 eur cu taxe incluse hai sa ne uitam de vacante ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

catalutza81 imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva....greu e sa alaptezi cu dureri...

cris_mario,xela multu de pupici...vor trece cumva si astea!

cristies multu... prima oara sa ma pun pe picioare si apoi facem si bagajul...nici cadouri nu le-am luat la ai nostrii

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Fetili ... e e happy hour pe blueair azi intre orele 15 si 24
orice bilet costa 29.99 eur cu taxe incluse hai sa ne uitam de vacante ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

La mine nu e nimic. Doar daca plecam in martie

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

bobitza face plaja la solar din cauza de icter. Poate maine ne lasa acasa..
Sarbatorim primul kk cu boabe de mushtar

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

CEAI LA BEBE
stiu toata povestea ca nu e bine ca nu se da ca laptele e 90% apa , dar eu i-am dat lui Yannis ceai de musetel (vro 40 de ml) acu 2 seri, era constipat de 2 zile, se plangea de burtica, lapte la san nu aveam (ca nu prea mai am in ultima vreme nu stu ce se intampla desi beau toate chimenurile cu anason... beau lichide beau tot dar laptele a inceput sa scada dramatic si nu mai vroiam sa ii bag formula, deja mananca cam 600 de formula pe zi...la cat era de constipat am zis ca mai bine ii dau ceai si mie mi s-a parut ca bine am facut ptr ca s-a linistit, si-a potolit setea si a dormit de la 11 seara la 4 jumate dimineata f cuminte, linistit si fericit (fara chirceli de constipatie). Acum probabil ca la alaptat exclusiv la san nu are rost sa ii dai dar mie mi s-a parut ceaiul ceva mai usor ptr stomacelu lui la constipatia aia

de Yannis

Tu mai alaptezi? Eu credeam ca nu, cand am auzit ca-l pacalesti sa-i dai papa la trei ore...
Eu cred ca reglajul cel mai fin il face bebe. Poti sa incerci sa-i dai mai des sau sa-l tii mai mult la san, sau sa scoti tu cu pompa mai des...

Bafta!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput