Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Alina, am vazut filmuletele cu Olivia de la FTK. Pare ca se ocupa bine de ei, desi sa stii ca filmuletele nu sunt relevante. Eu am stat acolo cu Andrei si am vazut ca nu sunt pe toata durata orei asa insistente si mieroase cu copiii. Olivia e minunata, pare ca se simte bine, si vorbeste atat de bineeeeee. 
alinkav spune:
Rox, chiar daca nu am mai reusit sa ne vedem cum vorbisem candva(acum muuult timp
), am impresia ca, copii astia ai nostri sunt crescuti unul langa celalalt!
Nu cumva ai povestit despre Olivia?![]()
In alta ordine de idei, la FTK, as fi vrut sa fie instructoarele alea mai naturale, sunt prea siropoase, prea vor sa ne multumeasca...
La Alex sta altfel treaba!
Multumim frumos de apricieri!
Cecilia,
multumesc!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
danuta36 spune:
La multi ani mamicilor,sa fiti iubite!

Gabriela,Danielle v-am admirat puiutele,tare dragalase..

Am reusit si eu sa ajung la coafor azi...si cam asta a fost toata distractia,ca acusi plec la servici ![]()
O zi frumoasa sa aveti!
alinkav spune:
Danielle, ce a mai crescut Melissa!!!In curand vor merge amandoua de manuta!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Claudia, si eu mi-am pierdut rabdarea cu Andrei si fac mai mult decat sa tip la el (dar nu pot spune aici ca e Yaia cu ochii pe mine si ma cearta). Stiu ca nu e bine, dar suntem oameni pana la urma si simplul fapt ca sunt mama nu imi aduce resurse nelimitate. Sper ca e doar o faza a lui. In rest sper ca si voi sunteti bine pe toate planurile. |
Rox, respira adanc inainte sa 'faci mai mult'! E doar un omulet care testeaza limitele si e important acum ca ele sa fie stabilite corect si el sa obtina reactii cumpatate de la voi, cu explicatii. Hai, stiu ca oboseala e mare, dar se poate, ca doar tu esti o super mamica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
moldoveanca spune:
La multi ani dragi mamici!

c
Yaia si Erina ma gandesc la voi in fiecare zi si ma rog sa fie totul bine cu bebeloii.

Piciulika sunteti o familie suuuuper imi faci o pofta nebuna de bebedoi
.Multi pupici ursuletilor 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Andries Eu azi am liber de la companie (nu stiu ce-o fi cu ei ) asa ca mi-am facut program de plimbat si platit facturi. Doar ca ...mi s-a lipit de mana si implicit de card si-o ..geanta |
Andriesule, nu stiu daca e responsabila firma ce ti-a dat liber de 8 martie, dar ma bucur ca ne scrii asa de des in ultimul timp!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Andries Yaia draga, felicitari pentru 37 de saptamani, eu cred ca mai ai vreo 2 saptamani juma cel putin, nu te grabi cu bagajul!! |
Probabil mi-ai trimis mesajul si telepatic, ca de cand v-am lasat, nu am facut decat sa-mi fac de mancare de pranz, sa mananc si sa dorm.
moldoveanca spune:
Noi suntem bine,sanatosi,am plantat copacei si butuci de vie in curte abia asteptam sa se incalzeasca si sa stam numai afara in curte
.Vladut e cumintel vorbeste muuult si zambeste mai tot timpul de imi vine sa-i pap gropitele din obraji
.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica Yaia , te vezi tot mama de baiat?Tu la Tudor ai nascut inainte de vreme? |
Nu, as vrea fata, dar ma enerveaza astia cu procentele lor, ca nu pot cumpara covor si da comanda de perdele si draperii din cauza lor!
Vrei sa faci preziceri? Nu, la tudor am nascut exact la 40 de saptamai. La 39+6 seara s-a rupt apa, la 4 dimineata, fix 40 de saptamani, s-a nascut Tudor.