Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 21
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Cris.mario, nu cred sa fie probleme de la ou. Eu am mancat ieri cu spanac . Si am vazut si urzici in piata dar aia care le vindeau vroiau sa te tocmesti, sa-mi mai dea trei gramezi... . Am zis pas, desi ._ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
URZICIIII???????????/

....EU AM FC IERI SPANAC... si daca pana acu il
fierbeam, il tocam si pe urma caleam o ceapa si-l puneam acolo..spre final si putina faina si usturoi....am vz la tv o reteta fa simpla. ulei de masline, un cub de unt si se pune la foc mare spanacul si se tot invarte...la final se pune lamaie. frunzela aman verzi...e f bunMihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arwen92 offf...lorex...saracutii bibiloi... deci am adaugat si eu bibe in bagajel preventiv!ajunge unul mic nu?sau sa il bag si pe al 2-lea? sa pun 1mic si 1 mare? habar n-am ![]() ![]() ![]() arwen92 40s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?hmmm... cand vrei sa vi?noi te asteptam![]() |
si la polizu...biberon sau seringa..de fapt le dadea cu seringa la reanimare...nu-ti lua biberon. iti dau ei sterilizat daca e cazul...cel putin la capitolul sterilizare...toata stima pt ei...da alexa..scriau un bilet pe borcanelul in care te mulgeai...
lorex..linguri de inox????????? dumnezeule..pai poate fi ranit la guritza
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
dati-o incolo fetili..e 8 ..ce doamne iarta-ma...nu va mai place cafeaua facuta de mine????
ete ca am terminat capitolul..nu mai am unde sa scriu...
alexa...arwen..stati linistite...si mie cand mi l-a pus in brate am zis ca paralizez..nu stiam NIK...srtateam cu ochii pe el ca pe butelie...vine totul de la sine...cred ca asa e dat de la d-zeu...nu va mai faceti prb
cristies...io i-am dat lui jiji biberon la 2 sapt...ma duceam la examene si-i lasam lapte lui tasu....i-a fc o gaurica f mica...sa nu curga repede...nu s-a obisn cu bibe...decat cu lingurita...iti dai seama cat manaca acu...si apoi e vb ca ii da o data...
ai vz caruciorul aratat de xela de la chicco? e promotie pe site..cred ca mi-as lua...intai sa incerc tractorul..
jiji doarme pe perna de alaptat...daca il pun jos..sa fac si io ceva in 5 min se trez...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
Eleysa spune:
Azi-noapte noi am adormit inainte sa apucam sa terminam de citit...
Lorex, Arwen, Al3csa, Roco 

...felicitari pt schimbul 3...

Arwen...e normal sa fii coplesita de emotii...si eu eram la fel...vroiam sa mai stea bebelina de frica...dar totul o sa fie bine o sa vezi...

mamica curajoasa
Decenuela 

pt cafelutza...
Lorex ai mare grija cu sanii...asa cum a zis si decenuela comprese calde pe sani inainte de alaptat si reci dupa...si profita ca o ai pe bebelina cu tine si pune-o cat mai des la san...este esential...
...si tine-ne la curent...
Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
myky791 spune:
neata! multam de cafea!deceanula
pt andre lina: nea dat trmitere meedicul de familie si neam dus la spital la pediatrie la o dct tare cumsecade, ea nea facut foaie de internare pt o zi si i-au facut analize si eco tot in spital. iam bagat dct 15 lei in buzunar. piticul meu nu mai este galebn la piele nea trimis la control pt este galben la ochisor. si spunea ceva si de un control oftalmologic. am inceput de aseaar sa ii dau fenobarbital. sa vedem. vreau sai treaca mai repede.
lorex mie cand l-am tinut la neoane ii puneam o caciulita legata la spate sii ii acoperea ochisorii. te inteleg si eu eram stresata numai cu ochii pe el nici la toaleta nu ma duceam sa nu se miste si sa isi dea caiulita jos ca poate orbi de la tampeniile alea de neoane. bei ceai de lactatie?dak nu iti vine laptele ii poti cere dct pastile ptr lacatie si iti vine imediat. lasa nu te grabi sa pleci acasa ma refer la faptul ca dak e nevoie mai stai la neoane, mie imi pare rau ca nu mau mai tinut o zi poate acum nu mai avea icter ink si nu ii dadeam fenobarbital. sa fie bobitza bine.
nici eu nu ii dau ceiut asa consider si eu ca laptele ii tine si de sete. atat ca mananca des vam zis la o ora si jumatate maxim 2.
ii dau bonisan pt colici si espumisan. le alternez la fiecare masa ii dau 3 de bonisan, la masa urmat 3 espunmisan. am vazut ca au efect mai bun asa decat 8-10 pic de 3 ori pe zi. incercati si voi.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

. Am zis pas, desi 
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

cand vrei sa vi?noi te asteptam