Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Noi ne pregatim de plimbare. Noi, Laura si cu mine si fetele noastre ..... poate reusim, ca e un soare frumos la mare....
Ne "auzim" mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Noi ne pregatim de plimbare. Noi, Laura si cu mine si fetele noastre ..... poate reusim, ca e un soare frumos la mare....
Ne "auzim" mai tarziu...

Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009
ce fain, ca aici e o vreme mohorata!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Many sa va pregatiti, e extrem de cald la turci in august. Noi am tot fost in septembrie.

Se poate cu bebe la mare, atata vreme cat respectati orele potrivite de stat la soare, aveti o umbrela sub care sa stea bebe sa se joaca sau sa doarma, exista creme de soare cu factor ridicat (50-60) speciale ptr pielea bebelusilor (mustela, Klorane, avene, bioderma, chicco etc) si musai palariuta pe cap. ptr apa gasiti pampersi speciali care nu se umfla cu apa, dar nici nu tin decat kk, pisu nu, practic sunt buni strict ptr intratul in apa, in rest pampers normal. La noi se gasesc de la hugies in strainataturi gasiti si de la libero (mie imi plac mai mult libero) sau exista scutece refolosibile ptr apa (fetele din Iasi gasiti la Iana), restul am vazut pe net, dar scumputi rau: http://www.greenbaby.ro/rohtml/scutecero_bummswim.html

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Many sa va pregatiti, e extrem de cald la turci in august. Noi am tot fost in septembrie.

Se poate cu bebe la mare, atata vreme cat respectati orele potrivite de stat la soare, aveti o umbrela sub care sa stea bebe sa se joaca sau sa doarma, exista creme de soare cu factor ridicat (50-60) speciale ptr pielea bebelusilor (mustela, Klorane, avene, bioderma, chicco etc) si musai palariuta pe cap. ptr apa gasiti pampersi speciali care nu se umfla cu apa, dar nici nu tin decat kk, pisu nu, practic sunt buni strict ptr intratul in apa, in rest pampers normal. La noi se gasesc de la hugies in strainataturi gasiti si de la libero (mie imi plac mai mult libero) sau exista scutece refolosibile ptr apa (fetele din Iasi gasiti la Iana), restul am vazut pe net, dar scumputi rau: http://www.greenbaby.ro/rohtml/scutecero_bummswim.html

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergem in ultima sapt. din august, in sept. nu mai poate tati si nici nasa lui Vlad (mergem cu ei). Probabil ca voi folosi crema de protectie solara de la bioderma cu factor+50, eu sunt fan bioderma, folosesc ptr. mine si sunt foarte incantata.
Dar ma tem de papa lui Vlad, suntem in plina diversificare.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

noi anul asta nu cred ca vom ajunge la mare, adica stiu sigur ca nu, dar de anul viitor vreau sa mergem cu david la mare sau la praid...
in ultimele zile aici a fost f cald si un soare f placut si eu l-am tinut pe david cu fata la soare cateva minute bune, chiar s-a bronzat (bine, stiu ca nu se compara soarele de acuma cu cel din iulie, dar totusi acuma ar putea dauna cumva?)

m-a sunat sotu sa-mi spuna ca ,,primesc'' masina chiar de maine...hm, ce spuneti ce sot de gasca am?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata! Dau o cafea, ceai si un pic de soare acolo unde nu este.
Nu am mai intrat din motive de oboseala si maraiala continua. Copilasul asta al meu vrea numai in brate, drept urmare am inceput campania de "dat militaria jos din pod". Plangem amandoua insa tb sa mai stea si singura sa se joace. Incredibil cat de mici sunt si cat de smecheri si profitori

Ramasesem datoare cu scorul Apgar pt listuta :9/10/10 asa scrie pe carnetelul ei.

Adriana, si eu sunt de acord cu Diana, nu cred ca laptele tau nu ar avea vitamine. Si eu am citit de asemenea ca nu are rost sa dai suc de portocale, mere atata vreme cat alaptezi exclusiv si copilul ia in greutate. Si eu sunt patita si am inceput sa am asa o aversiune contra acestor doctori care nu fac decat sa te streseze, de parca nu am fi noi obosite si stresate(mai ales cele la primul copil).

Multi ani fulgusorilor sarbatoriti!
Ionela, grea incercare, sa va dea Dumnezeu cat mai multa putere si optimism sa treceti cat mai usor peste asta. Sunt absolut sigura ca se va gasi o solutie cat mai buna!

Sper sa ne mai auzim azi, o zi cat mai usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaa

sarbatoritilor de astazi!!! la multe lunite fericite!

Laurairina - vezi ca pozicile salvate pe desktop nu stau efectiv pe desktop ... ele stau in C:\Documents and Settings\user\Desktop... poate le salvezi totusi.
Asta e o buna, cum facem sa nu le pierdem... eu cred ca o sa scot o parte pe hartie foto sau stiu eu... ca si hardurile si cd-urile sunt 'pieritoare'...

