Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Si inca ceva daca bebe fornaie si nu are nimic altceva...asta e! ii pui in nasuc apa de mare (un puf-doua de cateva ori pe zi, in fiecare nara) sau ii faci spalaturi nazale cu ser fiziologic. El o sa urle f tare, dar ii faci manevra asta doar daca il deranjeaza tare mucii, adica plnge, nu poate dormi sau manca.

Batista bebelusului este indicata in cazuri serioase, cand obstructia nazala este importanta si copilasul respira f greu din cauza secretiilor. Nu este indicata traumatizarea zilnica si fara rost a mucoasei nazale.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Buna. Sunt o viitoare mamica de la odiseea vecina.. aruncand un ochi pe aici pe la voi am vazut ca ai zis ca folosesti apa de mare la bebe. Eu am intrebat colegele de odisee daca e recomandat sa folosesc, dar nu mi-a raspuns nimeni concret. Eu am Marimer si a-si vrea sa folosesc la bebelusa mea.. E safe? Puful nu mi se pare asa puternic. Mai tare cred ca deranjeaza "jetul" de la seringa. ???

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

si eu tot marimer am...dar spray...nu-i place..dar ce sa facem..nici mie nu-mi place..in sarcina mi se uscau narile si aveam impresia ca se duce in creier jetul...dar, cu speranta ca-l ajuta...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cred ca are un puseu de crestere ptr ca papa la 2 ore ...sunt zombie ... abia akm a adormit ca lumea ...sper sa dureze

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

arwen ... ce zice bb nu vrea inca...poate nu e pregatit...eu am un feelling k nasti pe 5

alicredo...multi sa treaca problemutzele de la san

decenuela,cristies,inseamna k niic printesa nu are colici.... hmmm...doar se screme,asa cum zice decenuela ... nu a plans niciodata continuu,fara sa o calmeze nmk...aa...si am luat samburi de cirese de la DM...super...o linistesc enorm

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

mi-am luat si io ieri...cum se folosesc?

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

salutare, ca "buna" ziua inca nu e la noi...

ema e cam la fel. in plus e ragusita zdravan. ieri la medlife m-a intrebat dr. daca asa plange ea sau e ragusita, dar nu imi dadeam seama exact. insa de azi-noapte e clar rausit plansul ei. am mai trezit-o noi la 2 ore30', s-a mai trezit ea. a papat cate 5-10'.uneori 15. dr. vine azi iar sa o vada la 3 , dar mi-a zis ca daca a ragusit e cam nasol..nu crede ca scapam fara antibiotic.

acum a papat un san beton, apoi iar a incurcat-o rau flegma din gat si a scos TOT laptele in jet, dar macar au iesit si mucozitatzile de pe acolo. am mai stat un pic si i-am dat ccelalalt san. a papat si acum doarme.../zace.

eu daca nu o aspir inainte de supt cu batista nu poate deloc respira. tzine guritza deschisa si haraie rau. daca ii bag sanul in gura asa se ineaca..nu poate respira... mi se pare aiurea ca trebuie sa folosesc batista de maxim 3 ori pe zi. pai si cum sa fac in rest? ii pun ser, dar mucii nu pleaca din nas/gat doar cu atat. in plus, acum nu mai sunt asa de aposhi si transparenti, ci cam galbeni si groshi

ce fac daca imi da antibiotic? nu vreau decat sa ii treaca odata

scuze ca nu raspund/citesc ff pe diagonala.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

arwen ... ce zice bb nu vrea inca...poate nu e pregatit...eu am un feelling k nasti pe 5

alicredo...multi sa treaca problemutzele de la san

decenuela,cristies,inseamna k niic printesa nu are colici.... hmmm...doar se screme,asa cum zice decenuela ... nu a plans niciodata continuu,fara sa o calmeze nmk...aa...si am luat samburi de cirese de la DM...super...o linistesc enorm

o printesa grabita...

mi-am luat si io ieri...cum se folosesc?

poze

ii incalzesti la microunde/cuptor ... si ii pui pe burtica(pe hainute nu pe piele direct) ... eu infasor intr-un prosopel,ca mi se pare prea fierbinte

