Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Pe mine Erika m-a intristat foarte tare.Ieri a fost plecata in vizita la verisiori cu mama,eu am ramas acasa cu Lisa.S-a intors seara si am adormit-o pe canapea.La un moment dat s-a trezit,initial am crezut ca este vorba de-un vis urat,cu toate ca pana in prezent ea nu a avut cosmaruri.Avea o privire foarte trista,si vedeam ca are ochii in lacrimi.Am intins mainile sa o iau in brate si atunci a izbucnit in hohote de plans,m-a strans cu mainile in jurul gatului si-a bagat capul in umarul meu si a plans continuu.Cu sughituri.A fost groaznic sa o vad asa.Nu stiam cum sa o linistesc,a plans asa o ora,am tinut-o in brate si i-am repetat cat de mult o iubim,ce fetita buna,desteapta,frumoasa este,cat de cuminte si ascultatoare e si tot asa.Se agata de mine daca ma miscam putin,sa nu cumva sa ii dau drumul.Am ajuns sa plang si eu,cu ea in brate.Sa ma simt mizerabil,sa imi reprosez fiecare greseala posibila,sa ma simt o mama rea,care nu este in stare sa isi creasca copiii frumos.Asa ma simt si acum.
Imi reprosez ca nu am suficienta rabdare si nu ii acord Erikai in special mai multa atentie,ca nu ma joc mai mult cu ea.
Ma simt tare nervoasa si frustrata si prost fata de Erika.
Aseara mi-a adormit in brate,inca sughitand si asa am dus-o in pat si am adormit si eu.

De ce te simti tu o mama rea? Eu sincer nu vad niciun motiv sa te crezi asa, sincer nu esti o mama rea, mai ales cand iti pui astfel de probleme. Cine stie ce a vazut ea in excursie sau ce si-a amintit sau inchipuit de a inceput sa planga? Cand eram copil, ma intrista uneori cate un caine schiop sau mai stiu eu ce si plangeam ore intregi de mila lui si apoi plangeam de mila mea. Nu inseamna ca Erika a plans neaparat ca s-a simti neglijata.
Hai, capul sus si poti petrece mai mult timp cu ea daca asa simti tu, dar nu ai niciun motiv sa crezi ca esti o mama rea, pentru ca NU ESTI!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia si Picea, Mirena aia e o minune! Zic din proprie experienta. L-am tolerat usor, fara probleme, e drept ca ciclu a cam disparut. Zic cam, ca in perioadele mai dificile prin care am trecut revenise, nu sh prin ce intamplare, dar acum iar bye bye.

SabinaY, tare fetele, mai ales pe Erika. Nu putem fi mereu perfecti pentru copii, important este sa facem totul sa le fim aproape. Ei eu uneori temerea ca ne pierd sau ca nu ii iubim, dar le trece. Si pe mine m-a impresionat Alex zilele trecute, le-a zis bunicilor ca ea vrea sa fie cuminte pentru ca altfel mami o sa il iubeasca numai pe Andrei. Ceea ce evident nu e adevarat, insa e clar o temere de a ei.

Picio, ai grija cu declaratiile de iubire ale cumetrei, ca iubire sau nu, nu se va da il laturi sa iti dea in vileag constipatia daca e cazul.

Alina, la multi ani draga mea, sa fii iubita, fericita, sanatoasa si implinita! Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ea exerseaza mai nou calcatul, asa ca sunt pe maini bune camasile ursuletului

Si pe Yaia, idem

Daca e machiata si aranjata cand calca, atunci Ursuletzul e prins in mreje, nu mai are scapare, gata!

Ce mreje oi fi avand eu, ca al meu e in ele - desi nu-i calc camasi?!!! Nici ne/machiata!
Saracul, de cand ii umblam pe coclauri cu lunile s-a deprins. Acuma ii calc asa, ocazional, de drag, cand apuc sau e nevoie - in rest e harnicutz. De aia ma are el in mreje!

Eu nu clac niciodata cu drag! Pentru ca e probabil activitatea care imi displace cel mai mult! Calc de vreo 2-3 ori pe an, in rest le las pe cele de calcat sa se adune si nu prea cumpar chestii ce trebuie calcate decat daca e musai. Norocul meu e ca sotul nu trebuie sa mearga in camasa la birou. Dar eu il tin im mreje cu 'papa bun', cum zice Tudor. Tocmai am facut un Dobos, preferatul lui, ca maine chemam ceva amici, asa ca de ultima tura cand avem timp de socializat inainte de a deveni si Bebelina cat de cat independenta.
Ei, sigur ai tu ceva secrete de il tii in mreje. Se vede in poze ca e agatat si incalcit rau in mrejele tale...norocul lui ca nu esti o vaduva neagra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Dar eu ce sa zic de mine, cand vin de la servici, fata mea zice ca nu vrea la mami, trece pe langa de zici ca nu ma cunoaste, cand vreau s-o pup tipa "nu ma pupe".
Are si o fire din asta, cand are ea chef sa fie iubita si dragalasita, dar cand nu, tuna si fulgera!Dar si asa, ma simt naspa rau, si o iau asa cum este, nu o pot forta...Are momente cand sta in brate, ma pupa, se lasa pupata...dar ma omoara atunci cand tipa in gura mare, ca nu ii place la mami!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Eu ma concentrez pe Daria. Azi-noapte a facut iar un pic de febra. Sper sa treaca cu aerosoli si antitermice. Inca ne gindim daca sa mearga la Piatra Neamt pina se naste bebelusul. Sunt sigura ca nu ar fi o trauma pentru ea pentruca e vorba de maxim o saptamina si apoi ii adora pe bui si bichi dar parca nu ma lasa inima...

