Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna seara fetele,

Lorex ce ma bucur ca ne scrii si ca esti pozitiva si merge bine

Carmita felicitari refacere rapida si mult laptic pt bebbita !!!!

Astazi noi am implinit 2 lunite si suntem baieti mari .nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul ..............insa pe de alta parte sunt putin ingrijorata cu o alergie care ia aparut de ieri seara pe gat si astazi sa intins pe piept putin , umeri si pe obrajorii miine dimineata merg la doctorul de familie ca aici nu pot sa merg direct la pediatru .

Credeti ca poate fi de la detergent ??
Folosesc unul special pt baby Fairy non bio

Si nu in ultimul rand sa nu uit .....ca astazi tare am fost imprastiata toata ziulica .......
Gratiana La multi ani si multa fericire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Batista bebelusului este indicata in cazuri serioase, cand obstructia nazala este importanta si copilasul respira f greu din cauza secretiilor. Nu este indicata traumatizarea zilnica si fara rost a mucoasei nazale.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Folosirea batistei bb-lushului nu inseamna traumatizarea mucoasei nazale. Depinde de cum reglezi aspiratorul...deci e musai sa ai aspirator cu putere reglabila. Daca dai pe minim trage mai incet decat pompitza.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

lalitica Multa putere in continuare! Intr-adevar DD va rasplateste...Felicitari!

amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Alexutzzza cum adica el ar mai vrea lapte praf si tu nu-i dai? si ce face, plange? da-i san daca tot are pofta de ...
Oricum mi se pare mie dar tu ai un mod total diferit fata de cum stiu eu ca se creste un copil, si la imbracat si la mancare si la baie..., asta nu inseamna ca nu faci bine, sa nu ma intelegi gresit, poate eu nu procedez bine in unele cazuri

Cris.d sper ca ema e mai bine, multa sanatate micutei si voua

Arwen bine ca esti multumita de doctorul pe care l-ai gasit. Niste agitate ?

Analessya ai doi copii superbi , f dragutz costumasul..

Mi-ati facut si mie pofta de perna de alaptat. Pana cand se poate folosi?

Cisties ai incercat sa-i dai laptic de-al tau cu biberonul? eu inainte de a pleca de acasa am facut o proba sa vad daca ia biberonul, sa nu ma chinui degeaba, pentru ca nu suporta nimic in afara tzatzei, nici suzeta nici apa nici ceai, dar biberonul cu lapicul meu bea

Ioana felicitari pentru vestile bune de la doctor.

Cris.mario am mancat si eu un ou prajit, tot de pofta, in rest doar mancare fiarta sau la cuptor; nu stiu cum puteti voi sa mancati de toate, ca la mine imediat se cunoaste cum schimb regimul, si o bombonica daca mananc se irita la fundulet, au o doare burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Da, cred ca poate fi de la detergent, dar mai de graba de la caldura. S-ar putea sa fie prea cald pentru bebe, fa temperatura camerei mai mica.
Pentru fetele care alapteaza: consumati lapte de capra, iaurt de capra, branza si cascaval de capra. E singurul lapte (produs) apropiat de laptele matern, deci copilul nu face colici de la el. Nu lapte de vaca! Acesta secreta o enzima care trece in laptele matern si devine greu digerabil pt copil, implicit colicii apar. Si nu uitati regula sa incercati sa va mulgeti dupa ce terminati alaptatul ca sa se faca alt lapte proaspat. In orice caz, laptele vine si dupa 7 zile de la nastere, trebuie sa va hraniti bine. Nu din ceaiuri se face laptele satios, de calitate, ci din alimentatie, din mult lapte. Eu cumpar din supermarket (Real, Kaufland)iaurt si lapte batut de capra, iar lapte de capra propriu-zis imi aduce cineva (nu am gasit in magazine).
Pe fetita mea o cheama Bucura-Nicolia. Am uitat sa spun asta. Toata lumea ma intreaba de ce si de unde Bucura. Ei, pentru lamuriri, ca o profa de romana ce ma aflu, tr sa precizez ca Bucura vine din substratul limbii romane (de la vb a bucura, comun cu albaneza), este o radacina traco-daca, deci un nume autentic romanesc care s-a pastrat mai putin in onomastica, desi este in antroponimie (ca nume de familie, vezi Paula Seling Bucura), dar mai mult a ramas in toponimie: varful Bucura, lacul Bucura, aleea Bucura etc. Pe proful meu de romana il chema Bucur Demetrian (Bucur ca prenume si e poet...poate fi gasit pe net). Iar pe Nicolia l-am derivat chiar eu, daca exista Cornel-Cornela-Cornelia, Ionel-Ionela-Ionelia, poate exista si Nicol-Nicola- Nicolia. De la o vreme, am intalnit Nicola ca nume de baieti (de ex. al doilea fiu al lui Tiriac jr) si de aceea am optat pentru Nicolia. Gata cu explicatiile. Dar toata lumea se mira si eu ma enervez.
Cel mai important este ca fetita noastra e cumintica, nu atat de cuminitica precum a fost surioara ei mai mare, dar incercam sa disciplinam "elevul" rasfatat. Ii cam place in brate, iar mie mi-e mila sa nu ii indeplinesc dorintele....Intr-o sapatamana s-a schimat destul de mult, in sensul ca a devenit mai sigura pe ea si nitel mai curajoasa. La inceput, plangea si la baie, si cand schimbam pampersul, parea f speriata...asta pt ca in spital au tinut-o infasata, ca pe toti bebelusii. Ma duc sa mananc. Va pup! Sa avem numai bebelusii mancaciosi si cuminti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

