Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

bobitza face plaja la solar din cauza de icter. Poate maine ne lasa acasa..
Sarbatorim primul kk cu boabe de mushtar

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Asa repede a scapat de meconiu? Bravo!!!! La tine a venit lapticul? Va asteptam cat mai repede acasa.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Cris.dogarel, daca e musai sa-i dai antibiotic, asta e! Nu cred ca e mai corect sa lasi un copil de nici doua luni sa lupte cu un virus care e peste puterile lui.
Poate te asteptai ca sa-ti zicem sa nu-i dai, dar ma gandesc ca in doua zile e ca noua cu antibiotic si fara dupa ce-i trece viroza te vei lupta cu deshidratarea sau cine stie ce alte complicatii...
Sanatate multa!

_

Mergi la inceput

Decenuela, voi ati facut vaccinul?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mamici voi le dat ceiut la bebei? mie mia zis dct sa ii dau intre mese. care intre mese ca el mananca si la ora si o ora si jumatate.
a mai avut careva probleme cu icterul prelungit? iati dat fenobarbital? asa mia dct sa ii dau feno vreo 4 zile. la eco ieri a vazut si gazele acumulate in burtica. mia si zis de acolo colicii....
am inteles ca espumisanul are exact aceeasi cantiate de simeticona ca si infacolul. doar ca unul e produs romanesc altul strain. si diferenta de pret....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Hei,

Noi am avut probleme cu icterul... 1 pastila de fenobarbital impartita la 7, 7 zile... apoi inca 4 zile.. si tot mai are ceva dar cica e de la laptele de mama asa ca ii va trece culoarea usor galbuie mai tarziu, dar ochii s-au limpezit.

Unde ai facut eco si cat a costat?

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Inca o data, multumesc de urari! Va pup pe toate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

salutare si de la noi!

al3csa multi si multe ma bucur ca s-a terminat cu bine.inteleg perfect prin ce-ai trecut; din fericire eu am fost mai norocoasa decat tine, avand parte de un medic care si-a dat seama din timp ce mi se intampla, inca de la 28-30 de saptamani.Ii multumesc din suflet pentru grija pe care ne-a purtat-o, pentru ca a stiut sa ma incurajeze,sa nu ma panicheze, pentru toate sfaturile ei, pentru tot.
am vazut ca pe prima pagina nu e trecuta.rog si eu fetele tehnicute, cand au timp, sa treaca si la noi, Dr. Chicireanu Mihaela, Maternitatea Filantropia, Bucuresti
al3csa acum cum ai tensiunea?ti-a mai dat vreun tratament?eu am luat un timp, dupa nastere, metoprolol de 25mg.La 6 luni dupa nastere mi-a zis ca trebuie sa fac un control, sa ma vada un medic cardiolog.
sanatate multa si inca putintica rabdare pana sa il ai pe bebe cu tine.O sa recuperati repede, pentru ca sunteti niste luptatori.

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

poze

Mergi la inceput

Tudor a urlat aseara 3 ore incontinuu, fara sa pot face nimic... am luat toate metodele de alinare pe rand, doar baita calda l-a linistit... a suspinat si a facut apnee o ora dupa criza de colici... urlete, nu alta... parca nu era el.

A mai avut crize de 30 min maxim.. mai rau de atat nu am vazut pana aseara... de neconsolat, se incordase tot corpul.

I-am dat si sab si bonisan, l-am dezbracat, l-am pus direct pe burta mea, l-am acoperit cu un prosopel... si nimic... eram disperata, am plans si eu cu el, nu de durere ci de nervi, caci lui "tati" venit in vizita... i s-a facut rau la inima si a iesit sa ia aer... ERA TERMINAT, cred ca de durere de cap, ca statuse 3 min in camera cu noi..
MA ROG... azi e mai obosit, si am reusit sa il adorm cu suzi in carut plimbat prin casa, dar horcaie, cred ca are muci multi pe nas si pe gat... ca horcaie ca un bosorog, asa ca .... la trezire il astepta Vibrocil "prietenul" lui...numa cand ma vede cu aia in gura se stramba la mine.

I-am luat o jucarie de impacare.. o caracatitza haioasa... mai mult ma bucur eu de ea, deocamdata hihihii

toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

salutare si de la noi!

al3csa multi si multe ma bucur ca s-a terminat cu bine.inteleg perfect prin ce-ai trecut; din fericire eu am fost mai norocoasa decat tine, avand parte de un medic care si-a dat seama din timp ce mi se intampla, inca de la 28-30 de saptamani.Ii multumesc din suflet pentru grija pe care ne-a purtat-o, pentru ca a stiut sa ma incurajeze,sa nu ma panicheze, pentru toate sfaturile ei, pentru tot.
am vazut ca pe prima pagina nu e trecuta.rog si eu fetele tehnicute, cand au timp, sa treaca si la noi, Dr. Chicireanu Mihaela, Maternitatea Filantropia, Bucuresti
al3csa acum cum ai tensiunea?ti-a mai dat vreun tratament?eu am luat un timp, dupa nastere, metoprolol de 25mg.La 6 luni dupa nastere mi-a zis ca trebuie sa fac un control, sa ma vada un medic cardiolog.
sanatate multa si inca putintica rabdare pana sa il ai pe bebe cu tine.O sa recuperati repede, pentru ca sunteti niste luptatori.

poze

Am luat dupa ce am nascut dopegyt pastile 1 la 6 ore pana imi ajunsese tensiunea la 9.5 (cat am avut inainte de sarcina) dar nu mi-a fost bine eram f ametita si am renuntat la ele .. Dupa vreo 10 zile imi crescuse iar si am mai luat doar asa cat sa-mi scada .. Nu mi-a mai spus dr nimic .. Doar ca atunci cand simt ca-mi creste tensiunea sa mai iau o pastila .. Am sa ma duc la control sapt viitoate pt ca eu tot nu am scapat de lohii si am sa vb cu el sa vad ce imi spune.

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Un pisoi iubit de Doamne-Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Cris.d multa sanatate Emei, sa se faca repede bine si sa nu ajungeti la antibiotic.Cum e cu aerosolii, dau rezultate?
Eu stiu ca daca e viral, NU se da antibiotic.
Eu am avut foarte mari probleme cu Viviana cand a intrat la gradi, in grupa mica a avut 3 pneumonii in 6 luni, am fost internata, a luat pumni de medicamente, am incercat in fel si chip sa ii cresc imunitatea si, cu toate astea, aproape in fiecare luna, ajungeam la antibiotic.Anul trecut am descoperit un medic extraordinar, care a stiut sa ne dea tratamentul corect si de 1 an de zile fata mea nu a mai luat antibiotic.
inca o data sanatate multa

poze

Mergi la inceput

Ce sa ii fac sa ii usurez respiratia, pe langa aspiratia nazala?

toate pozele

Mergi la inceput