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna mamici!
pentru alexutzzza si eu am avut probleme cu operatia nu se inchidea. la mine nu a mers deloc baneocinul, mai tare mia sapat. eu am luat cicatrizin este o crema de la plafar cu galbenele si altele. dupa 3 zile mi sa inchis operatia. tin sa precizez ca vreo sapt jumatate m-am dat cu un spray oximed, apoi ink o sapt juma cu baneocin si nu se inchidea deloc.
am vazut toate pozele pe webshot. toti bebei sunt frumosi si le doresc tuturor sanatate, mamicilor rabdare si sa-i creasca mari si sa le aduca numai bucurii.
lalitica ceai de anason bei? mai conteaza si gandirea. gandeste pozitiv, dak incepi sa-ti faci griji ca scade lactatia esti stresata si intradevar scade. la mine asa a fost.
mihaela, mami de Andrei_Gabriel (02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna dimineata!

La multi ani Gratiana si La multe lunite lui Alexandru si Simon!!!!

Nici nu stiu cu ce sa incep...

Povestea Al3csei m-a lasat paf. Cred ca am uitat cati ani au... Eu am prieteni care la 30 si ceva nu se ridica la taria sufleteasca si dedicarea sotului tau! Ca sa nu mai vorbesc de mine cand aveam 19 ani!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa-i faceti micului luptator o viata superba!

Lalitica, mai aveti putin si veniti acasa... Ce bucurie. Chiar sunteti niste luptatoare. Imi imaginez cate femei renunta la copii lor pentru ca ecografiile arata diverse anomalii.... Si da, mai e valabila oferta cu pozele.

Alicredo, prin ce ai trecut... Pupam sa treaca repede, ti-au spus fetele remediile. Eu credeam ca esti ocupata cu pregatirile de calatorie si de-aia nu mai intri..

Decenuela, cu balonasele cica e din cauza ca inceapa sa constientizeze rostul guritei si incepe sa bage orice in gura. Al meu incearca dar isi mai da in obraji, in cap.

De nasuc tot asa stiu si eu, sa nu-i "scormonesti" mucii ca dupa aia nu mai scapi de ei... Dar in caz de viroza trebuie sa iei masuri.

Plateea, merci de choux. Mi-e o pofta.

Cris.mario, Decenuela, Xela... si eu zic ca al meu n-are colici desi se screme si se agita cand face kk.
Am vorbit cu un fost coleg care a avut un copil cu colici - au fost la un pas de divort din cauza tipetelor. Si de-aia n-au mai facut altul, ca au zis ca-si vor scoate ochii.

Lorex, si noua ne e dor de tine!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza pe la pranz si de la noi.

BINE AI VENIT LORENA!!! Sa ai partea de o viata minunata alaturi de parintii tai care te iubesc din tot sufletul.
Carmenut, multe felicitari pt mamica cea curajoasa!!!!

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

mamici voi le dat ceiut la bebei? mie mia zis dct sa ii dau intre mese. care intre mese ca el mananca si la ora si o ora si jumatate.
a mai avut careva probleme cu icterul prelungit? iati dat fenobarbital? asa mia dct sa ii dau feno vreo 4 zile. la eco ieri a vazut si gazele acumulate in burtica. mia si zis de acolo colicii....
am inteles ca espumisanul are exact aceeasi cantiate de simeticona ca si infacolul. doar ca unul e produs romanesc altul strain. si diferenta de pret....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mamici voi le dat ceiut la bebei? mie mia zis dct sa ii dau intre mese. care intre mese ca el mananca si la ora si o ora si jumatate.
a mai avut careva probleme cu icterul prelungit? iati dat fenobarbital? asa mia dct sa ii dau feno vreo 4 zile. la eco ieri a vazut si gazele acumulate in burtica. mia si zis de acolo colicii....
am inteles ca espumisanul are exact aceeasi cantiate de simeticona ca si infacolul. doar ca unul e produs romanesc altul strain. si diferenta de pret....

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

da, andrelina a avut si i-a dat fenobarbital 1/7 dintr-o pastila...
a luat vreo 2 sapt si i-a trecut putnd sa faca vaccinul de 2 luni

poze

Mergi la inceput