Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor....vroiam sa va intreb ceva,pe cele care alaptati ati mancat prajit pana akm??? sau inca tineti regimul strict!!! eu am pofta de ou ochi prajit

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor....vroiam sa va intreb ceva,pe cele care alaptati ati mancat prajit pana akm??? sau inca tineti regimul strict!!! eu am pofta de ou ochi prajit

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

eu am mai mancat carnat prajit, asa cate putin sa vad si reactia la bb si a fost bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine cu perna asta de alaptat, ca sunt batuta in freza...
Se foloseste la alaptatul culcat? Sta bebe pe ea?

Mergi la inceput

fetelor care ati vazut pozele mele, oare cum e posibil sa am un copil cu parul rosu si cu ochi albastri, iar al doilea mi-a iesit cu par castaniu deschis, iar ochisorii inca nu inteleg, sunt mai inchisi, dar se pare ca spre verde. E prea mare diferenta intre frati, vad ca si lumea pe strada se uita ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aoleu.........posibil ciclu cu cezarette??????????????????????
imi curge cv sange..............................
helppppppppppppppppppp

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

helppppppppppppppppppp

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

e normal in prima luna sa ai scurgeri de sange de la contraceptive. Alaptezi la san exclusiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
cu pompa nu iese, ma chinui o zi intreaga sa scot 20 sau 30 ml [bang

el la san cred ca ia cam 70-100 ca daca papa san ia numa 90 de bibe daca nu papa san deloc ca nu am unde sa alaptez sau nu sunt acasa nu se satura fara 180 de biberon, chiar si atunci ar mai vrea da nu ii face nimeni ca e prea muult

de Yannis

La mine n-a mers pompa niciodata. Nici in spital aia electrica, nici acasa d-asta manuala - nimic!!! Acum ca sambata merg la un botez si-i fac provizii scot cu mana. Ieri am reusit toata ziua 80ml. Azi doar 60. Mai scot si maine ce-o mai fi si Pa Ilie! Ca doar n-o manca cat oi fi eu plecata cu sapte guri.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

moooaaaamaa da stiu ca te chinui. Nici la mine nu a mers in spital aia electrica si nici asta manuala acasa...cu chiu cu vai dar daca apas cu mana tzasneste pe 5 gauri odata si sare pe laptop , pe copil peste tot. Moama ce te chinui tu cu mulsu manuaaaalll!!! esti eroina taica!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Citat:

o printesa grabita...

eu am mai mancat carnat prajit, asa cate putin sa vad si reactia la bb si a fost bine.

Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

pap si eu maine un ou cu spanac

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

o printesa grabita...

eu alaptez cu juma de norma, dar in primele 2 saptamani am alaptat 90%, eu am mancat cartofi prajiti de cand am ajuns acasa si chiftele si ochiuri si tot si bb nu a avut colici, acum...depinde, tu decizi

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

helppppppppppppppppppp

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Daca te referi la cerazette, anticonceptionalele ptr perioada alaptarii sa stii ca iau si eu si undeva la 6-7 zile dupa ce am inceput sa le iau am avut scurgeri rosii rosii dar nu abundente. E normal sa apara in primele zile sangerari, scrie si pe prospect si e un fenomen caracteristic majoritatii anticonceptionalelor don't worry

de Yannis

Mergi la inceput