Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, sa fiti iubite, fericite, mereu tinere si pline de viata!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani dragi mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani! Multa sanatate si numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

la multi ani, dragi mamici!
sa ne bucuram alaturi de copiii nostrii, sotii, familile, prietenii si cunostintele noastre
sanatate multa

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor, sa fiti iubite si fericite!

Eu sunt cam prinsa cu munca azi si vin dupa un weekend plin. mare cumetrei sarbatorite (responsabila pentru un kil in plus pe care il am azi) si cuscrei mele, au fost o companie excelenta sambata seara, nu mai spun ca arata super bine.

Piciulika, sa stii ca eu nu am luat in greutate de la hormonii din sterilet, si in perioada in care eram mai plinuta erau de vina cele 2-3 pachete de biscuiti pe zi, hamburgerii si ciocolata, si sucurile acidulate. Parol! Mai periculoasa pentru mine fu mancarea cumetrei de sambata, Mirena a fost inofensiv in cazul meu.

Aandreea27, ma bucur ca sunteti mai bine, sau erati in primele mesaje, pana sa termin de citit vad ca nu te simti ok. Multa sanatate! baiatul cel "mumite".

Magda, nu m-am mobilizat sa slabesc, a fost pur si simplu o intamplare nefericita care m-a adus intr o situatie fericita in privinta siluetei. Nu o recomand nimanui.

Danielle, pupam fetele frumoase foc! Multa sanatate lui Ebonee daca tot nu se simte bine.

Alina, nu am apucat sa ma uit pe mailul comun sa o vad pe Olivia. Dar in urmatoarea pauza de munca va fi prioritatea 1.

Papanash, sper ca sunteti bine. In special cu gradinita, sper sa gasiti o solutie. Dar si in rest, nu de alta, dar ai devenit o raritate in ultima vreme. Pe unde zici ca ati umblat?

Erina, ce putin mai ai si gata, esti mamica x 2. O sa fie bine! Cred ca ti-e dor de Daria, dar sunt sigura ca a fost o decizie buna in situatia data. Sper ca fata e bine sanatoasa deja.

Mergi la inceput

Gata, va las pe ziua de azi. Ma duc la munca. Nu prea am chef si nici cu buna dispozitia nu excelez (asa cum se poate remarca din ce ascult ).

La 4 ma duc la serbare la copii, abia astept. Dupa aceea cred ca voi duce fata la ai mei, ca a capatat brusc o tuse coapta si cred ca ar fi mai bine sa o las cateva zile acasa. Andrei va ramane acasa si va merge la gradi, ca el e ok. Sa speram ca va sta si fara sora sa. Oricum acasa ne-a terminat pe toti, eu una nu mai am deloc rabdare cu el, pe nici un plan.

Acum chiar sunt somata sa termin munca. Va pupic, sa aveti o zi excelenta si o saptamana usoara!

PS Carpatina, miss U! Sper ca a fost totul bine.

Sabina, si tie, lasa depresia, nu ti-o alimenta singura, stii ca bolile autoimune se agraveaza de la stress. Multa multa sanatate! Hai capul sus! Nu e vina nimanui, in nici un caz a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou. Eu sunt la Starbucks, sacurez o decafeinizata. Dolce far niente. Planul mai include un drum la librarie si un ruj nou.

Sper ca suntei rasfatate sau ca aveti o zi usoara la job.

Roxana, multumesc. Mai e atit de putin. Daria e bine la PN. Febra a trecut de tot, aseara s-a jucat cu Matei, au dormit amindoi la bichi.

Imi pare rau ca nu am venit la petrecerea Teodorei. Dintr-un soi de timiditate... (si un pic de prudenta pentru burtica nu am iesit cit a lipsit sotul din B.)

Sanatate Alexandrei si zile linistite lui Andrei.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Erina, ma bucur ca Daria e mai bine, si sunt sigura ca e tare incantata cu bunicii. Asa sunt si atomicii mei. Cat despre tine, e bine ca ai grija, mai e asa putin. Lasa ca ne vedem noi cumva dupa ce nasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare dragele mele,
Vreau sa va urez o primavara frumoasa si nu in ultimul rand "La multi ani", azi de 8 Martie, sa fiti iubite, fericite, implinite si sa nu ve schimbati niciodata.......
Cred ca mi-am facut un obicei prost, dar daca nu scriu asta nu inseamna ca nu va citesc.......
Felicit pe noile mamici, Picea, Gabriela....sanatate bebeilor mici si mari ..nastere usoara pentru Erina si Yaia....
Despre noi....T e ok, momentan.a fost racita si ea de cateva ori, imi e atat de frica de complicatii la ea...ca orice mama...dar eu ultima data cand ea s-a imbolnavit eu am intrat intr-o depresie atat de urata incat am luat distonocalm...
As vrea sa fiu atat de puternica ca Annisia, dar nu sunt..sunt slaba...Annisia...ma bucur ca esti bine acum... pentru tine si micul tau print...
Dar dupa toate cele traite de noi aici, caci asta e viata cu bune si rele, tristeti si bucurii........ma bucur ca sunteti bine cu toatele...mai putin Sabina, .
Sabina, doar atat pot sa-ti spun....imi pare rau pentru ceea ce traiesti acum, pentru boala ta, dar esti o femeie puternica, iubita, cu o familie minunata.....
Despre mine personal, decat ca am luat carnetul de sofer luna trecuta iar saptamana trecuta ne-am luat masina...iar dupa ce trece valul asta de frig...cu toti virusii...o duc pe T la gradinita( e cu program prelungit), am inscris-o deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Teodora e TOTUL pentru mine, aerul meu,minunea mea, implinirea mea, universul meu...copilul perfect pentru mine....voi stiti cel mai bine ce spun...dar sunt momente cand ajung la" limita_limitei" mele cu T , tip la ea iar dupa aia imi pare rau.........

Mergi la inceput