Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Pentru fetele pricepute sau cu croitorese bune: www.make-your-own-baby-stuff.com/breastfeeding-pillow.html" target="_blank">perna de alaptat.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Multumim muuult cristies!!!...am salvat linkul si o pun pe mami sa incerce sa faca...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si noi tot la masa de noapte. A mancat bebe si acum doarme la mine in brate. Dar in schimb eu si sotul nu mai avem somn ne uitam pe antena 1 si comentam ca babele

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

lapte ink nu, dor sanii, ard dar deocamd doar colostru scos cu pompa, adunat in lingurita, dat la fetitza.

Sunt franta, tre s'o pazesc sa nu-si traga pe nas pansamentul pus k protectie pt ochi la lampa cu bili-lumina. Sta o ora p o parte, o ora pe o parte si o ora pauza.si de la capat va dati seama c noapte ma asteapta. Plus k vrea tinuta d manutza k sa stea linistita si stau in picioare lg ea..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

...vad ca te descurci din ce in ce mai bine cu netul de pe tel....si a mea a stat la lampa, dar a fost sub supravegherea lor, plus ca erau multi copii cu icter atunci si a mai stat cu un baietel in patut......succes si poate e linistita si nu isi da pansamentul jos.

"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

io-s tare mandra de al meu flacau. Daca ieri nu baga la biberon decat cam 10ml, restul prin perfuzie azi la pranz si pe seara a bagat 40ml la biberon, ceea ce e mare lucru.
vreau si eu sa-mi iau o pernita pentru alaptat ca am vazut ca e mare diferenta daca il tii simplu in brate sau cu perna de alaptat. Acum spre seara perna pentru alaptat era la o alta mamica si am stat cam 40 de minute pana a baut David tot laptele si ma durea bratul ingrozitor, noroc cu tati care ne mai sustinea din cand in cand. ce bine ca ati pus linkurile cu perna de alaptat ca sa ma orientez si eu...

Lali de David luptatorul nostru

Felicitari luptatorule...papa papa sa te faci mare si sa prinzi puteri...

Mergi la inceput

Citat:

aici numai cu linguritza dau lapte la copii, cateodata le toarna pe gat direct cu cana..

_

cum adica numai cu linguritza?? adica nu va invatza sa ii puneti la san???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

aici numai cu linguritza dau lapte la copii, cateodata le toarna pe gat direct cu cana..

_

neatza!
Ba da, chiar m-au exasperat cu pusul la san, si pe ea si pe mine cat m-au tras de tzatze. Dar dk nu e lapte, papam LP.
In mom asta ma dor sanii f tare, sunt k niste pietroaie si nu stiu ce sa fac ca am pus fata la san dar nu iese nimic. Mi-e frica de complicatii..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

_

neatza!
Ba da, chiar m-au exasperat cu pusul la san, si pe ea si pe mine cat m-au tras de tzatze. Dar dk nu e lapte, papam LP.
In mom asta ma dor sanii f tare, sunt k niste pietroaie si nu stiu ce sa fac ca am pus fata la san dar nu iese nimic. Mi-e frica de complicatii..

_

neatza fetili...e fierbinte cafeauA

noi am avut o noapte relativ buna...ne-am obisnuit cu scremetele de rigoare asa ca..nu mai sunt o problema..

citesc din urma si revin

lorex, nici mie nu mi-a venit laptele prea repede...dupa 3-4 zile...ma chinuiam degeaba, ba cu pompa electrica, ba ma trageau alea de la lactarium de tt...poate poate...de ziceam k le omor de durere...incearca sa-ti dai cu dusul fierbinte ... cred ca daca te dor sunt deja plini de lapte si va veni...park asa imi aduc io aminte.

rabdacol...te asteptam acasa...ete k n-are cin' sa faca capitol..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor....vroiam sa va intreb ceva,pe cele care alaptati ati mancat prajit pana akm??? sau inca tineti regimul strict!!! eu am pofta de ou ochi prajit

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

eu am inceput sa beau cafea si sa mananc ca inainte, fara sa mai fiu obsedata....ce sa mai mananc?....bine evit fasole, mazare cartofi prajiti...in general prajeli grele....dar am mancat chiftele, gogosi, vad ca jiji reactioneaza bine, adik e la fel.

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine cu perna asta de alaptat, ca sunt batuta in freza...
Se foloseste la alaptatul culcat? Sta bebe pe ea?

de Luca Stefan

probabil ai vz pe net cum arata e ca o potcoava. fie ca stai in fund pe scaun sau canapea, fie ca stai....cum stau eu ma uit la tv...stau putin ridicata...acea potcoava o pui in jurul mijlocului. practic jiji pe ea ajunge la nivelel tt astfel incat nu tre sa-l mai tii tu in brate...doar asa sa-i sustii putincapul...daca vrei.eu zic ca si lui i-e bine, sta mai confortabil....mai ales daca e genul care sta ca baba la poarta...muuuult.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
cu pompa nu iese, ma chinui o zi intreaga sa scot 20 sau 30 ml [bang

el la san cred ca ia cam 70-100 ca daca papa san ia numa 90 de bibe daca nu papa san deloc ca nu am unde sa alaptez sau nu sunt acasa nu se satura fara 180 de biberon, chiar si atunci ar mai vrea da nu ii face nimeni ca e prea muult

de Yannis

La mine n-a mers pompa niciodata. Nici in spital aia electrica, nici acasa d-asta manuala - nimic!!! Acum ca sambata merg la un botez si-i fac provizii scot cu mana. Ieri am reusit toata ziua 80ml. Azi doar 60. Mai scot si maine ce-o mai fi si Pa Ilie! Ca doar n-o manca cat oi fi eu plecata cu sapte guri.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

moooaaaamaa da stiu ca te chinui. Nici la mine nu a mers in spital aia electrica si nici asta manuala acasa...cu chiu cu vai dar daca apas cu mana tzasneste pe 5 gauri odata si sare pe laptop , pe copil peste tot. Moama ce te chinui tu cu mulsu manuaaaalll!!! esti eroina taica!

de Yannis

si io la fel...am di tati si degeaba..DAR,....ieri am constatat k...imi plesneau tt...am inceput sa mulg unul curgea,..cu p electrica...si daca e jiji la tt...cealalta curge...garla...incercati la nevoie si cu jiji la san...

poze

Mergi la inceput