Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 19
roco1617 spune:
Mai fetelor voi deja vati incuscrit pe aici ...........

Pai inseamna ca trebuie sa facem mai multa activitate pe aici poate il baga vreo printesa si pe Alexelul meu in seama ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al3csa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arwen92 multumesc roco de incurajari! si ca ma mai baga si pe mine cineva in seama... ![]() ![]() mamicile cu bebe maricei ma cam sar cu vederea...oare din cauza varstei mele sau ... ![]() ![]() ![]() daca o tinem tot asa ,in stilul asta fac capitol nou in seara asta arwen92 40s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?hmmm... cand vrei sa vi?noi te asteptam![]() |
Lasa ca e Lorex cu noi .. Sau noi cu ea .. Si ne rezolva cu capitolul
Sa stii ca uneori simt si eu ca si tine .. Dar lasa ca o sa avem si noi bebei mari si o sa avem si noi cu ce sa ne planegm alaturi de ele .. Sati linistita ca niciuna nu e scutita

Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
arwen92 spune:
lorex-vreau sa nasc,dar emotiile ma acopera in intregime

arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...
cand vrei sa vi?noi te asteptam
arwen92 spune:
banuiesc ca ii este mai greu ei sa faca capitol de pe tel...imi este mai usor sa fac de pe calculator![]()
![]()
![]()
poti deschide mai multe ferestre si ai tastatura si soarecele la indemana...

arwen92
40s cu

hmmm...
roco1617 spune:
Arwen92 nu cred ca varsta conteaza eu am destui ani si sunt la primul copil si am avut mii de emotii dupa 4 zile de travaliu cand toata lumea pleca vesela cu puii acasa (mai ales ca aici daca nasti natural te trimit acasa in aceeasi zi ) si eu mai nasteam .Ce mai pui ca dupa tot chinul cand lam vazut pe bebe la san nu-mi venea sa cred si nu stiam nici eu ce sa fac cu el cu toate ca imi facusem lectiile temeinic cu voi aici pe forum si din ce mai citeam eu pe aici .
Dar unele lucruri uneori vin de la sine si ai sa vezi ca totul va fi bine.E adevarat ca eu am un sot care ma ajutat foarte mult si ma ajuta el ia facut prima baita ca mie sincer imi era frica cand il vedeam asa micut .

al3csa spune:
Daaa si eu am un sot de nota 20 .. Ce sa mai .. Nu stiu ce ma faceam fara el in clipele astea .. Si sunt sigura ca ma va ajuta si cand va fi bebe acasa .. Asta conteaza infinit de mult .. Totul se invata .. Am si eu emotii dar parca numai imi este asa de frica cand vad ce comoara de sot am langa mine 

Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)
23.01.2010 / ora 17:55

Poze
al3csa spune:
Fetelor tocmai a venit sa ma certe ca nu fac nani .. deci nu vreau sa-l supar prea tare .. asa ca ma bag si eu in pat ... desi nu stiu cand ma va lua somnul
greu e sg in pat 
Va pup si va doresc noapte buna 

Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)
23.01.2010 / ora 17:55

Poze
arwen92 spune:
nici eu nu ma plang de-al meu!
din contra am toata aprecierea!
sunt dati cand tind s-o iau pe aratura si el ma readuce din nou pe drumul cel drept!foarte mult ma ajuta si m-a ajutat pe toata perioada sarcinii si in momentele cand cadeam in lac sau put el era colacul meu de salvare...
desi inainte sa avem noi o relatie mi se parea imatur si nu prea isi dadea interesul sa faca ceva...
soacra-mea imi spune mai mereu ca de cand suntem noi s-a schimbat mult in biine si s-a maturizat...
ptiu,ptiu,ptiu...sa nu vb intr-un ceas rau...
si am avut multe probleme...si cu parintii mei(mama mea care in loc sa ma ajute mi-a pus mai mult bete in roate)si in general...
am trecut peste toate si problemele ne-au apropiat mult mai mult!
arwen92
40s cu

hmmm...
Eleysa spune:
si noi pe aici la masa de noapte ....![]()
Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Buna seara fetelor, am venit de la control si in ciuda problemelor de acasa am vesti bune .Bebelina mea a luat 1.100 in urma tratamentului si am reusit sa ajungem la 2.700, masuratorile sunt f bune corespunde celor 36 sapt care le incheiem azi, deci de maine intram in 37 sapt si vom fi la termen,poate veni cand vrea d-soara. .Citesc din urma si revin. 36+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() poze Sa ne descretim fruntile |
Felicitari!!!

...mai tine-o pe bebelina totusi cat de mult poti, fiecare zi conteaza pt ei acolo in burtica ...si 

sa treaca toate necazurile....Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Maria Alexandra