Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
fetelor....vroiam sa va intreb ceva,pe cele care alaptati ati mancat prajit pana akm??? sau inca tineti regimul strict!!! eu am pofta de ou ochi prajit 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor....vroiam sa va intreb ceva,pe cele care alaptati ati mancat prajit pana akm??? sau inca tineti regimul strict!!! eu am pofta de ou ochi prajit ![]() ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
eu am mai mancat carnat prajit, asa cate putin sa vad si reactia la bb si a fost bine.
SorinaF spune:
Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine cu perna asta de alaptat, ca sunt batuta in freza...

Se foloseste la alaptatul culcat? Sta bebe pe ea?

analessya13 spune:
fetelor care ati vazut pozele mele, oare cum e posibil sa am un copil cu parul rosu si cu ochi albastri, iar al doilea mi-a iesit cu par castaniu deschis, iar ochisorii inca nu inteleg, sunt mai inchisi, dar se pare ca spre verde. E prea mare diferenta intre frati, vad ca si lumea pe strada se uita ciudat.
Beatrice1982 spune:
aoleu.........posibil ciclu cu cezarette??????????????????????
imi curge cv sange..............................
helppppppppppppppppppp

Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 aoleu.........posibil ciclu cu cezarette?????????????????????? imi curge cv sange.............................. helppppppppppppppppppp ![]() ![]() ![]() Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
e normal in prima luna sa ai scurgeri de sange de la contraceptive. Alaptezi la san exclusiv?
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
La mine n-a mers pompa niciodata. Nici in spital aia electrica, nici acasa d-asta manuala - nimic!!! Acum ca sambata merg la un botez si-i fac provizii scot cu mana. Ieri am reusit toata ziua 80ml. Azi doar 60. Mai scot si maine ce-o mai fi si Pa Ilie! Ca doar n-o manca cat oi fi eu plecata cu sapte guri. ![]() _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |

moooaaaamaa da stiu ca te chinui. Nici la mine nu a mers in spital aia electrica si nici asta manuala acasa...cu chiu cu vai dar daca apas cu mana tzasneste pe 5 gauri odata si sare pe laptop , pe copil peste tot. Moama ce te chinui tu cu mulsu manuaaaalll!!! esti eroina taica!
de
Yannis
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
eu am mai mancat carnat prajit, asa cate putin sa vad si reactia la bb si a fost bine. Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |

pap si eu maine un ou cu spanac 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor....vroiam sa va intreb ceva,pe cele care alaptati ati mancat prajit pana akm??? sau inca tineti regimul strict!!! eu am pofta de ou ochi prajit ![]() ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
eu alaptez cu juma de norma, dar in primele 2 saptamani am alaptat 90%, eu am mancat cartofi prajiti de cand am ajuns acasa si chiftele si ochiuri si tot si bb nu a avut colici, acum...depinde, tu decizi
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 aoleu.........posibil ciclu cu cezarette?????????????????????? imi curge cv sange.............................. helppppppppppppppppppp ![]() ![]() ![]() Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
Daca te referi la cerazette, anticonceptionalele ptr perioada alaptarii sa stii ca iau si eu si undeva la 6-7 zile dupa ce am inceput sa le iau am avut scurgeri rosii rosii dar nu abundente. E normal sa apara in primele zile sangerari, scrie si pe prospect si e un fenomen caracteristic majoritatii anticonceptionalelor

don't worry
de
Yannis

Alessandro 3.01.2007