Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata. Astazi dau eu cafeluta!!!

Sa aveti o duminica frumoasa ca insorita este!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Erina, imipare rau de febra Dariei, speram ca vii cu vesti bune de la dr, poate nu ar fi rau sa mearga la bunici, saptamana viitoare, mai ales ca acolo se simte asa bine, si in caz ca vei fi in clinica, cred ca ar trece mai suor peste momentele astea. Uite, din experienta mea, Sara m-a vizitat in clinica, si regret ca a facut-o, de fiecare data pleca de acolo suferind si plangand foarte tare, imi spunea C ca isi revenea greu dupa vizitele alea, asa acasa cu el si buni era ok.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Gabriela , am fost ieri cu Daria la medic. Merge in continuare pe aerosoli cu ACC, Eurespal si antitermice la nevoie. Nu a mai facut febra si starea ei s-a imbunatatit.
I-am luat si exudate, nazal si faringian sa vedem exact de ce natura e inflamatia din git si de ce a facut febra.

Ieri am avut ceva treaba pe la Diverta si a fost fericita sa se dea cu mami in trenulet.

Desi mi s-a rupt inima sa ma despart de eaam decis sa ma pun pentru prima data pe primul loc, (sanatatea si siguranta mea sunt importante pentru a putea avea grija de amindoi) si sa mearga la Piatra Neamt. Asa a fost de dulce frumoasa mea, spunea mami pinge, o doare burtica...nu pinge mami.

Imi este deja asa de dor de ea...

in rest cu gindurile de inca o data mamica...ma gindesc la bebelus sa fie bine...ma gindesc la operatie...Doamne ajuta!

37+ cu David

Mergi la inceput

Cecilia, Andreea, Sabina, multumesc pentru urarile de sanatate pentru Daria.

Gabriela, am vazut-o pe Sara calcind! E asa de dulce!!! Imi plac mult pozele voastre. Totul degaja culoare si fericire!

Teodora, Alina cum ati petrecut? Alina acusi intru sa vad filmuletul cu Olivia. Cred ca merg si in urma ca nu am reusit sa vad link-ul pus de Roxana.

Daniele, ce frumos o descrii pe Ebonnie. Mi-o si imaginam ca pe o printesa razboinica conducindu-si trupele.
sa treaca durerile de dinti ale Melissei si bafta cu scoala!

37+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia si Picea, Mirena aia e o minune! Zic din proprie experienta. L-am tolerat usor, fara probleme, e drept ca ciclu a cam disparut. Zic cam, ca in perioadele mai dificile prin care am trecut revenise, nu sh prin ce intamplare, dar acum iar bye bye.

Asta cu disparutul ciclului ma incanta teribil, ca nu sunt mare fan! Dar efecte secundare? Astea ma intereseaza. Ceva dereglari hormonale care sa duca la altele? O sa citesc si eu cand o sa mearga pagina lor in engleza, dar voiam sa stiu de la mamici ce l-au foloit deja care e experianta lor...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Eu zic ca sunt in perfecta stare dupa fix 2 ani. Nu am avut dereglari hormonale si nici un fel de problema, exceptand sangerarile frecvente din primele 3-4 luni. Erau tip spotting, destul de dese, si uneori deranjante. Dupa aceea totul ok. Ciclul a disparut abia dupa un an jumate. Si nici acum de tot cum ziceam, dar e ca si cum nu ar fi.

Mersi, Rox!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Desi cand citesti ce de efecte secundare pot avea - ca orice medicament, de altfel [mirena.com, in pagina pentru profi]- parca nu prea am elan...!!

Oricum, acum pagina in engleza nu se deschide, deci nu pot citi si nici timp nu prea am. Dar am salvat pagina si revin la ea mai tarziu. Mersi mult!

Din brosura, pag 7: http://www.mirena.co.nz/html/pdf/Mirena-booklet.pdf

What other changes might I notice with Mirena?
After Mirena is inserted you may notice some other changes which may include:
Lower abdominal pain (cramps) or back pain; acne or other skin problems; breast tenderness; headache; vaginal discharge; mood changes; nausea; water retention (oedema); decreased libido; sweating;
hair loss, greasy hair; occasionally some women have other side effects similar to those that some women experience with oral contraceptive pills.

Acuma, ca-i pastila, ca-i asta, o joaca de-a hormonii rar trece asa, ca si cum nimic nu ar fi, logic! (Si mereu ei spun ca trec in 3-6 luni... Well...!)

Saru-mana! Eu incercam sa deschid pagina UK, nu m-am gandit sa incerc alte tari vorbitoare de engleza. Off...creier gravid!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, ce curioasa sunt sa o vad pe delfinasa ta

Si daca o iesi delfinas?

Mergi la inceput

Sanatate multa, Ebonee si Daria! Sa va reveniti repede, daaa?

Erina, sa inteleg ca, trimitand-o pe Daria la PN, veti pleca imediat dupa nastere si voi acolo? Ai stabilit data pentru cezariana?
Of, e greu, dar asta e. Si la mine, cea mai mare grija e sa fie Tudor bine cat eu si tati suntem plecati la nascare. Cel mai mult sper sa ma apuce nascutul dimineata, dupa ce il ducem pe Tudor la gradinita, si sa nasc pana la ora 4, sa il poata lua tati acasa. ar fi cel mai simplu pentru noi. Acum sunt in tratative cu Bebedoi, sa vedem daca e de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, nu ai scris cum a fost la dr ieri...sau nu ati mai mers, sper doar ca Daria e bine.

Danielle, sanatate lui Ebonne mica razboinica, nu degeaba o iubeste Cristi... a devenit un mic razboinic si el, cere mereu sa-l duc la carate sa invete "sa ne batem"....l-a invatat sotul lui tanti asta....azi a fost la bile si pana nu a batut un bietel si o fetita mai mari nu s-a lasat,(l-au tot impins si normal ca a ripostat, mi-a spus doamna de acolo ca bate copii si am intrebat ce s-a intamplat.. cica l-au impins de cateva ori sa treaca)...ma gandeam eu atunci in sinea mea-pai atunci e normal sa riposteze, pe o parte ma bucur ca nu e "momaie", dar pe partea cealalta parca nu-mi place ca e violent....oricum fara motiv nu loveste sau cel putin sper....

Yaia, ce ti-a raspuns delfinasa, are rabdare dimineata sa-l duceti pe fratior la gradi?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cam liniste pe aici, noroc cu gravidutele ca altfel vorbeam singura, pardon cu Danielle.........unde sunteti???????

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Hai Cecilia ca te sustin eu. Azi am ratat sa dau cafelutza , desi ieseam din garda si era momentul propice pentru mine.

In urma discutiilor de pe aici despre Mirena mi-a venit o pofta teribila sa mi-l pun. Mai ales ca la ultimele 2 CM a fost foarte nasol. Abundent si cu dureri si o stare nashpa generala....Si mama mea a avut hiperplazie de endometru si de aici i s-au tras alte probleme mai grave deci as avea tot interesul sa-mi potolesc endometrul asta prea activ.Ma mobilizez sa imi fac check-up genital/mamar si gata...Mirena scrie pe mine..Sper sa nu am efectele alea adverse din prospect, mai ales ca eu am istoric de depresii si o greutate deja overweight dar ma consolez cu gindul ca asa bine ca in sarcini nu mi-a fost nicicind.Deci, progestativele imi priesc.

Mergi la inceput