Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Sabina, sanatate multa, sa fie raul cel mai mic!!!
Cecilia hai sus cu moralul. Cred ca astazi e o zi mai ciudata ca si eu m_am enervat maxim.
Alinkav multumim. Era bine sa nu fi racit exact acum.
SabinaY
te inteleg draga mea dar fii mai blinda cu tine.
Toate incercam sa fim cele mai bune mamici, nimeni nu are voie sa ne judece cu atit mai putin noi insine nu ar trebui sa o facem.
Gabriela multumesc!
Alice punem cu sigurata motatele luni. Sa fie o nastere rapida si usoara cum iti doresti!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Yaia asa e planul sa mergem toti la PN. Tati va avea o perioada concediu iar din toamna cred ca ne vom intoarce in Bucuresti.
Ne tot batem capul cum sa facem, sa o trimitem pe Daria sau nu. Eu imi imaginam sa vina Daria la spital, sa faca acolo schimb de cadouri cu bebelusul...sa ii am pe amindoi linga mine. Mai e varianta sa revina ai mei. Daca nu intervenea elementul febra la Daria era totul mai simplu.
Daca se repeta febra la noapte miine o duc la medic si apoi hotarim exact. Sper sa nu se intimple sa vrea sa vina bebelusul intre timp. Am vorbit cu el si i-am spus sa astepte pina dupa 8.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cecilia L spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alice_ hello fetele ! ![]() Va citesc, recunosc, pe diagonala pe la mine, mai am cateva zile (poate ore) si ma straduiesc sa rezolv pe ultima suta de metri mailuri, inchidere de an, de luna, fise, contrcate, delegatii si tot tacamul unui intreprinzator. Am fost miercuri la nene doctor, suntem bine, placenta fresh, apa suficienta, col moale si 'deschis de un deget' ![]() Piciulikaam admirat pozele de pe blog, si de fiecare data gandul la tine imi ridica moralul. Esti un exemplu de urmat cu atitudinea ta pozitiva. Ce familie frumoasa sunteti! Ma bucur pentru voi! Zici ca a fost o nastere sprint? Pai asa vreau si eu ca soacra sa nu apuce sa termine ciorba!Va pup, si sa puneti motzatele luni, ca suntem chemati la spital - si poate ramanem (daca apucam ziua femeii 2 in 1). Sabina un gand bun catre tine , draga de tine.... --------------------------------------------- vine al doilea 38+ Felix Manuel si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007 www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog |
pai atunci luni sa fie, cred ca ar fi cel frumos cadou de ziua ta...ti-l faci si "singura"
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Erina sa stea bb atat cat iti doresti la caldurica si sanatate multa Dariei.....cred ca varianta sa vina ai tai ar fi mai buna, nu cred ca ai sta linistita stiind ca ea nu este ciar ok cu sanatatea.
Nervii mei azi au fost intinsi la maxim, mai intai de la nesimtirea cu care ma intalnesc zilnic( cu aia mai sunt obisnuita), apoi cu o alta nesimtire si mai obisnuita(cea a colegilor) vor merite fara efort...si daca se poate pe munca altuia![]()
Eu abia acum am terminat de facut papa, maine tati este bona, eu merg la scoala...olimpiada
, deh munca voluntara(obligata)... daca imi mai scrie fraier in frunte....asta ma enerveaza la culme

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Celia spune:

La multi ani, Alina!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!
Celia spune:
Erina, sanatate multa Dariei!
Bebe David sa stea cumintel , ca-i bine si sa luati hotararile sa va fie bine la toti!
Sabina , sanatate multa!
SabinaY. spune:
Sabina imi pare tare rau de rezultatele analizelor.In cazul asta ce poti face?Doar tratamentul anteror?Sau mai exista si alte variante?
Erina
,sper sa nu mai faca DAria febra si sa fie ok.
Va multumesc mult pentru vorbele bune.M-au ajutat.Si acum nu mai am certitudinea ca a fost o criza de plans.Poate chiar a fost si un vis urat.Eu am intrebat-o atunci,dar nu-mi putea vorbi din cauza suspinelor.
Starea mea de vinovatie vine din alte parti.Pentru ca in ultima perioada mi-a cam lipsit rabdarea,am cam ridicat vocea si ea a fost cam abatuta dupa ce o certam.Asta e!E o perioada acum,cand nu vrea sa asculte si face intentionat ce tocmai i-am spus sa aibe grija.Am nevoie de mult calm,tact si fermitate,sa trecem bine si de perioada asta.Si vor veni altele,si tot asa.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Piciulika spune:
| Citat: | ||
Oricum, acum pagina in engleza nu se deschide, deci nu pot citi si nici timp nu prea am. Dar am salvat pagina si revin la ea mai tarziu. Mersi mult! ![]() |
Din brosura, pag 7: http://www.mirena.co.nz/html/pdf/Mirena-booklet.pdf
What other changes might I notice with Mirena?
After Mirena is inserted you may notice some other changes which may include:
Lower abdominal pain (cramps) or back pain; acne or other skin problems; breast tenderness; headache; vaginal discharge; mood changes; nausea; water retention (oedema); decreased libido; sweating;
hair loss, greasy hair; occasionally some women have other side effects similar to those that some women experience with oral contraceptive pills.
Acuma, ca-i pastila, ca-i asta, o joaca de-a hormonii rar trece asa, ca si cum nimic nu ar fi, logic! (Si mereu ei spun ca trec in 3-6 luni... Well...!)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia si Picea, Mirena aia e o minune! Zic din proprie experienta. L-am tolerat usor, fara probleme, e drept ca ciclu a cam disparut. Zic cam, ca in perioadele mai dificile prin care am trecut revenise, nu sh prin ce intamplare, dar acum iar bye bye. |
Pai asta e si ideea functionarii ei/lui: bye-bye ciclu, dar mentzinand ovulatzia - suna bine. Si asta m-ar ajuta sa reduc usor si anemia! (daca nu pierd sange deloc) Merci, suna mai incurajator decat ce scrie acolo in brosura. Si la cat de slaba (si frumoasa!!!) esti...
Ce zic aia de ingrasat si cazut par?!?| Citat: |
Picio, ai grija cu declaratiile de iubire ale cumetrei, ca iubire sau nu, nu se va da il laturi sa iti dea in vileag constipatia daca e cazul. |

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Piciulika spune:
Inchid ziua nu inainte de a ura si eu cu mult drag
La multi ani! Alinkav
Sa ai parte de tot ce ne dorim si noua: sanatate, iubire si multe clipe fericite cu cei dragi!

Si merci mult, Alice
, esti tare dragutza. Cu atitudinea pozitiva: e o chestie de optziune. Eu vreau sa vad jumatatea plina a paharului, sa imi dau energie - cu cat e mai greu, cu atat mai tare incerc... Ma detest cand ma lamentez!
Dar tzie mai ales NASTERE USOARA! - da, strig, sa auda BB in Oradea si sa colaboreze!
Sa ne spui cand doresti si punem majorete la greu - majoretez si eu la greu (poate mai scade fundu'). Oricum, tzinem pumnii stransi-stransi! (si poate vin la inceput de Mai sa-l vad...
?)

hello fetele ! 
ca soacra sa nu apuce sa termine ciorba!
38+ Felix Manuel