Dar planul dupa nastere care e? Plecati imediat ce se naste David la PN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
Si eu sunt in perioada de cujetari acum. Adica eu nu mai vreau copii, nu sa-i fac eu. 2 imi ajung, daca mai vrem, adoptam sau il trimit pe sot sa faca si sa aduca acasa. Si ma tot gandesc si cantaresc variantele, ca as opta pentru cea mai 'naturala', adica cat mai putine efecte secundare. ...

la controlul de 6 sapt (erau 8 de fapt, da' nu mai conteaza) dupa nasterea lui Daniel, l-am luat pe dr la intrebari despre metode contraceptive. Am inceput asa: "ce exista pt barbat?" . Cand mi-a raspuns ca la ora actuala doar vasectomia, m-am reorientat si am ales eu sa pun spirala. De fapt e o chestie noua, se numeste 'lantz de cupru', cica are mai multe avantaje decat steriletul, ca nu e nimic hormonal in el.
Pana acum mi-a venit de 2 ori, initial m-am cam speriat ca am sangerat puternic doar o zi (!) si vreo 2 saptamani a curs asa, cu picatura. Pe 10 am programare la control, sa vedem ce si cum, si o sa il intreb si de sangerarile astea. Dar in rest ma simt perfect (daca m-ar lasa copiii sa dorm mai mult noaptea, as trece la actiune si mai des ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia si Picea, Mirena aia e o minune! Zic din proprie experienta. L-am tolerat usor, fara probleme, e drept ca ciclu a cam disparut. Zic cam, ca in perioadele mai dificile prin care am trecut revenise, nu sh prin ce intamplare, dar acum iar bye bye.

Asta cu disparutul ciclului ma incanta teribil, ca nu sunt mare fan! Dar efecte secundare? Astea ma intereseaza. Ceva dereglari hormonale care sa duca la altele? O sa citesc si eu cand o sa mearga pagina lor in engleza, dar voiam sa stiu de la mamici ce l-au foloit deja care e experianta lor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
Si eu sunt in perioada de cujetari acum. Adica eu nu mai vreau copii, nu sa-i fac eu. 2 imi ajung, daca mai vrem, adoptam sau il trimit pe sot sa faca si sa aduca acasa. Si ma tot gandesc si cantaresc variantele, ca as opta pentru cea mai 'naturala', adica cat mai putine efecte secundare. ...

la controlul de 6 sapt (erau 8 de fapt, da' nu mai conteaza) dupa nasterea lui Daniel, l-am luat pe dr la intrebari despre metode contraceptive. Am inceput asa: "ce exista pt barbat?" . Cand mi-a raspuns ca la ora actuala doar vasectomia, m-am reorientat si am ales eu sa pun spirala. De fapt e o chestie noua, se numeste 'lantz de cupru', cica are mai multe avantaje decat steriletul, ca nu e nimic hormonal in el.
Pana acum mi-a venit de 2 ori, initial m-am cam speriat ca am sangerat puternic doar o zi (!) si vreo 2 saptamani a curs asa, cu picatura. Pe 10 am programare la control, sa vedem ce si cum, si o sa il intreb si de sangerarile astea. Dar in rest ma simt perfect (daca m-ar lasa copiii sa dorm mai mult noaptea, as trece la actiune si mai des ).

'Lantz de cupru' zici? Hmmm...de asta inca nu am auzit. Sa ne zici cum e dupa control...tare curioasa sunt.
La mine e putin mai complicat, sotul nu vrea vasectomie si nici eu legare de trompe pentru ca nu vrem niciunul operatii, oricat de simple ar fi, daca nu e nevoie musai, evitam. Si istoricul meu familial imi cere sa fiu mult mai atenta cu decizia asta, asa ca la mine chiar trebuie cugetat biiiiiine de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Erina, sanatate Dariei!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Alinkav, la multi ani!multe impliniri si bucurii alaturi de familie!

Interesant subiectul cu mirena sau alte spirale, eu anticonceptionale nu vreau sa iau si sunt cam sceptica si la sterilete.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+

Poze

Mergi la inceput