Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinutza, se mai intampla, si ai mei au trecut prin faze de plans nocturn intre 2 si 3 ani, sunt emotii intense pe care le nu le pot procesa...nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta, ci doar sa fii cu ea cum ai fost si esti. hai nu te necaji!

Rox, lectia de medicina

anemia hemolitica autoimuna poate fi:
1.boala de sine statatoare
2.boala aparuta in urma unei infectii
3.simptom al altei boli auotimune gen lupus. colagenoze, doamne fereste leucemie de nustiu care etc.

varianta 3 e deocamdata picata, ramasesera 1 sau 2.

Nr 2 era din cauza acelor amigdalite repetate si netratate corespunzator, dar la ultima analiza Aslo scazuse f bine (de la 910 la 400 si ceva). Aslo asta inidca "intalnirea" organismului cu streptococ. Exudatele le-am avut evident, negative.

daca la anlizele de azi se dovestede ca reaparut procesul de hemoliza(adica anticorpii care distrug globulele rosii), inseamna ca ramane varianta 1, anemie hemolitica autoimuna si gata.
ceea ce e destul de nasol....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

vaaai de mine, gravidutele, cand a trecut timpul? pai va apropiati vertiginos de termen!

sa stiti ca e pe undeva mai simplu cu 2 decat cu 1, ca se difuzeaza stressul si grijile, nu se mai concentreaza intr-o singura directie:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
'Lantz de cupru' zici? Hmmm...de asta inca nu am auzit. Sa ne zici cum e dupa control...tare curioasa sunt.

Se numeste Kupferkette (http://www.marguc.de/web/Gynaekologie/Kupferkette/), e o 'sarma' cu 3 'margele' pe ea, care se introduce in uter. Dr taie sarma in functie de dotarile fiecareia (daca il deranjeaza pe partener, scurteaza iarasi sarma ). Sangerezi vreo 3 zile, ai interdictie la sex vreo saptamana (oricum, ai senzatia ca 'te inteapa' ceva cand stai chircita, dar trece senzatia asta cu timpul) si vii la control din 6 in 6 luni, timp de 5 ani...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
'Lantz de cupru' zici? Hmmm...de asta inca nu am auzit. Sa ne zici cum e dupa control...tare curioasa sunt.

Se numeste Kupferkette (http://www.marguc.de/web/Gynaekologie/Kupferkette/), e o 'sarma' cu 3 'margele' pe ea, care se introduce in uter. Dr taie sarma in functie de dotarile fiecareia (daca il deranjeaza pe partener, scurteaza iarasi sarma ). Sangerezi vreo 3 zile, ai interdictie la sex vreo saptamana (oricum, ai senzatia ca 'te inteapa' ceva cand stai chircita, dar trece senzatia asta cu timpul) si vii la control din 6 in 6 luni, timp de 5 ani...

Bucmarcuit si pagina asta, o sa o studiez mai tarziu, cand o sa fie cazul. Mersi mult!
Fug sa-mi iau odorul de la gradi.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

mda.
hemoglobina a scazut de la 13.3 acum 2 sapt la 9.2.

cam naspa.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia si Picea, Mirena aia e o minune! Zic din proprie experienta. L-am tolerat usor, fara probleme, e drept ca ciclu a cam disparut. Zic cam, ca in perioadele mai dificile prin care am trecut revenise, nu sh prin ce intamplare, dar acum iar bye bye.

Asta cu disparutul ciclului ma incanta teribil, ca nu sunt mare fan! Dar efecte secundare? Astea ma intereseaza. Ceva dereglari hormonale care sa duca la altele? O sa citesc si eu cand o sa mearga pagina lor in engleza, dar voiam sa stiu de la mamici ce l-au foloit deja care e experianta lor...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Eu zic ca sunt in perfecta stare dupa fix 2 ani. Nu am avut dereglari hormonale si nici un fel de problema, exceptand sangerarile frecvente din primele 3-4 luni. Erau tip spotting, destul de dese, si uneori deranjante. Dupa aceea totul ok. Ciclul a disparut abia dupa un an jumate. Si nici acum de tot cum ziceam, dar e ca si cum nu ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai Sabina, mi-ai amintit de ce nu m-a pasionat niciodata sa dau la medicina! Nu numai ca e complicat, dar totul e mai relativ ca teoria lui Einstein. Zau asa.

Tot ce pot sa zic e ca imi pare sincer rau de revenire, speram sa fii ok. Mai ales ca ma ingrijorasem la un moment dat ca lipsa se datoreaza problemelor de sanatate. Iti tin pumnii stransi si iti doresc multa multa sanatate, sa dati de cap problemei si sa o rezolvi definitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Alinkav

Eu sunt obosita si nervoasa, cu alte cuvinte am o stare tare aiurea, ca sa nu spun ca vremea ma deprima( nu va ganditi la prosti ca nu este cazul)......ca sa nu spun ca abia am ajuns acasa si in loc sa ma ocup de Cristi stau la PC sa fac harti pt maine

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

hello fetele !

Va citesc, recunosc, pe diagonala s-au cam precipitat lucrurile
pe la mine, mai am cateva zile (poate ore) si ma straduiesc sa rezolv pe ultima suta de metri mailuri, inchidere de an, de luna, fise, contrcate, delegatii si tot tacamul unui intreprinzator.

Am fost miercuri la nene doctor, suntem bine, placenta fresh, apa suficienta, col moale si 'deschis de un deget'

Piciulikaam admirat pozele de pe blog, si de fiecare data gandul la tine imi ridica moralul. Esti un exemplu de urmat cu atitudinea ta pozitiva. Ce familie frumoasa sunteti! Ma bucur pentru voi!
Zici ca a fost o nastere sprint? Pai asa vreau si eu ca soacra sa nu apuce sa termine ciorba!

Va pup, si sa puneti motzatele luni, ca suntem chemati la spital - si poate ramanem (daca apucam ziua femeii 2 in 1).

Sabina un gand bun catre tine , draga de tine....

---------------------------------------------
vine al doilea 38+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog

Mergi la inceput

Alina, La multi ani, ma tot tineam sa-ti spun!

Alice....nastere usoara!!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput