Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
am uitat sa va spun k imi zambeste larg cand o intreb cine-i printzesa lu' mama? ![]()
asta dk e satula si numai o data pe zi ![]()
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
al3csa spune:
Mie mi-e somn de numai pot dar nu imi vine sa ma despart de voi mai ales ca sunt sg la calc .. Mi-am trimis sotul in alta camera din cauza de raceala ![]()
Este a doau noapte si e taaaare greu
asa ca daca nu aveti somn va tin companie 
Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)
23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
arwen92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex arwen, nu cred k are rost, va trb dezinf periodic. Cum o sa faci asta? Nu am vazut si auzit pe nimeni. Nu cred k te lasa. Plus k regulile difera de la un spit la altul. Aici e Iasi dar poate la voi nu e asa! _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
sa speram!!!
Doamne am niste emotii...dar nu stiu de ce!
a trecut cam repede cele 9luni de sarcina...parca as mai vrea...nu
mai vreau sa fiu gravida si sa ii tin acolo protejat de tot si toate
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?hmmm...
cand vrei sa vi?noi te asteptam
al3csa spune:
| citat din mesajul lui lorex am uitat sa va spun k imi zambeste larg cand o intreb cine-i printzesa lu' mama? asta dk e satula si numai o data pe zi _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
Smechera nora mea 
Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 / ora 17:55

Poze
roco1617 spune:
Arwen92 stai linistita ......daca eu cu diabet colestaza si toate cele ...si cu travaliu de atatea zile ..........si bebe a fost foarte puternic ......tu cu sarcina la termen nu ai de ce sa iti faci griji ....Acum Alex are 5100kg la 2 luni deci fii pozitiva si fara emotii.
Acum imi amintesc cum ma cramponam si eu si va stresam toata ziua cu girjile mele si uite ca totul a fost bine .......
Odiseia aceasta e una speciala care mie mi-a adus mult noroc si uite ca toti bebelinii sunt bine si ne rugam sa fie asa pana la capat si mai departe la scutece cu toata lumea.

arwen92 spune:
daaa...chiar este cel mai asteptat pufulete...
tine o odisee intreaga in loc ca asa vrea
lui

ce sa mai???are personalitate![]()

arwen92
40s cu

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...
al3csa spune:
Doamne am niste emotii...dar nu stiu de ce! a trecut cam repede cele 9luni de sarcina...parca as mai vrea...nu mai vreau sa fiu gravida si sa ii tin acolo protejat de tot si toate arwen92 40s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?hmmm... cand vrei sa vi?noi te asteptam![]() |
Sa stii ca si eu desi sunt mamica am aceleasi emotii ca si tine .. Intr-o sapt maxim imi voi avea si eu pisoilul in brate si taaaare mi-e frica .. Ce voi face eu cu el asa de mic .. asa de sensibil .. imi bate asa de tare inima cand ma gandesc la el

Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 / ora 17:55

Poze
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Sa stii ca si eu desi sunt mamica am aceleasi emotii ca si tine .. Intr-o sapt maxim imi voi avea si eu pisoilul in brate si taaaare mi-e frica .. Ce voi face eu cu el asa de mic .. asa de sensibil .. imi bate asa de tare inima cand ma gandesc la el ![]() Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) |

ma intelegi perfect!

arwen92
40s cu

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?hmmm...
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui arwen92
sa speram!!! Doamne am niste emotii...dar nu stiu de ce! a trecut cam repede cele 9luni de sarcina...parca as mai vrea...nu mai vreau sa fiu gravida si sa ii tin acolo protejat de tot si toate arwen92 40s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?hmmm... cand vrei sa vi?noi te asteptam![]() |
pai hotaraste-te vrei sau nu sa nashti?
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
arwen92 spune:
multumesc roco de incurajari!
si ca ma mai baga si pe mine cineva in seama...

mamicile cu bebe maricei ma cam sar cu vederea...
oare din cauza varstei mele sau ...

daca o tinem tot asa ,in stilul asta fac capitol nou in seara asta![]()
![]()
![]()
arwen92
40s cu

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...