Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga La noi e lapovita si ninsoare! |
hai la capitala
Poze BUBU
asa creste Bubu
laviniablaga spune:
As veni si maine...dar tocmai ni s-a stricat masina...a dus-o sotul la service, noroc ca e la service la socru` si nu o sa platim numai piesele!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
aaa...uitasem sa iti zic Raluci ca imi pare rau pentru cutzulica al tau
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
lili_a spune:
citat din mesajul lui raluci_b simpatica simpatica, dar ce crezi, ma tine si azi, ati imbulinat-o ce face cutzu?, noi avem un caucazian de 1 anisor pe care tb sa-l eutanasiem acusi in weekend (are dubla displazie de sold) pupam mamica ambitioasa cu lapticul |
Pai sa te tina, ca la cum s-arata vremea stam p-aici cu toatele si parlim
Of, biet cutzu pui, nu se poate repara cu ghips? Al meu are 10 ani, e batrinica... dar ne mutam la curte la vara si tare as vrea sa se bucure si ea putin
Ambitioasa, ambitioasa, ca am tita-n gura copilului si scriu pe forum cu un desht
mami de Mariuca
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laviniablaga aaa...uitasem sa iti zic Raluci ca imi pare rau pentru cutzulica al tau |
, dureros, mai bine fara animale
Poze BUBU
asa creste Bubu
na_bo spune:
salutare!
Azi e urat afara , nu stiu daca vom putea iesi
pt fulgusorii sarbatoriti azi> Mihai, Amalia, Sabina, Eduard, Nadia sa fie sanatosi si sa cresca mari
si noi avem cheliuta la spate
diana- multumim de site-urile de jucarii, ft multe idei, bani sa fie
Adriana- cred ca orice mamica se ingrijoreaza daca i se pare ceva in neregula dar trebuie sa fim vesele si optimiste pt. puiutii nostri
tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
, dureros, mai bine fara animale Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
Si noi am dus catelusa la parintii mei...m-am gandit la copil..o sa o aduc inapoi cand va creste putin mai mare Rares!
laviniablaga spune:
Na-bo, nu stii unde e strada buciumului in Mures?
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a
Pai sa te tina, ca la cum s-arata vremea stam p-aici cu toatele si parlim Of, biet cutzu pui, nu se poate repara cu ghips? Al meu are 10 ani, e batrinica... dar ne mutam la curte la vara si tare as vrea sa se bucure si ea putin Ambitioasa, ambitioasa, ca am tita-n gura copilului si scriu pe forum cu un desht |
nu merge cu nimik, am fost peste tot, am facut infiltratii o droaie, nici macar operatia nu-l ajuta...l-as tine asa dar se va chinui, are acum vreo 80 kg la doar 1 an, ajunge mai incolo lejer la 160, deci nu se va mai putea ridica de jos, plus ca incep durerile
dar gata cu tristetea, vad o raza de soare
sa stii ca scrisul cu o mana stimuleaza lactatia cum asa? stai cu noi te binedispui si faci laptic pt pitic
Poze BUBU
asa creste Bubu
na_bo spune:
Lavi- nu stiu unde e strada aia dar ma uit sa vad daca gasesc
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!