Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 11
irrinaa spune:
gratiana77
LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii 
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
poze
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
nu, ma duc sapt viit....cabinetul e langa mine dar...pesemne ca asta e particular cumva ca ea apartine de sect 6..asa ca tre sa ma dcuc acolo sa fac vc....l-am cumparat..e la frigi Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Ce vaccin ii faci?
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
irrinaa spune:

FELICITARI CARMITA!!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!!

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
poze
Andre_lina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irrinaa
incearca sa ai in camera umiditate mai mare si, daca ai aparat de aerosoli, ii poti face aerosoli cu ser fiziologic.ajuta la fluidificarea secretiilor. si sanatate micutului patriotIrina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) poze |
Multumesc, am 60% umiditate, tb mai mare?
Aparat de aerosoli nu am..
Andreea,
de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
mamidepuiuti spune:
andre-lina ,daca nu ai aparat de aerosoli,ajuta sa-l duci pe tudorel in baie si sa dai drumul sa curga apa calda,sa stea la aburi...multa sanatate lui bb patriot!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
larisel spune:
Am mai cizelat un pic prima pagina. Sper ca e ok...
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
arwen vreo veste ceva?
Oricum astea sunt pt tine si momentul tau:

din 09.12.2009
...Target:
larisel spune:
Poate intru mai "pe seara" sa vad cu ce va mai laudati...capitolul asta este necitit.
din 09.12.2009
...Target:
cris_mario spune:
lorex 
am avut muulti musafiri,a venit nasul cu soacrasa si i-au adus micutei printese o multime de hainute...doamne eu ma intreb dk are tmp sa le imbrace toate care le are,sa nu-i ramana mici repede 
sunt pe aici 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel salutare, ca "buna" ziua inca nu e la noi... ema e cam la fel. in plus e ragusita zdravan. ieri la medlife m-a intrebat dr. daca asa plange ea sau e ragusita, dar nu imi dadeam seama exact. insa de azi-noapte e clar rausit plansul ei . am mai trezit-o noi la 2 ore30', s-a mai trezit ea. a papat cate 5-10'.uneori 15. dr. vine azi iar sa o vada la 3 , dar mi-a zis ca daca a ragusit e cam nasol..nu crede ca scapam fara antibiotic . acum a papat un san beton, apoi iar a incurcat-o rau flegma din gat si a scos TOT laptele in jet, dar macar au iesit si mucozitatzile de pe acolo. am mai stat un pic si i-am dat ccelalalt san. a papat si acum doarme.../zace. eu daca nu o aspir inainte de supt cu batista nu poate deloc respira. tzine guritza deschisa si haraie rau. daca ii bag sanul in gura asa se ineaca..nu poate respira... mi se pare aiurea ca trebuie sa folosesc batista de maxim 3 ori pe zi. pai si cum sa fac in rest? ii pun ser, dar mucii nu pleaca din nas/gat doar cu atat. in plus, acum nu mai sunt asa de aposhi si transparenti, ci cam galbeni si groshi ![]() ![]() ![]() ![]() ce fac daca imi da antibiotic? nu vreau decat sa ii treaca odata ![]() scuze ca nu raspund/citesc ff pe diagonala. ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
Imi pare rau pt micutza. Asa am patit eu la primul si inca avea 2 saptamani. Mi-a dat imediat dr antibiotic si cortizon si a fost si mai agitat de am ajuns cu el la urgente in miezul noptii. Acolo medicul pediatru mi-a interzis sa ii mai dau antibiotic si nici cortizon. Am insistat cu batista bebelusului si de n ori pe zi. In plus mi-a dat supozitoare Sobrepin care facea ca mucozitatile sa fie eliminate prin kk.
Sanatate Emei.
Mami de Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)