Many - sa vii cu vesti bune

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

hai ca trec eu in listuta scorul!

si sa ma laud ca am ajun la 50 kg!!!!sper sa nu scad mai mult de atat!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

noi anul asta nu cred ca vom ajunge la mare, adica stiu sigur ca nu, dar de anul viitor vreau sa mergem cu david la mare sau la praid...
in ultimele zile aici a fost f cald si un soare f placut si eu l-am tinut pe david cu fata la soare cateva minute bune, chiar s-a bronzat (bine, stiu ca nu se compara soarele de acuma cu cel din iulie, dar totusi acuma ar putea dauna cumva?)

m-a sunat sotu sa-mi spuna ca ,,primesc'' masina chiar de maine...hm, ce spuneti ce sot de gasca am?

Sufletelule, zilnic coborai 3 etaje carutul si copilul in brate? esti viteaza. Nu aveti la parter uscator ceva unde sa-l lasi?
Si eu tot in masina il tin, dar avem posibilitatea sa-l las la parter in uscator, unde nu usuca nimeni haine, se tin biciclete, trotinete, carucioare.
De Paste ne-am propus sa mergem la Oradea, sa-l facem cu soacra, daca stam mai mult acasa (si nu la unguri)poate ne vedem

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineata dragele mele!

Mihai de Ali762000
Amalia Teodora de Laurairina
Sabina Ioana de Ancutza_Bro
Eduard Cristian de Cristinica09
Nadia de Carminabulina

gabitza, si Rares al meu are perisorul lipsa la inventar, in zona cefei, unde se tot freaca el de cearceaf. Creste el la loc

cu marea noi inca nu ne-am gandit....in tot cazul daca vom merge, a fi undeva aproape si linistit.

si acu'...sa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara

ca sa va introduc putin in poveste...in 2004 am fost, timp de 2 luni, cu inca 3 fete si 2 baieti la o bursa de practica in turism- alim.publ. in Germania. Cum era si firesc, ne-am imprietenit, la intoarcere am schimbat mailuri..adrese, ID-uri...alea alea...
aseara, intra pe mess unul dintre baieti, care lucreaza la o firma care face mobila.

Mai jos, va redau conversatia
Eu: X, buna...cum ai zis ca se numeste site-ul ala cu mobila,..ca am uitat...si sa-l pun in favorites...just in case
X: de unde esti
Eu: sunt Eu bey
Eu: nu ma ai in lista????
Eu: sau asta e alt user?
X: dar ma cunosti scuze
Eu: ca eu nu mi-am dat seama
Eu: X...ai baut gaz?? ce ai?
Eu: sau e Y?
Eu: sunt Eu...Germania...2004....4 fete si 2 baieti...heeelloooooo
X: nu stiu
Eu: ce nu stii?
X: de lc de unde esti
Eu): ????
X: de unde esti
Eu: mai X
X: serios
Eu: sau nu esti X??
X: sunama 07....... sa vad daca te cunosc
Eu: ....HAI S-O LUAM METODIC
Eu: esti sau nu casatorit cu o tipa - Y?
Eu: ca, daca nu esti.....atunci vorbim aiurea
X: nu sunt casarorit vb serios nume sunt mai multe
Eu: ok....atunci eu cum te am in lista?
Eu: foarte tare...
X: nu stiu
Eu: eu am un amic pe care il cheama exact asa....X
Eu: se pare ca e o grava coincidenta de nume....
X: se poate
Eu: imi cer scuze.....dar chiar nu stiu cum de ai ajuns la mine in lista....
X: problem nating
Eu: mda...
Eu: ok...seara faina....
X: pa

Concluzia mea....ce-o fi crezut ala...cine stie ce nebuna a dat peste el...si mai rau...cine stie ce s-o fi intamplat in Germania, in 200...intre 4 fete si 2 baieti

Problema mea ramane in continuare...cum a ajuns ala la mine in lista....nu mai tin minte, insa, tind sa cred ca odata, s-a intamplat sa vorbesc cu X adevarat, de pe acel user...

faza si mai tare e ca acelasi lucru, acum 1 luna..i s-a intamplat prietenei mele, cu un fost coleg de serviciu, cu un ID care acum nu mai apartinea colegului (ci unuia pe care il chema fix la fel), si de pe care mai demult, si ea..si eu (pentru ca il cunosc pe individ) am vorbit cu el.....

lasand comicul situatiei la o parte....voi ce explicatie gasiti?
...hai, daca la Id-ul amicului meu nu-mi mai aduc aminte ce si cum....si cine stie cum o fi ajuns ala la mine in lista (cu toate ca e limpede ca nu dam accept la orice barzaune ne cere "prietenia").....ce s-a intamplat cu id-ul fostului coleg al prietenei mele, cu care si eu am vorbit si pe care, culmea, il aveam si in lista...cu id-ul respectiv, evident,...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput