Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

CEAI LA BEBE
stiu toata povestea ca nu e bine ca nu se da ca laptele e 90% apa , dar eu i-am dat lui Yannis ceai de musetel (vro 40 de ml) acu 2 seri, era constipat de 2 zile, se plangea de burtica, lapte la san nu aveam (ca nu prea mai am in ultima vreme nu stu ce se intampla desi beau toate chimenurile cu anason... beau lichide beau tot dar laptele a inceput sa scada dramatic si nu mai vroiam sa ii bag formula, deja mananca cam 600 de formula pe zi...la cat era de constipat am zis ca mai bine ii dau ceai si mie mi s-a parut ca bine am facut ptr ca s-a linistit, si-a potolit setea si a dormit de la 11 seara la 4 jumate dimineata f cuminte, linistit si fericit (fara chirceli de constipatie). Acum probabil ca la alaptat exclusiv la san nu are rost sa ii dai dar mie mi s-a parut ceaiul ceva mai usor ptr stomacelu lui la constipatia aia

de Yannis

Tu mai alaptezi? Eu credeam ca nu, cand am auzit ca-l pacalesti sa-i dai papa la trei ore...
Eu cred ca reglajul cel mai fin il face bebe. Poti sa incerci sa-i dai mai des sau sa-l tii mai mult la san, sau sa scoti tu cu pompa mai des...

Bafta!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

cu pompa nu iese, ma chinui o zi intreaga sa scot 20 sau 30 ml [bang

el la san cred ca ia cam 70-100 ca daca papa san ia numa 90 de bibe daca nu papa san deloc ca nu am unde sa alaptez sau nu sunt acasa nu se satura fara 180 de biberon, chiar si atunci ar mai vrea da nu ii face nimeni ca e prea muult

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Am schimbat semnatura si am pus si cateva pozici cu bebe mic, Superman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Am schimbat semnatura si am pus si cateva pozici cu bebe mic, Superman.

Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

super dragut bb....ce tare e in costumul ala

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Decenuela, voi ati facut vaccinul?

_

nu, ma duc sapt viit....cabinetul e langa mine dar...pesemne ca asta e particular cumva ca ea apartine de sect 6..asa ca tre sa ma dcuc acolo sa fac vc....l-am cumparat..e la frigi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Ce vaccin ii faci?

_

infarixul...era scris de dr pe ceva, mi-l recomandase, cu vit d si al meu a crez ca trebuie luat..asa ca..pana sa ma gand davca il fac sau nu...acu tre sa-l fac musai

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
cu pompa nu iese, ma chinui o zi intreaga sa scot 20 sau 30 ml [bang

el la san cred ca ia cam 70-100 ca daca papa san ia numa 90 de bibe daca nu papa san deloc ca nu am unde sa alaptez sau nu sunt acasa nu se satura fara 180 de biberon, chiar si atunci ar mai vrea da nu ii face nimeni ca e prea muult

de Yannis

La mine n-a mers pompa niciodata. Nici in spital aia electrica, nici acasa d-asta manuala - nimic!!! Acum ca sambata merg la un botez si-i fac provizii scot cu mana. Ieri am reusit toata ziua 80ml. Azi doar 60. Mai scot si maine ce-o mai fi si Pa Ilie! Ca doar n-o manca cat oi fi eu plecata cu sapte guri.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
infarixul...era scris de dr pe ceva, mi-l recomandase, cu vit d si al meu a crez ca trebuie luat..asa ca..pana sa ma gand davca il fac sau nu...acu tre sa-l fac musai

poze

Aha... Eu l-am facut pe ala de la stat... I-a pus doctorita un alt ac (atraumatic) si l-a durut mai putin cel pentru hepatita (dar tot a plans.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara fetelor, am venit de la control si in ciuda problemelor de acasa am vesti bune .Bebelina mea a luat 1.100 in urma tratamentului si am reusit sa ajungem la 2.700, masuratorile sunt f bune corespunde celor 36 sapt care le incheiem azi, deci de maine intram in 37 sapt si vom fi la termen,poate veni cand vrea d-soara..Citesc din urma si revin.

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Pentru fetele pricepute sau cu croitorese bune: www.make-your-own-baby-stuff.com/breastfeeding-pillow.html" target="_blank">perna de alaptat.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna seara fetelor, am venit de la control si in ciuda problemelor de acasa am vesti bune .Bebelina mea a luat 1.100 in urma tratamentului si am reusit sa ajungem la 2.700, masuratorile sunt f bune corespunde celor 36 sapt care le incheiem azi, deci de maine intram in 37 sapt si vom fi la termen,poate veni cand vrea d-soara..Citesc din urma si revin.

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

nu, nu....STAI CUMINTICA....sa duci cat mai mult sarcina....exact asa am zis si io , ca tine si...exact cand am intr in sapt 37...go, jiji, go...si desi era mare 3200, a av prb cu plamanii si a mai stat 3-4 zile la oxigen de-am zis ca innebunesc uitandu-ma la el....asa k, chiar dca ti-e greu....roaga-te sa mai stea

poze

Mergi la inceput

Citat:

Pentru fetele pricepute sau cu croitorese bune: www.make-your-own-baby-stuff.com/breastfeeding-pillow.html" target="_blank">perna de alaptat.

_

io o am de la bertoni..55 ron e f ok....si cred ca...materialul + umplutura aia + croitoreasa..tot acolo ajungi..plus ca nu stii daca iese ok

poze

Mergi la inceput