Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 5
Celia spune:

La multi ani, Teo!
Sa fii sanatoasa , fericita si implinita alaturi de cei dragi , tot ce-ti doresti!
Celia spune:
Gabi,
, multumim, suntem bine .Citesc dar nu mai reusesc si sa scriu. Urmeaza sa ma uit la foto cu minunatii.
Sanatate multa celor bolnaviori.
Sarcini usoare gravidutelor si bebei sanatosi, zile asa cum va doriti pana la marile intalniri!
Carpatina, succes !
Zile placute tuturor!
Celia spune:
Cu intarzieri,
La multi ani, Simona!
La multi ani, tati de Micha si Alex!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Piciulika spune:
Celia multzumim! 
Maria,
, multzumim tare! Spirala asta (de-i zice Mirena) reduce gradual ciclul - pana la disparitzie (-97%) dupa un an. La cele cu ciclu dureros sau abundent se recomanda asta - cica are efectul alaptarii: subtiaza mucoasa si deci dispare ciclul. Deci impusc si alti iepuri! Si daca ma apuca elanul peste 3 ani si mai zic ca vrem BB 3
, o scoate si in luna urmatoare pot ramane insarcinata. Oricum, ideea e ca e minima incarcarea cu hormoni artificiali - imi place ideea - si e exact unde trebuie - nu prin tot corpul si printre altele si la locul cu pricina. Deci tu zici de bine, fain! Merci! 
Sabina, nu-mi place ce citesc! Ai mare grija de tine!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
Seara asta am fost singura, ca Radu musai la o cina oficiala. Acuma a venit, sa-i spuna povestea - chit ca-l rugasem sa mai stea (relax & politic relevant).
Oricum, cumintzi baietzii mei, super!
Ne uitam cu Michael la TV, la un show de gatit - deh, il pregatesc Sarei! - ne explicam unu altuia ce vedem, vin reclamele, una cu Eva Longoria, la rujuri. Micha cu ochii scursi (ii plac femeile, de speriat!!! Pe bune! Daca zappuim ("asta nu, altu' ") si apare vreo frumusetze, ne ia telecomanda din mana, o pune de-o parte, langa el, "asta da!" Desi noi cautam animale...)
Zic la Longoria asta: E frumoasa?
Daaa. [topit. pauza.]... Mami moasa. Si-mi desface parul - azi eram mai aranjata, bucle, make-up, deh, in oras - si se uita dragastos rau la mine. Mami moasa!
Cine-i mai frumoasa, mami sau tanti?
Fara ezitare: Mami!![]()
![]()
Cand sunt fardata la ochi, se uita atent, de aproape, si-mi spune: "Mami ochi mosi!" Is praf! Complimente asa spontane - de unde le scoate?!!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Gabriela77 spune:
Draga mea Silvia
, asa frumos ai descris si trairile mele, azi ma gandeam tinand-o in brate pe Sofia ca si ea va creste repede ca si Sara si ce pretioase sunt clipele astea...Mare dreptate ai cu savuartul celui de-al doilea copil...Imi amintesc cum imi doream ca Sara sa isi tina capul, sa stea in fund, sa umble, sa vorbeasca...Si le-a facut pe toate asa de repede, si pe zi ce trece nu mai e bebelusul meu
, ii plac fardurile, parfumurile, gentile, margelele, imi poarta pantofii, e mare, domnisoara...
Cu Sofia e altfel, traiesc pur si simplu clipa si ma bucur de ea, vb ta, nu ma mai sperie asa usor o eruptie, o constipatie sau te miri ce...Unii ma cearta ca o tin prea mult in brate, dar ce-mi pasa? Cand suspina fericita la pieptul meu si imi zambeste ca un inger?
Si cu recuperarea la fel, totul a fost infinit mai usor si mai firesc, epiziotomia nu a mai durut decat vreo 2 saptamani si suportabil, kilogramele s-au dus tot in primele saptamani, lapte as fi vrut sa fie mai mult, dar asta e, luam lucrurile asa cum sunt...Lauzia nu a mai fost cu lacrimi si trairi asa intense...ma rog au mai fost cateva lacrimi
sa nu mint! Dar printre ele si de fericire
Va pup si va imbratisez, frumosilor! Si ce galant e Micha, cum te complimenteaza el! Vai
ce norocoasa e Sara! Ea exerseaza mai nou calcatul, asa ca sunt pe maini bune camasile ursuletului![]()
Roxana, iti dai seama ce relaxare divina la bebe 3?![]()
Erina, m-a cam luat emotiile la vestile tale, e asa aproape momentul si pt bebe David, ce mult mi-au placut si optiunile celelalte de nume
, ma bucur ca ai fost la medic si stii cum stai! Acum totul e pregatit, stabilit, bebe sa vina atunci cand stie el mai bine! Tu sa fii cuminte, ca stie DD ce face! Sa speram ca Daria nu a agatat nimic! Te sarut tare-tare!
