Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela77 spune:
Special pt cuscra, sa vada ca nu mint cu privire la abilitatile Sarei:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Alice, tinem pumnii, nastere usoara!
Sabina, hai cu vesti bune despre sanatatea ta!
Yaia, ce curioasa sunt sa o vad pe delfinasa ta
SabinaY, ca si Teo, am lacrimat citind postarea ta, ma regasesc in starile tale, imi reprosez ca nu mai am aceeasi rabdare cu Sara, si ea simtind uneori ca nu sunt disponibila 100%, face numai prostii...Esti o mama minunata, de asta sa nu te indoiesti
Pt Cecilia, sa fie mai vesela
Teo, asa ma simt si eu, acasa
Cum te-ai sarbatorit, mamica sexy?
Erina, imipare rau de febra Dariei, speram ca vii cu vesti bune de la dr, poate nu ar fi rau sa mearga la bunici, saptamana viitoare, mai ales ca acolo se simte asa bine, si in caz ca vei fi in clinica, cred ca ar trece mai suor peste momentele astea. Uite, din experienta mea, Sara m-a vizitat in clinica, si regret ca a facut-o, de fiecare data pleca de acolo suferind si plangand foarte tare, imi spunea C ca isi revenea greu dupa vizitele alea, asa acasa cu el si buni era ok. 
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Si am uitat esentialul:
La MUlti Ani, Alina draga!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
alinkav spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea(cine bea)!!!![]()
Multumesc foarte foarte mult pentru urarile voastre!!!

Cum vi s-a parut Olivia in actiune la FTK?![]()
Azi mergem la restaurant pescaresc sa sarbatorim evenimentul!Mai am an de zis ca am 20 si ceva de ani....

![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Alice_ spune:
Hop si eu cu o cafea,
apoi cu un mic dejun absolut nesanatos: placinte cu cartofi si tiramisu. Cateodata mai balotez prostii, azi nu ma pot abtine 
Noroc ca nu am luat mult nici la sarcina asta, cam 10 kg.
Piciulika daca vii prin Oradea candva, sa stii ca te astept cu emotii si bucurie - ca pe o cunostinta veche si draga pe care nu am mai vazut-o de ani si ani...
Weekend placut, va pup pe toate 
---------------------------------------------
vine al doilea
38+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog
aandreea27 spune:
Salutare dragi mamici.Iaca revin si eu tot in week-end,ptr ca acum am mai mult timp.Despre noi,numai de bine,Andu si-a revenit cu a enspea laringofaringita,faringolaringita........ca a facut toate combinatiile.De luni iarasi la cresa,speram noi sa reziste macar doua saptamani
.In final,am chemat-o pe mama sa stea cu el,ptr ca eu cu inchiderea mea de luna nu am putut sta acasa deloc.Si nu am doar o firma,am vreo 4,asa ca.......nu am voie sa ma imbolnavesc.A trecut si perioada critica alunii,sper ca pe sapt asta sa merg sa rezolv chistul ala,ca vorba doctorului,cred ca te-ai atasat de el de nu vrei sa scapi.Cum sa ii explic unui om cu posibilitatile lui financiare ca totusi banii nu imi cad din cer si trebuie sa muncesc ptr ei?!
Acum bag un oki sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea
aandreea27 spune:
Cecilia![]()
tare ideea lui Cristi cu doamna spune-i ca esti doamna......profesoara.
Ma bucur ca i-a placut.
Mandarinutza super vesti......oau 20 de saptamani domne und o zbura timpul asta,ce o fi asa grabit?
Gabriela,cam asta ma mir si eu,unde este bebele meu?!!!!!!!Pana si el zice;Andu nu ma ete bebe,ete baat maie.Cand ma uit la pozele lui vechi ma pufneste plansul,cand a crescut domne?Motiv ptr tatisa bage pastila:pai vezi mai mami,e timpul ptr celalalt.
.
Betty chiar ma gandeam ca nu ai mai scris de mult.Mabucur ca sunteti bine acum,asa e cu racelile astea,eu una sunt mai mult decat satula de ele.
Teodora cam astea sunt si sentimentele mele,unori ma simt foarte vinoivata ca nu am mai mult timp ptr el,ca nu am destula rabdare cu el,ma pufneste plansul cand ii zic tatalui lui:mami e ea i ma teata(mami e rea si ma cearta),dar incerc sa imi revin singura,imi spun ca tot ceea ce fac,fac si ptr el sa ii fie bine,sa aiba de toate.Pe de alta parte eu consier ca nu cat de mult timp petreci cu el este important si ceea ce faci in timpul ala.Bine daca stai o jumatate de ora cu el zilnic,regula nu se mai aplica
.Si cam tot asa fac si eu,dupa ce adoarme il privesc cum doarme si in plus imi promit ca maine o sa stau mai mult cu el.Desi stau cu el de la ora 17 pana a doua zi dimineata tot mi se pare putin.Bine ca in timpul asta mai rezolv ate o treaba la calculator sau in casa,timp in care el se joaca singur.
Erina multa sanatate frumoasei mici,iar tu mamica senina,relaxeaza-te mai ai putin pana la intalnirea cu David si ai nevoie de asa ceva.
Roxana
Andu zilele trecute bombanea singur prin casa:Andu nu e mumite,mami nu i mai iubete(andu nu e cuminte,mami nu il mai iubeste).Normal ca l-am i-am explicat ca nu este asa si etc,dar ma gandeam domne de unde le vin ideile astea.
Oau am scris o gramada cu intreruperi de invartit in tocanita.
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Buna dimineata! ![]() pentru toata lumea(cine bea)!!!Multumesc foarte foarte mult pentru urarile voastre!!! ![]() ![]() ![]() Cum vi s-a parut Olivia in actiune la FTK? Azi mergem la restaurant pescaresc sa sarbatorim evenimentul!Mai am an de zis ca am 20 si ceva de ani.... ![]() ![]() ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Abia acum am reusit sa vad pozele, am admirat o frumoasa domnisoara care vorbeste tare frumos.....minunata....am dedus ca , copilasii sunt mai mari decat ea, e adevarat?
Am recunoscut sala si Cristi scaunelele
...eu nu stiu ce sa cred, desi am vazut cam ce fac ei acolo....Cristi mi-a zis azi ca nu mai vrea sa mearga la "serviciul lui", ca nu ii place....cred ca o sa mergem luna aceasta si apoi decid daca mai continuam, poate totusi incepe sa-i placa.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Pt Cecilia, sa fie mai vesela ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
incerc

