Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 17
claudia1178 spune:
Roxana, mersi...eu intotdeauna spun ca daca copilului meu e bine..sunt si eu bine......adik nu o iau pe "aratura" cu cerebelul...
Celia spune:
La multi ani, mamicilor dragi!
La multi ani, mamelor, bunicelor si tuturor femeilor dragi din viata voastra!
Sa fiti sanatoase, iubite , fericite si implinite alaturi de cei dragi!
Annisia spune:
Claudia, una e sa-ti iubesti copilul si alta e sa traiesti prin el, doar pentru el. Nu confunda lucrurile... Ai o datorie fata de viata ta. Copilul tau va creste, va avea propria familie si va parasi cuibul. Tu ce vei face atunci? Ce va ramane in viata ta? Ce vei vedea cand te vei privi in oglinda si vei da anii inapoi?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
claudia1178 spune:
Annisia, stiam eu ca esti pe undeva pe acolo....
. multumesc mult pentru raspunsul tau...as putea scrie un bestseller despre viata mea, iaca as face un ban gramada.......Vezi tu, daca as fi iubit si m-as fi simtit iubita viata mea ar fi fost sa zicem, implinita....nu vrea sa spun ca a ta, pentru ca sunt convinsa ca mai sunt femei iubite si implinite , sper, aici in mica noastra comunitate virtuala"; e important sa iti cunosti si recunosti limitele si greselile....Daca ai avea vreodata curiozitate si rabdarea de a afla povestea mea, da-mi de stire....nu vreau ca sotul meu sa citeasca forumul asta poate din " greseala" , ca am merlit-o pe romaneste...
Sunt o fire deschisa, comunicativa...si nu imi place singuratatea...
la fel este si T....adora sa fie intre oameni, cu oameni, agitatia din jurul ei, copii...si sincer mizez pe treaba aasta si in problema cu gradinita, adica sper sa nu aibe probleme de acomodare...
ceamica spune:
La multi ani mamici !Sa petreceti frumos!
urata vreme de 8 martie
babele astea in loc sa dea cojoacele jos , se imbraca...
nu-mi place vremea asta
La multi ani Teo 
La multi ani Alinkv
Annisia , ma bucur ca s-au rezolvat toate !
interesanta slabiciune![]()
si eu o am cu Puf
claudia 
Erina
! Ce bine ca se acomodeaza Daria ! Mare lucru!
Yaia
, te vezi tot mama de baiat?
Si eu !Hai ca nu vreau sa te derutez !vroiam doar sa te mai deconectez !
Tu la Tudor ai nascut inainte de vreme?
Roxana, tu de la mirena te simti cumva mai irascibila decat de obicei? stiu pe cineva care si-a pus mirena si parca nu o mai recunosc , vesnic pachet de nervi si slabita ! Arati f bine slaba si cu parul lung , eu nu te stiu decat din poze , iar Alexandra seamana cu tine!
Piciulika , Gabriela 

Greyeras , ti-ai gasit job?
revin cu intrebarea mea cu vaccinul,
am inteles , nu face nimeni infanrix, dar poate stiti daca ar fi mai bine mai tarziu spre 35 sau nu conteaza!
Annisia spune:
Claudia, acum fug la job, dar dupa ora 15 sunt disponibila pe mess. ID-ul meu este rannisia. Nu intru foarte des si nu sunt nicioata vizibila cand sunt online, dar astazi intru special ca sa stam de vorba. E ok? Daca nu, lasa-mi pe mess un reper cand poti vorbi si rezolvam orice problema. Cat despre cartea vietii tale, crede-ma ca eu as putea scrie una pe zi si s-ar vinde ca painea calda... Asa ca sa nu crezi ca numai tu ai probleme pe lumea asta. Toti avem, depinde cata importanta le dam si cat de grave sunt cu adevarat... Pupici. O zi buna!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
claudia1178 spune:
Annisia, mersi
....ok....merg si eu acsuca si incerc sa intru de acasa pe mess.....
O zi bune ve doresc....
.
Roxana_G spune:
Claudia, foarte frumos si adevarat le graieste Annisia. Zau ca asa e, si se pricepe la din astea ca si pe mine m-a scos din butoiul cu melancolie. Cat despre copii, nici eu nu cred ca e bine sa traiesti pentru ei, ai tendinta sa traiesti de fapt prin ei si nu ii mai lasi sa isi traiasca viata asa cum vor ei. Eu mi-as dori - cel putin asa in teorie - sa ii las sa zboare, asa cum vor, cand vor. Rolul meu este doar sa fiu acolo sa ii prind cand vor pica.
Annisia, o zi usoara la munca azi. Mereu ma surprinzi cum gasesti tu cuvintele potrivite.
Andries, si la noi Andrei era cel cuminte si ordonat. Era! Acum e stricacioc, violent si suparacios. Nu numai ca o bate rau pe Alex, dar si pe bona, si mai nou da si in mine. Azi am primit o usa in cap data cu toata forta de m-a durut capul toata dimineata. In plus a inceput sa demonteze si sa strice lucruri, arunca cu obiecte, imprastie. Si nici nu asculta, nici cu frumosul, nici cu amenintarea. Spune ca nu vrea si pace. Totul e un scandal, sunt numai tipete si palme ca fundal sonor la noi acasa. Or, obosita fiind, nu mai rezist si il mai altoiesc la fund. Trasul de perciuni l-am executat si eu, mai ales ca are zulufii carliontati si intr-adevar pare sa fie mai motivant decat palmita la fund. Este incredibil cum s-a schimbat Andrei, fata de cat de linistit era, de-a dreptul apatic de ne ingrijorasem. Acum misuna continuu peste tot si nu are stare deloc, mereu striga, rade, alearga. E haios si dragalas in mare parte, dar uneori zau, ne doboara pe toti. Alexandra in schimb a devenit mult mai linistita si responsabila si sincer imi e mila de ea la cat o chinuie Andrei. Intr o zi mi-a declarat fata ca mai bine nu exista decat sa o supere atata Andrei. Stiu ca e un rasfat, dar pe undeva exprima ceea ce simte in ultima vreme.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Roxana, tu de la mirena te simti cumva mai irascibila decat de obicei? stiu pe cineva care si-a pus mirena si parca nu o mai recunosc , vesnic pachet de nervi si slabita ! Arati f bine slaba si cu parul lung , eu nu te stiu decat din poze , iar Alexandra seamana cu tine! |

Nu ma simt nicidecum diferit.
Ma indoiesc ca persoana de care zici ar putea avea asemenea probleme de la sterilet. Sunt atat de multe alte explicatii, incat asta ar fi ultima si cea mai improbabila. Poate e obosita, stresata, necajita.