Si pe Yaia, idem
Annisia, ce bine ca esti bine, fata draga!
Mandarinuta, cand Doamne iarta-ma a trecut jumatate din sarcina ta, ca parca acum ne dadeai vestea? Asa e si Sara, afectoasa si dulce, cred ca va fi tare grijulie cu Sofia. 
Sabina, sa te faci bine, da? Si mai hai aici ca iti simtim lipsa
Acestea fiind spuse,ma retrag la nani, fetele dorm, tati e in Germania, somn usor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
betty78 spune:
Annisia Sper ca l-am inserat bine
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor,
am intrat pe fuga sa vad ce mai faceti; recunosc ca nu am citit nimic din urma si nici nu stiu cand voi amia vea timp.
Noi suntem bine, exceptand o raceala pe care a facut-o Mario si i-a daruit-o bonei si celui mic, asta inafara de multele palme pe care i le da cu mare drag.
Asa ca dupa aproape 10 zile in care cel mic era nitel mucios, mai exact ii curgea din cand in cand nasucul, dar in rest nu avea nimic ne-am trezit ca atunci cund respira se auzea un zgomot ciudat, ceea ce ne-a determinat sa mergem cu el la doctor si ne-au trimis la spital deoarece tati este asmatic. Am stat acolo 2 zile iar apoi ne-au trimis acasa, iar dupa inca 1 zi eram ca si noi. Ceea ce ma bucura ca este cu mult mai solid si are o imunitate cu mult mai buna decat Mario.
Bebe este f ok, cuminte din cale afara si f vesel, chair si atunci cand o incaseaza de la Mario, el rade. In rest eu ma stresez cu kg care mi-au ramas in plus si care sunt pozitionate doar pe burta.
Doamnelor va doresc noapte buna
O sa incerc sa incarc ceva poze noi cu bebei.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 ... ...Unii ma cearta ca o tin prea mult in brate, dar ce-mi pasa? Cand suspina fericita la pieptul meu si imi zambeste ca un inger? Si cu recuperarea la fel, totul a fost infinit mai usor si mai firesc, epiziotomia nu a mai durut decat vreo 2 saptamani si suportabil, ... Si ce galant e Micha, cum te complimenteaza el! Vai ce norocoasa e Sara! Ea exerseaza mai nou calcatul, asa ca sunt pe maini bune camasile ursuletului |
Merci, merci!
Mai, ar fi niste fletzi ai nostri sa nu se ia!!Sa stii ca si eu il tin pe Alex muuult mai mult in bratze. Respectiv in wrap - is mama-cangur, clar! (chiar vorbeam la cosmetica de implanturi de sani si operatii estetice; eu voiam doar un marsupiu! Ar fi asa cool!) Fac treaba in casa, il spal pe dintzi sau ii spun povesti lui Micha, peste tot, ce mai, tot cu puiul la piept! Si nu-mi pare rau: cand il vad cat de senin doarme, ce ocrotit se simte...
Si trece mult prea iute oricum perioada asta. Altzii au o pisica in bratze la mangaiat: eu am un 'betzel', si ma destinde la fel de mult sa-l mangai non-stop! Nu o privesc ca pe o corvoada, nu "il invetzi in bratze!": nu, el are nevoie de mine, fizic - si eu de el! Mai, apropos epiziotomie: mie nu prea a apucat sa-mi faca - sau nu era cazul (o teorie intreaga, cand se face, cum). S-a lasat sa se rupa (cam tare, ca era capos rau) - ca cica tzesutul se rupe pe unde e mai slab, dar se si 'lipeste' mult mai bine decat cand e taiat cu lama. Refacerea a fost intr-adevar net mai usoara decat cu epi (de ultima data)! Deja la 7-8 ore sedeam fara probleme si colac* samd. (dupa cusut pe viu, cu niste rupturi de aveam hemoragie!) Ma asezam usurel si basta. Efectiv nu am avut probleme, nici zilele ce au urmat - doar o jena usoara de la gramezile de fire si noduri.
[* N.B. Aici colacul e total contraindicat: 'cade' perineul, se congestioneaza ranile etc. Doar se pune gheatza primele ore (sau zile, daca e cazul) si gata, sezi cuminte pe popou. Si data trecuta din ziua a doua pe o pernitza 'luam loc'.]
...noh, ce bantui la ceas de noapte, asteptandu-l pe Alex la cotitura cu sanul stang...
Hai, ma retrag in plina glorie...