Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SorinaF Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine cu perna asta de alaptat, ca sunt batuta in freza... ![]() ![]() ![]() Se foloseste la alaptatul culcat? Sta bebe pe ea? ![]() ![]() ![]() de Luca Stefan |
Eu o am pe asta http://www.mothercare.com/Mothercare-Multi-purpose-support-pillow/dp/B001NZLGJA/sr=1-1/qid=1267727603/ref=sr_1_1/275-2491702-6769022?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=79267031&mcb=core si am avut noroc ca avea poze pe cutie

, da sta bebe pe ea la alaptatul pe scaun/fotoliu/canapea
de
Yannis
lorex spune:
he he sunt la zi cu cap asta, le mai am pe cele din urma!
Intrebashi de meconiu, mai face inca dar azi a fost amestecat cu mustar ![]()
asistenta mi'a zis k deacu tre sa fie din ce in ce mai deschis la culoare.
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
lorex spune:
lapte ink nu, dor sanii, ard dar deocamd doar colostru scos cu pompa, adunat in lingurita, dat la fetitza.
Sunt franta, tre s'o pazesc sa nu-si traga pe nas pansamentul pus k protectie pt ochi la lampa cu bili-lumina. Sta o ora p o parte, o ora pe o parte si o ora pauza.si de la capat
va dati seama c noapte ma asteapta. Plus k vrea tinuta d manutza k sa stea linistita si stau in picioare lg ea..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex lapte ink nu, dor sanii, ard dar deocamd doar colostru scos cu pompa, adunat in lingurita, dat la fetitza. Sunt franta, tre s'o pazesc sa nu-si traga pe nas pansamentul pus k protectie pt ochi la lampa cu bili-lumina. Sta o ora p o parte, o ora pe o parte si o ora pauza.si de la capat va dati seama c noapte ma asteapta. Plus k vrea tinuta d manutza k sa stea linistita si stau in picioare lg ea.._ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
Dar de ce sa stai tu? Asa trebuie sau vrei tu? Pup sa vina lapticul repede si sa treaca noaptea usor!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Cris.mario, nu cred sa fie probleme de la ou. Eu am mancat ieri cu spanac
. Si am vazut si urzici in piata dar aia care le vindeau vroiau sa te tocmesti, sa-mi mai dea trei gramezi...
. Am zis pas, desi
.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
lalitica2000 spune:
| citat din mesajul lui lorex lapte ink nu, dor sanii, ard dar deocamd doar colostru scos cu pompa, adunat in lingurita, dat la fetitza. Sunt franta, tre s'o pazesc sa nu-si traga pe nas pansamentul pus k protectie pt ochi la lampa cu bili-lumina. Sta o ora p o parte, o ora pe o parte si o ora pauza.si de la capat va dati seama c noapte ma asteapta. Plus k vrea tinuta d manutza k sa stea linistita si stau in picioare lg ea.._ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
dar daca tot trebuie/vrei sa stai cu ea, de ce nu iti iei un scaun, ca doar nu o sa stai toata noaptea in picioare...
lalitica2000 spune:
io-s tare mandra de al meu flacau. Daca ieri nu baga la biberon decat cam 10ml, restul prin perfuzie azi la pranz si pe seara a bagat 40ml la biberon, ceea ce e mare lucru.
vreau si eu sa-mi iau o pernita pentru alaptat ca am vazut ca e mare diferenta daca il tii simplu in brate sau cu perna de alaptat. Acum spre seara perna pentru alaptat era la o alta mamica si am stat cam 40 de minute pana a baut David tot laptele si ma durea bratul ingrozitor, noroc cu tati care ne mai sustinea din cand in cand. ce bine ca ati pus linkurile cu perna de alaptat ca sa ma orientez si eu...
larisel spune:
al3csa Felicitari pt bb luptator...stai linishtita ca de nopti albe oricum nu scapi
. Emotzionanta povestea voastra... Sa fie bb sanatos si norocos ca de crescut ... se face el mare si ai sa uiti perioada grea prin care treceti acum. 
Editez: si eu am avut pb cu tensiunea mare dar fiind depistata la timp de un medic bun am tratat-o. Din cauza ei am facut cezariana mai devreme, la 37 sapt fara 1 zi.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
danasor spune:
Felicitari Carmita !!! Bine ai venit Lorena!
La multi ani Gratiana , sa ai parte de tot ce-ti doresti alaturi de puisorul tau scump!
Al3csa si Lalitica emotionante povestile voastre, dar ma bucur din toata inima ca sunteti bine acum, ma gandesc de altfel si la Adina_bulina ce a avut si ea de tras saracuta, insa toti bebeii vor fi sanatosi.
Al3csa sunt foarte revoltata pe doctorul tau, unde l-ai gasit? este un caz clar de malpraxis ceea ce ti s-a intamplat, nu tu trebuia sa-i atragi atentia asupra anumitor simptome, ca doar nu ne invata in scoala generala
;
stiu ca tot ce iti doresti acum este sa fie puiul sanatos, sa-l iei acasa cu tine, dar mi-e tare ciuda ca asemenea doctori nu sunt trasi la raspundere, practica in continuare fara pic de respect fata de pacienti, si din cauza lor chiar au de suferit si doctorii buni.
danasor spune:
Lorex 

De ce nu pui fata la san? de unde stii ca nu ai lapte, colostru e doar tot lapte... pune fata la tzatza
si nu te prosti cu linguritzele.
Asa de repede speri sa-ti dea drumul? eu am stat o saptamana, ca cica asa sa sta 
, dar a fost ok, cand am ajuns acasa era fresh![]()

Luca Stefan