Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (376)
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
La Multi Ani!! sarbatoritelor noastre, Teo si Simona!! Sa fiti iubite pana la 100 de ani!! 
Iote ca Annisia a dat de stire... nici nu-mi venea sa cred ca ar putea fi bolnava, cine Annisia?
Bravo gagico, felicitari pentru optimismul tau nemaipomenit!!
Am eu un feeling ca dupa 8 martie incepe sa curga cu bbei...
Andries
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Teodora! Toti sanatosi si voiosi alaturi de baietii tai!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Annisio, daca esti sau nu nascuta sub o stea norocoasa are mai putina importanta. Important e ca ai scapat de operatie, de chist, de boli...bravo. Sa ai grija sa te pui pe picioare pana pleci, auzi?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Piciulika spune:
Mandarinuto, faza cu revenirea fizica e una! Dar faza cu savurarea BBului e cea mai inaltzatoare la al doilea copil!
Vorba ta, adio emotziile alea, ca oare e bine, oare nu are aia..., oare il pun bine la san, suge destul, aoleo ce eruptie are - e normal?! Samd, samd...
Merita al doilea copil pentru ca in sfarsit te poti bucura relaxat de el! Toate sunt mai rutinate - si boala lui Alex din a doua saptamana de viatza am luat-o fatalist si calm: "asta e, bine ca nu are si febra!". (La Micha as fi fugit la spital cu el si apoi la psihiatru cu mine!)
Si te uiti la omuletzul asta ce ametzitor de iute creste si tzi-e frica ca nu va mai fi BB deja de maine! Asa as vrea sa ramana asa mic, cu capul si burtoiul ala disproportionat, cu zambetul stirb si stramb si sufland asa sincopat, dand din manutze... Ufff, ma uit la el deja cu nostalgie - creste mult prea iute!
Sarcina frumoasa si savurata in continuare! 
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
De fapt intrasem iute sa ved ce zice Erina - de fapt drl ei!
Bravo BB, stai cuminte ca-i bine de tot la Mami in pantec!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
bikmaria spune:
Piciule
,imi place de mor sa te citesc
,ti-am admirat flacai,sunt tare frumosi toti trei
,iar tu arati tare bine,nu stiu daca de sterilet intrebi tu,daca da,eu am pus la vreo 6 luni dupa cezariana si ma simt tare bine cu el,singurul inconvenient este CM mai abundent si dureaza cu o zi mai mult in rest nici o problema
Annisia spune:
Fetele mele, imi da si mie cineva 101 dalmatieni, prima parte? Va rogggg!!!!
Nu ma puneti sa downloadez de pe te miri unde ca nu ma bag la d-astea!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
alehiam spune:
La multi ani Teo! multe
si iti uram numai bine! Petrecere frumoasa
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Fetele mele, imi da si mie cineva 101 dalmatieni, prima parte? Va rogggg!!!! Nu ma puneti sa downloadez de pe te miri unde ca nu ma bag la d-astea! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
vrem si noi 101 dalmatieni
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
La multi ani Tomasa, Simona si Teo! Un pup mare pt fiecare!
eu nu-s prea bine, am si racit, am tot felu de simptome" de dinainte" si maine merg la analize.
Mi-am luat computerul de la ai mei, laptopul inca nu e gata, internetu merge ca melcu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo