Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Annisia, ma bucur ca esti din nou pe cai....Nu puteau sa stea bolile alea prea mult in tine ca nu cred ca le pria....ai prea multa energie pozitiva.

Roxana
, iti sta minunat asa skinny si cu plete....Sunt disperata ca nu stiu cum sa ma mobilizez sa mai slabesc.Sotul meu are o vorba despre motivatziile femeilor de a se ingrasa si de a slabi..dar n-o zic. Oricum, de regim e foarte greu sa ma apuc. Chestia asta cu lucrul in ture, o zi dimineata si una dupaamiaza ma brambureste total.Cind sunt dupaamiza vin acasa cu pofte in cap si desi ma tin sa nu maninc anumite lucrurui sau sa nu sar calul cantitativ, e suficient ca sa nu slabesc.

Am vazut Piciulika ce complimente iti face baiatul tau...si mie imi facea . ca imi sta bine cu fustita, imi remarca cerceii, rujul , fardurile..dar acum imi zice ca am un fund gras
, cred ca e de rau...Am 75 de kg la 1,70...
Sotul nu zice nimic...dar asta nu inseamna nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI TOMASA,SIMONA SI TEO!

Annisia se vede cine e barbatul in casa

Erina lasa emotiile ca nu e mai rau ca prima data...toate-s bune, te-ai pregatit si ptr rahi , fata ramane pe maini bune...

Danielle fetitele sant mult mai razboinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Salutre sunt si eu pe aici.M-a trosnit o durere de gat si niste mucisoriiiiii.Baietii mei dorm de vreo 2 ore,asa ca ma bucur de o forumeala mica.Eu am o mia problema cu Andu,de vreo 2 luni de cand am renuntat la bibe si am trecut la canita nu mai vrea laptic.Alte derivate mananca,mananca si lapte cu cereale,nestle,cheerios,dar lapte simplu din canita nu vrea.Problema nu este la canita,are vreo 4 la fel si bea apa,suc din ele,numai lapte,nu.Si eu care visam ca inainte de culcare bea o canita de lapteeeeeee.
Cecilia si Andu mai loveste,dar trebuie enervat rau ca sa faca treaba asta.La cresa are o mare preferinta ptr un baietel,pe care il urmareste prin toate colturile,de abia asteapta sa il provoace cu ceva,ca sa il articuleze.In schimb fetitele le pupa,nu le bate nici daca il provoaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina daca ai sti de cate ori mi-a facut mandra faze din astea...treziri cu urlete,nu plansete, ma lua si la palme, in final tot pe buni o vroia...nici nu m-am gandit ca as fi o mama rea...poate din cauza ca s-a agitat mai mult cu fratiorul, ceva desene etc...au si ei visele lor...vad ca fetitele sant mult mai inimoase

Picea super ca maipostezi si tu...chiar imi placi ca ti-ai revenit cu moralul...sterilet mi-au propus si mie ptr ca nu am "ciclu" putin si scurt si ar mai fi varianta locala o bratara anticonceptionala locala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io va citesc dar sunt atat de deprimata incat nu imi fac curaj sa va scriu.
ma simt furioasa, dar si vinovata si intr-un fel rusinata ca nu pot sa-mi duc viata in mod normal.
Mi se pare foarte nedrept sa nu-mi pot indeplini cele mai minime obiective, si mai ales ca am devenit o povara pe capul familiei. De fapt a sotului, ca familia nu se agita sa ii preia din responsabilitati....

IN fine, marti sau miercuri merg la dr mea si om vedea.
Deocamdata, iar cortizon, iar umflat la fata si tot tacamul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele mele:
http://good-times.webshots.com/photo/2754589120101671646mPhkLV?vhost=good-times

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Sabina cred c asta ar trebui sa fie ultima ta grija.Prima este sa te faci bine.Si eu tot aman o ezolvare unui chist,dar la mine mai este inca timp de intors,la tine nu este de joaca.Stai linistita,fii optimista,ce ganduri sunt astea?Tu care esti o persoana atat de echilibrata si responsabila?!Hai,fa-te bine,numai asa itit poti ajuta familia si iti poti continua planurile.Uite un.
Curaj si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Cat despre trezitul noaptea si Andu o mai comite,dar el este foarte exat si concis:DEAU PE TATIIIIIII.Normal ca in miez de noapte navales peste sottior,,care crede bietul ca vin cu alte ganduri,dar cand aude urletele isi ia perna,trage un oftat si preia stafeta.
danielle superrrrrrr,superrrrrr pozele,mie una mi se umzesc ochii,sunt asa dulci fetitele,toate pozele sunt frumoase,dar numele 4 si 5 din colaj sunt fantastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

fetele mele:
http://good-times.webshots.com/photo/2754589120101671646mPhkLV?vhost=good-times

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

minunate, Ebonee o gospodina si o surioara model, iar Melisa o micuta adorabila....
Aaaaaaa intreba Cristi de ce are unghiile rosii??
........mami tu de ce nu le faci asa?(eu nu le fac decat in culori deschise)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Magdaz......o intrebare indiscreta, daca poti sa-mi raspunzi...cat se mai da o de la dr pt un avort?????????
nu va speriati nu este pt mine, nasa mea se pare ca tb sa faca un avort maine, sarcina oprita din evolutie, dupa eco de maine o sa vada exact, dar sansele sunt minime sa fie ok....are 9 saptamani

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput