Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Danasor da ai dreptate este malpraxis .. a vrut la un moment dat sotul meu sa-i faca un referat despre Eclampie sa-i dea sa-l citeasca .. dar ne-am gandit ca nu are rost .. Ne umpleam noi de spume el in niciun caz .. Si cred ca esti la fel de constienta ca si noi ca nu i se intampla nimic .. Oricate plangeri am face noi ... Mai ales ca suntem sanatosi amandoi .. Sunt cazuri mult mai grave in care nu patesc nimic ..
Numai conteaza acum .. Ii multumesc lui Dumnezeu ca nici eu nici copilul nu a patit nimic si gata. Asta este

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

trebuie sa stau eu cu ea pt k e cu mine in rezerva, de marti numai eu ma ocup de ea, doar baitza i'o face asistenta. Nu pot sta pe un scaun k e inalt tzarcul asta in care sta si nu ajung la manutza ei.

Danasor, dk nu facea icter plecam azi acasa. Am doua prietene f proaspete mamici kr au plecat ak a 4 a zi, tot cu cezariana!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Geo, combinatia numelor este foarte frumoasa si sonora. Bravo!

Despre lapte insa da-mi voie sa te contrazic. Eu (ca si sotul lui Danasor) beau un litru de lapte de vaca pe zi si in plus un iaurt de baut). Si Gargaritzul n-are colici. Nu zic ca e valabil pentru toata lumea. Dar mi se pare ca te expui unui risc mult mai mare - fata de posibil colici - consumand lapte nepasteurizat.

Am auzit si eu (de la bAly oare??) de consumul de lactate si am citit un studiu cu rezultatul cam asa: din x femei cu copii colicosi care consumau lactate, dupa ce au renuntat la lapte jumatate din copii n-au mai facut colici, iar cand s-au reapucat doar 25 la suta din copii au facut colici la loc. Concluzia: folclorul colicilor mai are inca o pagina..

Nici in privinta mulsului dupa alaptat nu sunt de acord cu tine. Ideal este sa dai copilului sanul pe care i l-ai dat ultimul in masa precedenta ca sa goleasca el pe cat posibil. (Asta in cazul nefericit in care ai dat ambii sani).
Daca il golesti tu organismul va sti ca mai e nevoie si de cantitatea respectiva si o va produce - astfel va trebui s-o mulgi tot timpul, sau mai rau va da pe tricou. Varianta asta cred ca este buna cand vrei sa faci depozite....

Danasor, o sa incerc maine sa-i dau cu lingurita laptic de la mine. Sincer iti spun ca mi-e tare frica... pe langa ca nu suntem noi acasa sa-i mai dea cineva sa pape si cu lingurita... Va tin la curent.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

trebuie sa stau eu cu ea pt k e cu mine in rezerva, de marti numai eu ma ocup de ea, doar baitza i'o face asistenta. Nu pot sta pe un scaun k e inalt tzarcul asta in care sta si nu ajung la manutza ei.

Danasor, dk nu facea icter plecam azi acasa. Am doua prietene f proaspete mamici kr au plecat ak a 4 a zi, tot cu cezariana!

_

Sa ai o noapte usoara mamico! Baga sub fund pernele, patura stransa sa te mai ridici putin! Si pune-ti telefonul sa sune din 15 in 15 minute cand incepe sa te ia somnul.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

aici numai cu linguritza dau lapte la copii, cateodata le toarna pe gat direct cu cana..

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

aici numai cu linguritza dau lapte la copii, cateodata le toarna pe gat direct cu cana..

_

Dar biberoane nu exista la sp ala?? Cum sa dai copilul sa bea lapte cu cana la cateva zile?????

Poze

Mergi la inceput

vreau sa mai spun, pt fetele din iasi (inclusiv cele de dupa cortina ) ca eram pregatita psihic pt un comportament inuman al personalului medical de la nou nascuti, insa ce am gasit aici e exact opusul, toata lumea e amabila, mi s'au dat mai multe info decat am cerut, asistente kr m'au invatat multe lucruri. Infirmiere kr iti schimba camasa de cate ori vrei si nu le-am dat bani pt asta asa cum auzisem k trebuie. Toata lumea e cu zambetul pe buze. Nu-mi vine sa cred..
A, si chiar isi dau silinta sa dezinfecteze mereu. Spala pe jos d 3 ori pe zi, coshul il ia tot asa si o data noaptea.. Eh o sa va scriu mai multe de aks, k e greu d p telefon..

_

Mergi la inceput

ce repede a trecut o ora cu voi. Trb s'o intorc p partea cealalta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Cristies cred ca are dreptate cu problema colicilor.......eu tin regim oricum si nu beau lapte .....iar Alex tot are colici .....nu ca in primele saptamini dar tot are .Eu dupa ce am vazut si aici si din ce-am citit eu cred ca colicii se produc datorita adaptarii copilului la alimentatia cu lapte fie el de la san sau de formula si e normal sa aiba reactiile astea cred .
Am cunoscut aici copii care nu aveau deloc colici si mamicile respective mancau de toate fara regim alimentar .

Lorex cum e posibil lapte cu linguritaaaaaaaaaaaaaaa sau cu canaaaaaaaa la un copil de cateva zile .........

Mergi la inceput

Nici Yannis nu a avut colici pana acum decat intr-o sg noapte l-a durut burtica si stiu sigur ca a fost din vina mea ca atunci am avut si eu niste dureri groaznice .. Asta pe vremea cand papa laptic numai de la mine .. Dupa aia l-au dat pe lapte praf si se duse laptele meu.

Poze

Mergi la inceput