Da, cred ca poate fi de la detergent, dar mai de graba de la caldura. S-ar putea sa fie prea cald pentru bebe, fa temperatura camerei mai mica.
Pentru fetele care alapteaza: consumati lapte de capra, iaurt de capra, branza si cascaval de capra. E singurul lapte (produs) apropiat de laptele matern, deci copilul nu face colici de la el. Nu lapte de vaca! Acesta secreta o enzima care trece in laptele matern si devine greu digerabil pt copil, implicit colicii apar. Si nu uitati regula sa incercati sa va mulgeti dupa ce terminati alaptatul ca sa se faca alt lapte proaspat. In orice caz, laptele vine si dupa 7 zile de la nastere, trebuie sa va hraniti bine. Nu din ceaiuri se face laptele satios, de calitate, ci din alimentatie, din mult lapte. Eu cumpar din supermarket (Real, Kaufland)iaurt si lapte batut de capra, iar lapte de capra propriu-zis imi aduce cineva (nu am gasit in magazine).
Pe fetita mea o cheama Bucura-Nicolia. Am uitat sa spun asta. Toata lumea ma intreaba de ce si de unde Bucura. Ei, pentru lamuriri, ca o profa de romana ce ma aflu, tr sa precizez ca Bucura vine din substratul limbii romane (de la vb a bucura, comun cu albaneza), este o radacina traco-daca, deci un nume autentic romanesc care s-a pastrat mai putin in onomastica, desi este in antroponimie (ca nume de familie, vezi Paula Seling Bucura), dar mai mult a ramas in toponimie: varful Bucura, lacul Bucura, aleea Bucura etc. Pe proful meu de romana il chema Bucur Demetrian (Bucur ca prenume si e poet...poate fi gasit pe net). Iar pe Nicolia l-am derivat chiar eu, daca exista Cornel-Cornela-Cornelia, Ionel-Ionela-Ionelia, poate exista si Nicol-Nicola- Nicolia. De la o vreme, am intalnit Nicola ca nume de baieti (de ex. al doilea fiu al lui Tiriac jr) si de aceea am optat pentru Nicolia. Gata cu explicatiile. Dar toata lumea se mira si eu ma enervez.
Cel mai important este ca fetita noastra e cumintica, nu atat de cuminitica precum a fost surioara ei mai mare, dar incercam sa disciplinam "elevul" rasfatat. Ii cam place in brate, iar mie mi-e mila sa nu ii indeplinesc dorintele....Intr-o sapatamana s-a schimat destul de mult, in sensul ca a devenit mai sigura pe ea si nitel mai curajoasa. La inceput, plangea si la baie, si cand schimbam pampersul, parea f speriata...asta pt ca in spital au tinut-o infasata, ca pe toti bebelusii. Ma duc sa mananc. Va pup! Sa avem numai bebelusii mancaciosi si cuminti!

Foarte frumoase nume, sa-ti traiasca fata si sa fiti toti sanatosi,; mi s-au parut frumoase inainte sa citesc explicatiile,; o intrebare am , ai spus cuiva inainte de a naste cum vrei s-o cheme? eu una nu am vrut sa spun nimanui nimic tocmai ca sa evit eventualele mutre neplacute, ca doar nu tre' sa le placa lor ci parintilor
esti sigura ca laptele de capra e bun? eu am de unde sa fac rost de el, si mi-e pofta de lapte, sotul meu bea lapte in loc de suc , pe putin 1 litru pe zi si eu pe langa el. chiar am sa incerc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Buna seara fetele,

Lorex ce ma bucur ca ne scrii si ca esti pozitiva si merge bine

Carmita felicitari refacere rapida si mult laptic pt bebbita !!!!

Astazi noi am implinit 2 lunite si suntem baieti mari .nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul ..............insa pe de alta parte sunt putin ingrijorata cu o alergie care ia aparut de ieri seara pe gat si astazi sa intins pe piept putin , umeri si pe obrajorii miine dimineata merg la doctorul de familie ca aici nu pot sa merg direct la pediatru .

Credeti ca poate fi de la detergent ??
Folosesc unul special pt baby Fairy non bio

Si nu in ultimul rand sa nu uit .....ca astazi tare am fost imprastiata toata ziulica .......
Gratiana La multi ani si multa fericire !!!

RoxanaAlexandru Lucian

Felicitari!! sa cresca baiatul mare si sanatos.
Daca tu crezi ca e detergentul de vina, clateste-le mai mult. eu dupa ce termina masina de spalat mai dau de doua ori programul de clatire.

Mergi la inceput

alicredo Sper sa scapi repede de mastita aia... sa teaca mai repede.

cris.d Uite aici galerie care sa sperie raceala emei si sa fuga de la ea.

myky Eu le mai dau ceiutz fetelor ...babycalm de la fares (neindulcit ne-nimic) dar nu se omoara cu el. Mai beau cate putzin dupa baitza. Dar daca alaptezi exclusiv la san nu e necesar.

cris.mario Eu am mancat prajit de la inceput si fetele nu s-au plans.

lorex Daca ai colostru inseamna ca se fabrica si lapticul.

Mergi la inceput

Geo foarte frumoase numele fetitei tale
de la caldura nu cred ca poate fi deoarece temperatura in casa nu depaseste 22 grade ca asa ne este recomandat de la spital intre 18 si 22 deci ma gandesc la detergent........de obicei mai dau si eu programul de clatire inca odata dar ultima data recunosc ca nu am facut operatia asta

Mergi la inceput

Danasor multumim de urari .........ma gandesc si eu ca e de la detergent ......dar sa vedem ce spune miine doctorul mergem la prima ora .

Mergi la inceput