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alinuk spune:
va salut din nou dragi mamicutze de dulceturi si papanasi!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!
si va lansez o provocare...
spuneti drept adesea va e pusa la incercare rabdarea de catre nazdravanii vostri???
cat sunt ei de ascultatori...fata de asteptarile si dorintele voastre
actionati de fiecare data asa cum v-ati dori?
gasiti mereu calea catre inimioarele minunilor voastre?
haideti sa facem ceva pentru noi / pentru ei, pentru copiii nostri construind relatii sanatoase cu ei
haideti fetelor
se mai alatura careva noii noastre actiuni??
www.mindmaster.ro/parenting/cursuri/cursuri-in-desfasurare/disciplina-fara-pedeapsa.aspx" target="_blank">relatia cu copilul tau
Fiindca nu cred ca disciplina cea mai eficienta este cea în care ascultarea copilului are loc doar de frica, dar fiindca cred ca orice copil are nevoie de reguli si limite si fiindcs mi-as dori ca aceste reguli ss fie transmise cu blândete si ulterior respectate de copil din convingere, am ajuns la realizarea acestui workshop. La care va invit din toata inima sa descoperim împreuna metode de interactiune cu copilul nostru care ne multumesc într-adevar si ne fac sa; ne simtim bine împreuna.
psih. Mihaela Zaharia - parenting trainer & coach, Mind Master
eu zic ca pot fi 'impuscati' doi iepuri deodata:
1. construim relatii sanatoase cu ai nostri micutzi
2. ajutam si alti copilashi mai putin norocoshi sa lupte pt visul lor, acela de a fi sanatosi!
pt ca:
Toate incasarile acestui workshop vor fi donate Asociatiei Umanitare M.A.M.E. in vederea achizitionarii unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
eu, sotiunea din dotarea-mi,
Alina1976 + bona,
fetele din echipa Asociatiei MAME
mai sunt cateva locuri de ocupat pt cursul din 24 martie ora 18!!!
(av. Th. Iliescu - Piata Dorobanti nr. 3-7, alte detalii pe linkul de mai sus)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
danielle02 spune:
buna seara si de la noi 
LA MULTI ANI!!! TEO SI ALINKAV!!! sa aveti parte numai de bucurii si fericire,multa sanatate! 

sabina,multa sanatate de la noi
o sa fie bine,o sa vezi
gabriela,ti-am admirat minunatiile,sunt SUPERBE 
cecilia 
alice,nastere usoara si bebe necolicios 
sabinaY,draguta,nu te mai simti atat de vinovata,nu esti o mama rea nicidecum,esti minunata si ai de la mine 1000
si eu ma simtem la fel cand era Melissa mai micuta,plangeam si disperam,nu mi-am facut decat rau,insa am razbit.amandoua suntem in aceeasi situatie,cred,singure printre straini si nimeni de baza care sa ne ajute,trebe sa fim tari pt puii nostri
piciulika
esti tareeeeee
imi place tare mult atitudinea ta,esti vioaie si plina de viata![]()
sa va zic doo vb despre ebonee: merge la gradi,stie sa numere in engleza pana la 10,cantecele in engleza la greu,canta mereu de ma tembeleste de cap,si asta fara sa o pun eu sa zica vreun cuvintel ceva,prinde singurica,sunt tare mandra de ea,progreseaza super bine (cred eu) oricum,e in elementul ei printre copiii si la nazdravanii,e cap de echipa cum se zice chiar daca unii sunt mai mari ca ea cu un an 2.mereu imi atrag atentia doamnele ca ebonee e sefa pe la gradi si ca ii pune la respect pe toti.toata lumea stie care sunt jucariile ei si nu se ating de ele
e smechera si cuminte foc.intr-un fel imi pare bine ca e asa bagareatza si autoritara,dar pe de o parte mi se pare ca exagereaza si ii supara pe ceilalti copiii si nu prea imi place.am incercat sa vb cu ea si sa ii explic ca mai trebe sa lase de la ea si raspunsul:ok mami, si tot isi face de cap.
eu incerc din rasputeri sa ma tin de sc dar cateodata simt ca nu mai pot,e greu tare si nu mai am putere,norocutz cu profesorii astia draguti care ma inteleg si ma iarta daca nu mi-am terminat temele intr-o zi.
Melissa e si ea o smechera si jumatate,ii ies dintii si ma inebuneste de cap cu plansul,mai ales noaptea,e greuuuuuuuuuu dar le iubesc de mor si trece.sunt fetele mele frumoase foc,cra cra![]()
ma simt tare bine langa ele,implinita,poate ca daca nu erau ele,nu aveam atata energie sa le fac pe toate,insa ele ma tin cu picioarele pe pamant![]()
Ebonee e inca bolnavioara,nu a scapat de vomitat,o noapte a fost ok si apoi iar a inceput.azi nu a mancat nimic saracutza,e asa palida,offffff sper sa ii treaca rapid.
cam atat de la noi,va doresc o noapte linistita
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici