Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia am trimis-o pe Daria pentru ca de acum ne asteptam la semne clare. Mi-as fi dorit sa stea cu noi, asa de dor imi e de eaaaaa ![]() ![]() ...dar ma gindesc ca daca am nevoie de prezenta am nevoie de prezenta si suportul sotului pe perioade mai lungi...Pina acum ceva dureri de lower abdomen-ca la menstruatie, in rest nimic deosebit, decit gindurile si stresul sa fie bine bebelusul. Te imbratisez. Miine faci 37 si o mare parte din nelinisti au trecut si la tine. Sper sa asculte bebelusa si sa vina pe lume dimineata cum iti doresti! ![]() |
Da, azi am facut 37 de saptamani, m-am linistit complet, poate sa vina Bebedoi cand ii pofteste inimioara. Semne nu sunt deloc la mine, doar la control imi spun ca se simte capul foarte jos si ca nu mai are cum sa se miste din prezentatia craniana. Azi am avut controlul la clinica si toate bune, o sa merg saptamanal pana nasc.
In ultimul timp, eu si sotul ne tot gandim daca o sa fie intr-adevar fetita. Suntem curiosi...ciudat, amandoi avem un sentiment de 'Daca nu e fetita?' Orice ar fi, sa se nasca sanatos cupilu, ca restul nu conteaza.
Cu trimisul, noi nu avem unde si nici nu vrem sa-l trimitem pe Tudor. Ne va fi greu, dar sper sa nu fie complicatii si sa stam in spital doar 3 zile. Tudor va merge la gradinita si seara va sta cu tati. Asta e. Grija mea e sa fie el bine orele cat nasc si vreau sa fie si tati cu mine, dar cateva ore nu se va intampla nimic. Sper sa fie sanatos in perioada asta, desi in ultimul timp nu s-a prea imbolnavit.
Tot nu ti-au stabilit data operatiei sau astepti semne de travaliu sa te opereze?
Intrebarea mea era daca plecati cu David la PN imediat ce iesi din spital, avand in vedere ca vrei sa ajungi cat mai repede la Daria, dar presupun ca asa veti face, oricum bebe va dormi tot drumul spre casa.
Hai ca mai e putin...la amandoua. Eu de azi ma apuc de curatenie si de drumuri, de rezolvat chestiile de pe lista. Pana acum am stat cuminte sa ajung la 37 de saptamani, de acum pot naste, deci nu ma mai feresc de efort.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 nastere usoara pentru Erina si Yaia ![]() ....am luat carnetul de sofer luna trecuta iar saptamana trecuta ne-am luat masina |
Multumim!

Felicitari pentru motorizare! Asteptam beutura acum, sa sarbatorim!
Lasa depresia, bine ca au trecut bolile, aveti grija de voi!
Yaia spune:
Va las, merg sa pap ceva, sa pregatesc ceva de papa pentru cina si sa ma apuc de bagajul de spital si de curatenie!
Roxana_G spune:
Claudia, si eu mi-am pierdut rabdarea cu Andrei si fac mai mult decat sa tip la el (dar nu pot spune aici ca e Yaia cu ochii pe mine si ma cearta). Stiu ca nu e bine, dar suntem oameni pana la urma si simplul fapt ca sunt mama nu imi aduce resurse nelimitate. Sper ca e doar o faza a lui. In rest sper ca si voi sunteti bine pe toate planurile.
Annisia spune:
Hei, Claudia, sa spui "sunt slaba, asta este", nu-i suficient... Si faptul ca iti recunosti slabiciunea, e o dovada de tarie. Sunt oameni care se cred mari si tari, dar sunt varza. Nici nu stiu cum e mai bine. La mine totul functioneaza super usor. Imi doresc ceva si mi se intampla... Imi spun ca lucrurile stau intr-un anumit fel si ma trezesc ca stau chiar asa. Poate am eu ceva paranormal in mine... Cine stie? Stiu doar ca nu a fost lucru pe care sa mi-l doresc cu adevarat si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate.
Se prea poate ca slabiciunea ta sa stea in luarea deciziilor. Poate te-ai obisnuit cu stiulul tau de viata, mai bun sau mai rau, si nu vrei sa vezi mai departe. Posibil sa te temi de a nu da din lac in put. Ori nu ti-a fost inca suficient de rau (sau rau cu adevarat), pentru a schimba ceva in viata ta. Dar toate astea nu ma duc cu gandul la slabiciune, ci la un soi de obisnuinta, consolare, conservatorism, teama de nou, chestii din astea.
Sa nu crezi ca in anumite puncte nu ne asemanam. Am si eu chestiile mele atat de bine batute-n cuie, incat nu ti-ar veni sa crezi. Spre exemplu, mi-a intrat atat de tare in suflet ideea de B in viata mea, incat orice ar face, eu tot pe el l-as vrea. Imi recunosc slabiciunea asta. Si, in general, ma obisnuiesc cu niste chestii si nu caut mai mult. Imi iubesc atat de mult colegii, ca mi-ar fi cumplit de greu sa ma despart de ei, sa ma mut in alta parte, indiferent cat de greu mi-ar fi la job, as trece peste orice, numai sa fiu cu ei. Si tot asa. Ma obisnuiesc pana la identificare cu niste chestii si nu mai pot trai fara ele, chiar daca asta presupune compromisuri, sacrificii si mai stiu eu ce. Chiar daca mi-ar fi de 1000 de ori mai simplu altfel, eu tot asa continui sa traiesc... Pentru ca nu ma tem de greu, de responsabilitati, de o gramada de chestii. Dar asta nu inseamna ca nu am slabiciuni... Orisicum, orice ar fi, eu oamenii dragi nu-i las in urma mea. Asta e clar!
Daca mi-ai spune mai multe despre tine, as putea sa te caracterizez extrem de bine si sa-ti dau sfaturi. Momentan, la prima strigare, iti pot spune ca ai nevoie de comunicare, de exteriorizare a starilor tale si de intelegere. Cred ca forumul asta e o solutie super ok, pentru ca aici beneficiezi de anonimat. Poti fi oricine, poti avea orice probleme, nu-i bai. Asa ca baga emotii pe care te feresti sa le impartasesti altora, din teama de a nu fi inteleasa, de a fi ridiculizata, contrazisa, din teama de a nu crea scandaluri si mai stiu eu ce ai in viata ta. Aici primesti respect, oricine si de oriunde ai fi!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Andries spune:
LA Multi Ani!! si o primavara frumosa dragi mamici!! 

Eu azi am liber de la companie (nu stiu ce-o fi cu ei
) asa ca mi-am facut program de plimbat si platit facturi. Doar ca ...mi s-a lipit de mana si implicit de card si-o ..geanta
... eh...ca de 8 Martie!
Vazut frumuselele Daniellei, mai sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele, asa-mi diresc si eu o fetita, da' de unde s-o iau?
Sabina
nu e vina ta si nu ai de ce sa te simti povara familiei/sotului. Exclus!! Las' ca te sun eu sa-ti fac o "teorie" pe cinste, sus inima!!
Erina e foarte bine ca ai unde sa o trimiti pe Daria! La mine Victor a fost foarte suparat pe Mirciu cat a fost mic mic, pentru ca pe mine ma durea burta si el era convins ca frat-su e de vina si ...da'i si explica'i! Totusi nu o tine prea mult separata de junior!!
Andries
danielle02 spune:
la multi ani!!!! dragi mamici,sa aveti o primavara frumoasa si parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta!

multumim frumos de cuvintele frumoase despre fete,intradevar seamana cu mine mult amandoua,insa cei mai multi zic ca ii seamana leit lui daddy,acu sanatoase sa fie ca nu conteaza cui seamana![]()
la noi a venit primavara in adevaratul sens al cuvantului,e tare frumos afara si cald,ghiocei peste tot si narcise.
ma duc la sc,la 12 incep,va pup si va doresc o zi minunata ca si voi
sa nu uit: gravidutelor,tare ma faceti sa dau apa la soricei
asa emotionat e,mai ales pe ultima suta de metri,offffff o adevarata minute sa dai nastere unui pui de om,m a apucat melancolia asa ca am fugit,se uita Ebonee la mine si zice,gata mami gata,nu pinge![]()
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Andries spune:
Yaia draga, felicitari pentru 37 de saptamani, eu cred ca mai ai vreo 2 saptamani juma cel putin, nu te grabi cu bagajul!! ![]()
Rox deci faci mai mult decat sa tipi? Sincer eu am parte de un junior atat de cuminte si harnic...fata de cel mare, acum o saptamana l-am auzit: "nu-ti dau nici un cub,pentru ca tu niciodata nu strangi cuburile!!" asta ii spunea lui Vic, care magar ce este de fiecare data cand trebuie sa stranga face el ce face si tot p'ala mic il pune, doamne cu cine o semana atat de smecher... in fine eu la cel mic nu e nevoie sa tip, dar la cel mare am un repertoriu variat: intai ii spun, apoi ii mai spun o data, apoi ridic vocea de gen "Vicctorrr!", apoi ii inchid TV/PC etc... urmeaza sa-l trag pe perciuni (asta e cea mai buna metoda de a-l mobiliza) si cateodata isi mai fura si una la fund de la ta-su (cand o face de-a dreptul groasa). Nu stiu ce-o sa fac cu el la scoala, ca de stat locului in banca 45 de minute e exclus (poate doar sa se mai linisteasca).
Andries