Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca mamicile sunt mult mai relaxate la BB2. mare de tot pentru Piciulika cu optimismul, fatalismul si alte "isme" minunate ale ei. Eu una nu impartasesc in totalitate relaxarea de care se vorbeste pe aicea, asadar or defectul e la mine, or nebunia incepe cand BB doiu creste mai mare (dar, din perspectiva refacerii subscriu ca este mult mai rapida sau luam noi lucrurile mai usor ).

In rest vad ca optimismul s-a luat si la Annisia si asta e de bine. gagica si astept un semn pentru sucul ala. Cat despre dalmatieni, sper ca a rezolvat Betty, altfel o sa caut si eu pe acasa un dvd pirat facut praf de copii.

Sabina, de tine nu prea imi place, adica de vestile tale. Speram ca totul e la locul lui. Inteleg ca nu prea ati lucrat asupra cauzei, poate era mai bine sa fi plecat atunci la Viena. Hai, astept un semn bun, si pana una alta ma multumesc si cu un sms sau un bip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata si de la noi.
Am vazut ca vb de desene. Eu am f multe in calc, daca vreti vi le dau, numai ca nu prea stiu cum. Stiam de un program transfer, parca, unde puteai trimite fisiere mai mari. DAca sunt doritoare dati pm. Pupici!
PS Lista desene
- 101 Dalmatieni 1
- 101 Dalmatieni 2
- Clopotica
- Masinute
- anastasia
- 3 purcelusi
- Cartea junglei 1 si 2
- Nemo
- dumbo
- bolt
- Peter Pan
- Kung Fu Panda
- Tarzan
Cam atit imi amintesc acum.
Pupici si un we super truper!!!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata la amiaza!

Hihi...sunt de acord cu Roxana in totalitate!

Am trimis pe mail filmulete de la FTK!(cu Olivia)

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am fost azi la anlize, vedem diseara.
Rox, la viena atunci nu avea sens sa ma duc, pt ca dr hematolog de acolo mi-a vazut toate analizele si nu avea ce sa-mi faca, daca cumva insa iar incepe vreo nebunie, sigur ca am sa investighez.

E o boala mai ciudata, daca e autoimuna pur si simplu nu se va cunoaste cauza, decat cand va progresa medicina.
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Maria, , multzumim tare! Spirala asta (de-i zice Mirena) reduce gradual ciclul - pana la disparitzie (-97%) dupa un an. La cele cu ciclu dureros sau abundent se recomanda asta - cica are efectul alaptarii: subtiaza mucoasa si deci dispare ciclul. Deci impusc si alti iepuri! Si daca ma apuca elanul peste 3 ani si mai zic ca vrem BB 3 , o scoate si in luna urmatoare pot ramane insarcinata. Oricum, ideea e ca e minima incarcarea cu hormoni artificiali - imi place ideea - si e exact unde trebuie - nu prin tot corpul si printre altele si la locul cu pricina. Deci tu zici de bine, fain! Merci!

Sa imi mai spui si mie ca ma gandesc si eu la varianta asta dupa ce vine Bebelina. Adica inca ma gandesc la o metoda contraceptiva.
Saru-mana anticipat!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ea exerseaza mai nou calcatul, asa ca sunt pe maini bune camasile ursuletului

Si pe Yaia, idem

Daca e machiata si aranjata cand calca, atunci Ursuletzul e prins in mreje, nu mai are scapare, gata!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, alinkav! Toti sanatosi si voiosi sa-ti fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Maria, , multzumim tare! Spirala asta (de-i zice Mirena) reduce gradual ciclul - pana la disparitzie (-97%) dupa un an. La cele cu ciclu dureros sau abundent se recomanda asta - cica are efectul alaptarii: subtiaza mucoasa si deci dispare ciclul. Deci impusc si alti iepuri! Si daca ma apuca elanul peste 3 ani si mai zic ca vrem BB 3 , o scoate si in luna urmatoare pot ramane insarcinata. Oricum, ideea e ca e minima incarcarea cu hormoni artificiali - imi place ideea - si e exact unde trebuie - nu prin tot corpul si printre altele si la locul cu pricina. Deci tu zici de bine, fain! Merci!

Sa imi mai spui si mie ca ma gandesc si eu la varianta asta dupa ce vine Bebelina. Adica inca ma gandesc la o metoda contraceptiva.
Saru-mana anticipat!

Zic, zic! Vezi ca mie drl voia sa mi-o implanteze si ieri - cica de obicei deschide subiectul deja in spital, zilele dupa nastere, astfel ca la controlul de 6-8 sapt sa fie deja pregatit tot (respectiv luat un analgezic obisnuit cu o ora inainte). Acuma trebuie sa-mi mai fac o programare, ca ieri am vrut sa mai cujet...
Desi cand citesti ce de efecte secundare pot avea - ca orice medicament, de altfel [mirena.com, in pagina pentru profi]- parca nu prea am elan...!! Nu am energie sa ma confrunt acum si cu de astea! Poate o pun abia dupa cateva luni? (Ca elanuri de alta natura oricum nu avem, la noul ritm de viata. )

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Sanatate Sabinel.

Pe mine Erika m-a intristat foarte tare.Ieri a fost plecata in vizita la verisiori cu mama,eu am ramas acasa cu Lisa.S-a intors seara si am adormit-o pe canapea.La un moment dat s-a trezit,initial am crezut ca este vorba de-un vis urat,cu toate ca pana in prezent ea nu a avut cosmaruri.Avea o privire foarte trista,si vedeam ca are ochii in lacrimi.Am intins mainile sa o iau in brate si atunci a izbucnit in hohote de plans,m-a strans cu mainile in jurul gatului si-a bagat capul in umarul meu si a plans continuu.Cu sughituri.A fost groaznic sa o vad asa.Nu stiam cum sa o linistesc,a plans asa o ora,am tinut-o in brate si i-am repetat cat de mult o iubim,ce fetita buna,desteapta,frumoasa este,cat de cuminte si ascultatoare e si tot asa.Se agata de mine daca ma miscam putin,sa nu cumva sa ii dau drumul.Am ajuns sa plang si eu,cu ea in brate.Sa ma simt mizerabil,sa imi reprosez fiecare greseala posibila,sa ma simt o mama rea,care nu este in stare sa isi creasca copiii frumos.Asa ma simt si acum.
Imi reprosez ca nu am suficienta rabdare si nu ii acord Erikai in special mai multa atentie,ca nu ma joc mai mult cu ea.
Ma simt tare nervoasa si frustrata si prost fata de Erika.
Aseara mi-a adormit in brate,inca sughitand si asa am dus-o in pat si am adormit si eu.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ea exerseaza mai nou calcatul, asa ca sunt pe maini bune camasile ursuletului

Si pe Yaia, idem

Daca e machiata si aranjata cand calca, atunci Ursuletzul e prins in mreje, nu mai are scapare, gata!

Ce mreje oi fi avand eu, ca al meu e in ele - desi nu-i calc camasi?!!! Nici ne/machiata!
Saracul, de cand ii umblam pe coclauri cu lunile s-a deprins. Acuma ii calc asa, ocazional, de drag, cand apuc sau e nevoie - in rest e harnicutz. De aia ma are el in mreje!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput