Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Yaia, ce ti-a raspuns delfinasa, are rabdare dimineata sa-l duceti pe fratior la gradi? |
Suntem in plin proces de tratative. Vom vedea ce iese...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aandreea27 dar lapte simplu din canita nu vrea.Problema nu este la canita,are vreo 4 la fel si bea apa,suc din ele,numai lapte,nu. |
Ai incercat sa-i pui in el putina cacao?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 fetele mele: http://good-times.webshots.com/photo/2754589120101671646mPhkLV?vhost=good-times |
Superbe! Si-ti seamana leit! Bravo!
papanash spune:
Salutari tuturor !
am avut pauza de net cateva zile, se repara brusc azi.
Gravidute,multi pupici si incurajari, de-abia astept sa va tineti puii in brate !
Am lipsit de la cheful dnei Teo, la multi ani doamna, cu sanatate si voiosie maxima !
Noi bine,plimbareti si obositi (mai ales eu).
deja e aproape 9 si mai am de calcat pt maine,de culcat copilul si apoi sa intru si eu la dus.
Va pup, o zi si o saptamana fantastice va urez !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Alinkav, si tie multa fericire si multi ani fericiti !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aandreea27 spune:
Yaia am incercat dar nu ii place,i-am facut si cacao cu lapte mai dulce si in toate felurile neam nexam.Imi zicea educatoarea lui ca,in general,dupa ce lasa bibele,copiii au o perioada in care nu prea mai beau lapte.
In seara asta m-a scos fi-miu in oras si m-a plimbat cu daiu(tramvaiul) si buzu(autobuzul).Apoi a venit la ta-su si i-a zis:de acu nainte
fiecae di pimbi bebe cu daiu i buzu(de acum inainte plimbi bebe cu tramvaiul si autobuzul.Faza tare e ca arata cu degetelul.De la un timp de cate ori il intrebam de ce ai facut aia,ia o morga foarte serioasa si zice:pecu taaaa(ptr ca) si da explicatia.Maine am zi libera de la job,dar am asa multa treaba ca prefer sa o pastrez ptr alta data.
Dragi mamici eu va urez,in avans,sa aveti parte de un 8martie exact asa cum il doriti.Sa fim sanatoase,norocoase,sa ne dea Dumnezeu puterea de a ne creste puisorii asa cum dorim,sa ne bucuram de ei si sa zicem chiar asa:cele rele sa se spele,cele bun sa se adune.
Acestea fiind zise,baietelul il culca pe ta-su asa ca ma bag la nani,ca Doamneeeeeeeee repede mai vine ziua de luni.
.
aandreea27 spune:
Dna profesoara Cecilia cred ca o sa fie foarte frumos maine la tine la scoala.Apropo chiar vroiam sa te intreb,cred ca nu am retinut,ce materie predai?Eu una sper ca nu fizica sau chimia;imi aduc aminte ca in liceu meditam la mate copiii profesoarelor si asa treceam si eu la materiile astea si inca cu note mari,mai toceam eu,mai puneau ele....
.Eheeeee amintiri amintiri ce au trecut anii astia,anul asta fac treizeci de ani,liceul e asa departe....Pe de o parte e frumoasa meseria ta,in mijlocul tinerilor,te mentine in forma.
SabinaY. spune:

La multi ani mamici!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Erina spune:
La multi ani dragi mamici!!!
Va doresc sa fiti fericite, implinite si viata sa va ofere numai surprize frumoase!!!

Sa aveti linistea sufleteasca de a va bucura in fiecare zi de zimbetul minunilor de linga voi si sa fiti pretuite de familiile voastre!
Intotdeauna un privilegiu de a imparti cu voi clipe de viata!!! Multumesc!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Yaia am trimis-o pe Daria pentru ca de acum ne asteptam la semne clare. Mi-as fi dorit sa stea cu noi, asa de dor imi e de eaaaaa

...dar ma gindesc ca daca am nevoie de prezenta am nevoie de prezenta si suportul sotului pe perioade mai lungi...
Pina acum ceva dureri de lower abdomen-ca la menstruatie, in rest nimic deosebit, decit gindurile si stresul sa fie bine bebelusul.
Te imbratisez. Miine faci 37 si o mare parte din nelinisti au trecut si la tine. Sper sa asculte bebelusa si sa vina pe lume dimineata cum iti doresti!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle