Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

BUNA FETELOR SI BEBEILOR!

MULTUMESC MULT DE URARI! SI VOUA VA DORESC TOT BINELE DIN LUME.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mamici voi le dat ceiut la bebei? mie mia zis dct sa ii dau intre mese. care intre mese ca el mananca si la ora si o ora si jumatate.
a mai avut careva probleme cu icterul prelungit? iati dat fenobarbital? asa mia dct sa ii dau feno vreo 4 zile. la eco ieri a vazut si gazele acumulate in burtica. mia si zis de acolo colicii....
am inteles ca espumisanul are exact aceeasi cantiate de simeticona ca si infacolul. doar ca unul e produs romanesc altul strain. si diferenta de pret....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Da, eu ii dau putin ceiut de musetel.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Buna ziua si de la noi!

Eu sunt cam chiauna, pentru ca iar traversam un puseu de crestere, papam des si aseara chiar dormea iepureste si prestam la mai putin de o ora (asta intre 5 dupa amiaza si 12 noaptea cand a adormit intr-un final pt 3 ore). Aseara chiar pegateam bibe sa dam completare, ca simteam ca nu mai am ce sa-i dau, noroc ca a adormit si nu a mai fost nevoie.
Asa ca Cris M, iti impartasesc starea de spirit . Oricum puseele astea tin 2-3 zilem, asa ca o sa revenim in scurt timp la vechiul pogram.

Astazi e prima zi cand suntem singurele, s-a reintors tati la servici.Pana acum ne descurcam onorabil, sper sa o tinem tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI gratiana!!! Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!!

Decenuela - eu folosesc cosul in timpul zilei. Adoarme la mine pe burta si il "transfer" acolo pe burtica. Doarme vreo ora cel putin la fiecare tura. Mai tipa in somn, mai trage n partzuri ... L-as folosi si noaptea dar pana sa adoarma el mai profund sa il pot muta, adorm eu mereu inaintea lui

ami_84 - pe Humexul meu scrie ca se foloseste de la o luna. Eu pana acum i-am pus doar ser ca abia a facut o luna.

alicredo - multe sa treci cu bine peste asta. Nu am patit-o, nu stiu ce sa iti spun ...

arwen - te-ai trezit?? ceva contractii azi??

cris.d - daca dr aude ceva la plamani nu scapi fara antibiotic. Important e sa-i treaca. Multa sanatate!

myky791 - daca alaptezi nu e nevoie de ceai. Nici chiar pentru colici, are mai mult efect placebo si daca chiar vrei sa-i dai ceva, da-i picaturi de sab simplex, bonisan, gripe way sau ce vrei tu. E pacat sa ii umfli burtica cu ceai, de pomana. In plus, s-ar putea sa ai surpriza sa refuze sanul daca pune gurita pe biberon.

Ma intorc la calcat si papa ca a adormit juniorul.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mamici voi le dat ceiut la bebei? mie mia zis dct sa ii dau intre mese. care intre mese ca el mananca si la ora si o ora si jumatate.
a mai avut careva probleme cu icterul prelungit? iati dat fenobarbital? asa mia dct sa ii dau feno vreo 4 zile. la eco ieri a vazut si gazele acumulate in burtica. mia si zis de acolo colicii....
am inteles ca espumisanul are exact aceeasi cantiate de simeticona ca si infacolul. doar ca unul e produs romanesc altul strain. si diferenta de pret....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Eu nu ii dau ceiutz deloc, doar san...alaptare la cerere, exact recomandarea medicului pediatru. Ultimele studii arata ca un bebelus alaptat la cerere nu necesita apa sau alte lichide in primele 6 luni de viata.
Alaptarea la cerere inseamna ca nu avem un program fix, ii dau atunci cand vrea si pana acum functionam foarte bine asa.

Daca ii dai ceiutz cu biberonul exista riscul ca in timp sa refuze sanul, pentru ca va vedea ce usor este cu bibe, asta daca nu e alaptat cu formula. Daca e alaptat la san si trebuie musai sa bea ceiutz, cel mai bine folosesti o linguritza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

felicitari CARMITA!

La multi ani Alexa si Gratiana!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

AL3CSA si LALITICA, m-ati facut sa plang..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

xela ..perna e bertoni

eu i-am dat ceai pt colici...dar nu-i mai dau...le am pe toate in casa...cica jiji nu are colici...doar se screme mult de kk si beshe

fetili...io zioc asa, daca se poate, ca sa nu dati formula faceti-va stoc in congelator cu lapte..io sunt f linistita ca am acolo...azi am mai colectat 110 ml, sa fie.

lorex...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Gratiana! Sa ai parte de multa fericire alaturi de !

Eu nu i-am dat nimic in afara de lapte si as vrea sa o alaptez exclusiv pana pe la 6 luni. In schimb beau eu ceai babycalm. Nu stiu daca are vreun efect dar ma simt mai bine psihic stiind ca fac ceva pt burtica ei. Pt "colici" eu ii dau bonnisan si avem si saculet cu samburi de cirese. Citind ce spun fetele referitor la colici tind sa cred ca inca nu-i avem.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna fetele...eu acum m-am intors de la spital de unde am venit bucuroasabebe meu este bine...
eu nu mai aveam dr si mi-am gasit azi un SUPER DR DE CARE AUZISEM NUMAI LUCRURI BUNE!!!imi era teama ca nu vroia sa ma accepte,dar nici nu s-a pus problema asta.am facut eco,bebe meu are ~3,200kg si dupa eco avem 39s +6->40s zile iar calendaristic 40s +5zile.

SUNTEM BAIETI MARIII...
Acum s-ar putea sa mai intarziem putin...eu ma simt super bine!nici o contractie dureroasa nimic(cel putin azi)
mi-a spus ca daca pana pe 7martie nici un semn nimic,atunci sa merg duminica dimineata cu tot cu bagaj...asa ca daca vreti va puteti muta la scutecenu vreau sa va tin in loc...

mi-a dat nr de tel si mi-a spus ca la cea mai mica durere ceva sa-l sun...
este un doctor asa calm si capabil...este african si se vede foarte bine profesionalismul...

ne- aratat tot ce s-a putut vedea(inimioara,manute,talpita,stomacelul,etc)

ce sa mai...sunt foarteee fericita(din luna a 5 vroiam sa ajung la el,dar am avut un medic incompetent care m-a tinut in loc si m-a lasat balta pe ultima 100m...pe 1 martie cand l-am intrebat de nastere m-am trezit ca nu a asista la nastere(desi pana atunci mi-a zis ca da)
deci va dati seama cum m-am simtit...

in rest...cris.m-mi-ar place sa nasc maine ca este si ziua baietelului nasei...deci...

arwen9240s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...cand vrei sa vi?noi te asteptam

Mergi la inceput