Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 7
Piciulika spune:
Sabina, nu te necaji! Uneori chiar viseaza rau si nu se pot trezi, chit ca sunt cu ochii deschisi. Deci potzi spune ce vrei, ca ratzional nu inregistreaza. Erika probabil era intr-un vis urat si basta! Tu ai facut _exact ce trebuia_: o tzii in bratze si incerci s-o linistesti - poate iese din stare. Chiar nu ai de ce sa te invinovatzesti! (la tine astea vin pe alt fond de culpabilitate... si eu simt ca nu mai pot fi 100% pt Micha cum eram si regret.)
Micha viseaza gandaci prin pat (de la vizitele la muzeul naturii
) sau alte chesii (te si miri ce-l impresioneaza, ca pe moment nu o arata) si plinge disperat si striga. Se uita la tine cu ochii mari, poate si spune ce 'a vazut' - dar clar nu e prezent! Si abia daca ii povestim de Noel si Shirah (copii lui Tagesmami, tare-i iubeste), si cum va merge cu bicicleta cu ei sau alte chestii de astea cotidiene f concrete, greu-greu reusim sa-l "trezim" si se linisteste. Noi avem experientze cu visele astea: caini, vulpi, gandaci... totzi au intalnire la el in pat, evtl pe perna!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
mihailescu teodora spune:

Alina!!!Sa-ti fie viata o sarbatoare,sa ai copiii sanatosi,sa va ajute Doamne-Doamne sa va terminati cat de curand casuta si sa va mutati in ea,iar tu si sotul sa va iubiti pina la 1000 ani!
Inca o data,La multi ani,draga mea!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Cand am inceput sa citesc mesajul japonikai,m-a busit plansul instantaneu,atat de mult m-a impresionat intamplarea cu Erika
;ajungand la mesajul Picei,am dat in ras cu visele lui Micha!
Offff,si eu imi reprosez ca vin nervoasa acasa si nu prea am chef de Mihnutzu',si dupa ce il culc nu ma mai satur sa stau sa-l privesc.Si acum,m-a luat un dor de el,ceva de groazaaaaa!!!Abia astept sa ajung acasa!
Mihnutzu' e un copil adorabil!E atat de mamos si afectuos,atat de cald si iubaretz,si extrem de dornic de a i se acorda atentie.Vrea sa fie implicat in orice activitate de oameni mari,sa-i dai si lui credit ca poate face un lucru de unul singur!
Il iubesc de mooorrr!!!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina spune:

La multi ani Alinkav!!!

Sa ai parte de mult noroc si fericire,sa fie toti cei dragi sanatosi si sa ti se implineasca tot ce iti doresti!!!Petrecere frumoasa si cadouari inspirate!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Multumiri mamcilor care ne-au scris!
Eu ma concentrez pe Daria. Azi-noapte a facut iar un pic de febra. Sper sa treaca cu aerosoli si antitermice. Inca ne gindim daca sa mearga la Piatra Neamt pina se naste bebelusul. Sunt sigura ca nu ar fi o trauma pentru ea pentruca e vorba de maxim o saptamina si apoi ii adora pe bui si bichi dar parca nu ma lasa inima...
Va doresc o zi frumoasa si fara griji!
P.S. Am citit cu interes discutia despre Mirena. Stiu ca e Rolls Roice-ul steriletelor si ma informasem si eu dupa nasterea Dariei... dar ca si Picea nu pot sa nu consider efectele adverse.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Va multumesc din inima pentru urarile de ieri!M-am simtit taare bine ca au fost foarte multe persoane care si-au amintit ca e ziua mea!
Un
maareee si special pentru draga noastra mamica curajoasa Nana si scumpul Andrei!
Nana,iti multumesc pentru gandurile frumoase!
Cand vei simti nevoie sa vii aici,la noi acasa,cum imi place mie sa spun,te asteptam cu bratele deschise,draga noastra!
Piciulikaaaa,te ube-ube mult!Dar tu stii asta,nu-ti spun o noutate!Ai gasit bilete la
?![]()
Asa de mult bine mi-ai facut cu telefonul de ieri!
Am fost(si sunt) asa de optimista!
Sabinutza
,nu pot sa cred!De ceeeee?Offff....
Sunteti speciale in viata mea!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
alinkav spune:
Sabina, si pe mine m-a intristat tare sa citesc depsre Erika!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Zic, zic! Vezi ca mie drl voia sa mi-o implanteze si ieri - cica de obicei deschide subiectul deja in spital, zilele dupa nastere, astfel ca la controlul de 6-8 sapt sa fie deja pregatit tot (respectiv luat un analgezic obisnuit cu o ora inainte). Acuma trebuie sa-mi mai fac o programare, ca ieri am vrut sa mai cujet... Desi cand citesti ce de efecte secundare pot avea - ca orice medicament, de altfel [mirena.com, in pagina pentru profi]- parca nu prea am elan...!! Nu am energie sa ma confrunt acum si cu de astea! Poate o pun abia dupa cateva luni? (Ca elanuri de alta natura oricum nu avem, la noul ritm de viata. |
Si eu sunt in perioada de cujetari acum. Adica eu nu mai vreau copii, nu sa-i fac eu. 2 imi ajung, daca mai vrem, adoptam sau il trimit pe sot sa faca si sa aduca acasa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina am fost azi la anlize, vedem diseara. Rox, la viena atunci nu avea sens sa ma duc, pt ca dr hematolog de acolo mi-a vazut toate analizele si nu avea ce sa-mi faca, daca cumva insa iar incepe vreo nebunie, sigur ca am sa investighez. E o boala mai ciudata, daca e autoimuna pur si simplu nu se va cunoaste cauza, decat cand va progresa medicina. :) |
Eu nu intelesem ca a ramas autoimuna pana la urma. Lupus nu era, alte teste autoimune erau ok, nu?