Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)
Raspunsuri - Pagina 5
ali762000 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR AZI 

Amalia Teodora - de Laurairina
Sabina Ioana - de Ancutza_Bro
Eduard Cristian - de Cristinica09
Nadia - de Carminabulina
FETELOR SI NOI PIERDEM PODOABA CAPILARA ![]()
ZICEA DOCTORITA CA PANA LA URMA IL VA PIERDE TOT PANA LA UN AN SI APOI O SA NE CREASCA PARUL.
ALI
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 o intrebare.. am observat la ambii copii ca au la spate, pe cap, o zona unde s-a tocat parul...ca o mica cheliuta...cred ca de la stat pe spate si de la pozitia de hranire.... sper sa creasca parul la loc.. voi aveti asa? Dragos si Eva _30.11.2009mucosii |
noi avem si da, este de la statul pe spate

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluci_b spune:
Lavi - felicitari 
K -lolll 

, inexplicabil
(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
nov.dec2009 spune:
Mamici in actiune

Laurairina (1.60 m) 61 kg--- 59.2 kg
........... 51 kg
LumiRichard (1.57 m) 53.9kg--- 53.0 kg
..........48 kg
RamonaCopot (1.64 m) 85.4 kg--- 85.2 kg
...........70 kg
Ali762000 (1.68 m) 61 kg--- 58 kg
.......53 kg
DianaR (1.67 m) 70.2 kg--- 68.6 kg
......54 kg
Smaranditza (1.60 m) 71.4 kg--- 68.1 kg
..... 55 kg
Romanitza30 (1.76 m) 79 kg---...... 62 kg
Simina_kin (1.75 m) 65.8 kg--- 64.4 kg
...... 60 kg
Laviniablaga (1.54 m) 55 kg--- 50,0 kg
.... 50 kg
Gabitza35 (1.68 m) 62 kg--- 61.6 kg
....... 53 kg
Lili_a (1.60m ) 56.2 kg--- 54.7 kg
...... 50 kg
Cristina_boc (1.58 m) 74 kg---...... 60 kg
Coquelicot (1.76 m) 79.9 kg--- 78.0 kg
......67 kg
Alinus25 (1.62 m) 66 kg--- 67.0 kg
..... 58 kg
Betty78 (1.60 m) 52.2 kg---....... 45 kg
Rgagapie (1.60 m) 80 kg---....... 61 kg
Simonette (... m) 85 kg---79 kg
....... 65 kg
Doris 71 (... m) 82 kg---....... 65 kg

Mamici de fulgusori 

nov.dec2009 spune:
Simino...........te mananc! ai facut capitolul nou si ai uitat de Mamicile in actiune! Am adaugat aici, pe pagina 5...cine o sa faca noul capitol, sa nu uite!

LauraAndreea am adaugat scorul Apgar!
(lavinia)

Mamici de fulgusori 

laviniablaga spune:
La noi e lapovita si ninsoare!

Lavinia, cea mai fericita
de
Rares Cristian, un
grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
vias spune:
Ralu_Seby noi mergem cu copilul la mare...in Italia...la sf lunii iunie...o sa stam 2 sapt ca sa si vizitam inca odata Venetia, Roma, Pisa...samd. Si mergem cu masina...si cu Flavius bineanteles..nu-mi este teama, vom opri pe drum sa dormim...o sa fie ok! Nu-mi este deloc teama...si atunci copilul va avea 8 luni.
Am mai fost acolo la plaja si e frumoas, plus ca au si spatiu pentru copilasi.
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
many_bani, nu am nici un coltisor in scara blocului unde sa las caruciorul, ne-am stors creierii atata ne-am gandit unde sa-l punem.....si asta cu masina a fost ultima varianta, cu toate ca l-am lasat pe sotu ,,in curu gol'' sa mearga la servici........in fine, bine ca-mi lasa masina si am scapat de grija ![]()
ce fain ca vii la oradea, ne putem vedea si cu Alinus bineinteles, si ea ii oradeanca....soacra ta unde sta? in ce zona?poate stam pe aproape 
A_driana
, de
David-Andrei
lili_a spune:
Buna dimineata!
Laurairina, Ancutza, Cristinica09, Carminabulina, Ali762000
usorilor sarbatoriti azi, sa va traiasca sanatosi si frumosi si sa va aduca numai bucurii
Many
si bafta la doctor
Gabitza si fi-mea e chelioasa acolo la spate, trece
A-driana nu sint doctor, dar mie mi se pare cam mare doza de vit D prescrisa, mai ales avind in vedere efectele nasoale pe care le are la doze mari (din ce scrie in prospect). + ca fara sa fie asociata cu Ca nu vad la ce te ajuta.Iar laptele tau e cu siguranta cel mai bun, nu exista slab sau gras, cu sau fara vitamine
| citat din mesajul lui DianaR Lili, cum mai stai cu lapticul? |
Binisor stau, mai dau cite 60 ml seara dar nu tot timpul. Si-asa gaza asta mica a luat numa 400 gr luna asta
esti tare draguta ca ai intrebat. Calutul ala lavabil e foarte misto, cred ca iau si eu la nepotica. Trebuia sa te intreb luna trecuta ca a fost ziua ei si m-am dus cu o vestuta
| citat din mesajul lui shtephy Lili m-am gandit la voi.Ce ati facut la medic? |
Pai ne-am dus boi si am plecat vaci
Iustinul si Stefita muciosiSimina cam scurt doamna, ia stai p-aicea cu noi mai mult. Iete la cuscra ta ce activa a fost
Raluci ai fost tare simpatica ieri, sper sa mai te apuce puseul de vorba.Iar Bubu prajit la soare in curte e adorabil,poate ii trece raceala.Multzu de pupicul pt catzel, azi e ziua lui, odata cu Iliescu
Andre cum mai esti?
Monisule baga si tu niste Elevit sa te intremezi si mai vino pe aici mai mult ca mi-e dor da tine
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat. Ca de obicei...
Va doresc si azi o zi frumoasa, indiferent de starea vremii
mami de Mariuca
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lili_a Raluci ai fost tare simpatica ieri, sper sa mai te apuce puseul de vorba.Iar Bubu prajit la soare in curte e adorabil,poate ii trece raceala.Multzu de pupicul pt catzel, azi e ziua lui, odata cu Iliescu |
simpatica simpatica, dar ce crezi, ma tine si azi, ati imbulinat-o

ce face cutzu?, noi avem un caucazian de 1 anisor pe care tb sa-l eutanasiem

acusi in weekend (are dubla displazie de sold)pupam mamica ambitioasa cu lapticul

(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu