Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)
Raspunsuri - Pagina 18
A_driana spune:
neata,
dana,laurairina, multumesc pt aprecieri....va trimite david un pupix
many, nu stiu cum sa-ti spun cum sa te uiti la poze...stiu doar ca sunt pe picassa, logata cu nov.dec2009 si nu cu fulgusori2009.........mai mult nu stiu, daca te pot ajuta fetele (sau de fapt nu stii cum se intra la poze?)
alinus, multumesc si tie, acuma am vazut, un pupix de la david .....p.s. vezi ca sotu vrea sa se incuscreasca cu sefu lui (fetita inca nu-i in burta nevestii,dar ii in proiect), asa ca vezi....hotaraste-te....
A_driana, de David-Andrei
coquelicot spune:
Neatza si de la noi.
Eu as sta cu o perfuzie de cafea tare langa mine.
Piticu'meu s-a trezit la 1.30; 2.45. 3.45 apoi la 6.45.
Desi l-am trecut la cele ma subtirele hainute si patura, am si umidificator, etc. tot cred ca s-a trezit de sete, caci lua putin si se culca la loc.
De cele mai multe ori peste nopate are obrajorii si pieptul un pic reci, cred ca se mai trezea si de frig uneori. In fine, ideea este ca Rechinasei de Laura foarte probabil ca ii e cald. Laura, vezi ca daca tii geamul deschis toata ziua, in mod paradoxal scade mult umiditatea din camera. La mine scade pe la 20. Noi stam intr-un bloc d-ala vechi si din caramida, e f. f uscat aerul si d-aia am investit intr-un umidificator. La noi toate vasele si sarmele cu rufe nu faceau fata si nu ridicau umiditatea la mai mult de 30, in conditiile in care trebuie sa ai intre 50 si 70.
Raluci - si ce face Raresu' tau acolo? castele de nisp, clar, sau cred ca asta facea de la 2 saptamani.
Auzi, da nu isi soarbe si bibele cu ciocolata calda de pe terasa, dimineata?
Fug ca s-a trezit.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
coquelicot spune:
Neatza si de la noi.
Eu as sta cu o perfuzie de cafea tare langa mine.
Piticu'meu s-a trezit la 1.30; 2.45. 3.45 apoi la 6.45.
Desi l-am trecut la cele ma subtirele hainute si patura, am si umidificator, etc. tot cred ca s-a trezit de sete, caci lua putin si se culca la loc.
De cele mai multe ori peste nopate are obrajorii si pieptul un pic reci, cred ca se mai trezea si de frig uneori. In fine, ideea este ca Rechinasei de Laura foarte probabil ca ii e cald. Laura, vezi ca daca tii geamul deschis toata ziua, in mod paradoxal scade mult umiditatea din camera. La mine scade pe la 20. Noi stam intr-un bloc d-ala vechi si din caramida, e f. f uscat aerul si d-aia am investit intr-un umidificator. La noi toate vasele si sarmele cu rufe nu faceau fata si nu ridicau umiditatea la mai mult de 30, in conditiile in care trebuie sa ai intre 50 si 70.
Raluci - si ce face Raresu' tau acolo? castele de nisp, clar, sau cred ca asta facea de la 2 saptamani.
Auzi, da nu isi soarbe si bibele cu ciocolata calda de pe terasa, dimineata?
Fug ca s-a trezit.
Revin cu vigantolul si diversificarea
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
vias spune:
gata, am adormit piticul
Cu diversificarea, eu am scris de ficatei la gratar, dar acum va rog eu mult, nu mai rastalmaciti vorbele mele, eu nu am spus ca este un sfat bun, ulterior am precizat ca este o schema care este de urmat CLAR dupa 6 luni si apoi nu se incepe cu schema asta, ca multe alte mamici o sa incep cu sucuri sau cu piureuri de legume..nu stiu, o sa vad eu la timpul potrivit..cert este ca dupa ce ii dau treptat toate acele alimente din schema..apoi trec la ea.
Legat de organe, in cartile citite de mine, se recomanda dupa 6 luni.
Acum, cred ca fiecare face cum vrea, de fapt asa cum e convinsa ea ca e mai bine...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si asta spun ca este parerea mea...adica asa voi face eu...fara sa supar pe nimeni, ok??????? ca nu asta imi doresc!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si acum..A_Driana...am vazut pozele...foarte frumos copilas ai...
Laurairina eu te admir tare mult, ca ai vointa sa faci minunile care iti ies din maini...as vrea sa am si eu un astfel de talent...dar...daca nu am fost inzestrata si eu cu astfel de calitati..
Ionelamaria iti tin pumnii si azi, cred ca sotiei varului tau ii va fi foarte greu totusi, dar sper sa se vindece cat mai repede si cu cat mai putina suferinta! fata curajoasa!
O zi placuta!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
simina_kin spune:
buna dimineata
Sunt terminata
Ma doare in gat de azinoapte, de nici saliva nu o pot inghiti
Dupa ce ca sunt racita de mai bine de o luna, am sasul infundat mereu, stranut non-stop,si n-am nici gust, acu s-a adaugat si asta
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Aha deci tu ai zis de ficatei.....in primul rand se dau tarziu in diversificare, si-n al doilea rand se dau fierti si pasati in piure
Sa traim noi, sa ajungem la ficatei
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
A_driana spune:
camy multumesc
simina si eu de 2 luni sunt tot racita ca deja imi vine sa urlu , ma bucur ca piciul n-a luat de la mine...
monis pai de ce nu scrii ce gandesti, ii doar parerea ta, eu am scris ce mi-a fost pe limba si am stiut ca o sa-mi sariti in cap , de fapt nu despre asta e vorba si nu asta se sutine atata aici, sa vb ,,liber'', sa ne spunem parerile...
na merg sa-mi fierb legume........mama ce delicioase is
A_driana, de David-Andrei
DianaR spune:
Neatza! Apa plata si ceiutul sunt servite!
Lili, Teo la 3 luni jumate avea 5600. Azi o cantaresc iara c-a mai trecut o saptamana, dar nu stiu daca mai apuc sa intru diseara sau maine sa-ti spun ca ne pregatim de munte. Oricum nu te lua dupa Teo ca ea comparativ cu ceilalti doi puiuti ai mei a crescut f bine in greutate. Sa indraznesc sa-ti spun la ce varsta avea Vlad greutatea asta? (desi a fost cu 300 de grame mai "gras" la nastere)? Mai bine nu... (indiciu: inmulteste cu 2 si scade 1 ). Sunt copii carora asta le e felul, slabuti, vesnic sub standard cu greutatea. De ce ti se pare ca i-ar fi foame Mariei?
Monica, e alegerea ta. Stiam deja ce faci ca vorbisem aseara cu Lalu pe mess. Nu stiu daca ti-a spus ca a vorbit si cu neonatoloaga si si ea o incuraja sa alapteze. Eu iti tin pumnii sa fie totul bine cat mai curand si sa scapi de nenorocitul ala de stafilococ!
Of, diversificarea. Sa va mai povestesc ceva din experienta mea cu Vlad. La Vlad m-am ghidat dupa Capraru. Am inceput la 5 luni si o saptamana presata din toate partile ca-i pruncul cumplit de slab si-l infometez. Asa ca i-am dat mar ras si culmea, dupa vreo 2-3 incercari nereusite, i-a placut si a inceput sa-l pape cu placere. I-am pus si orez de la Milupa si a fost multumit. Nu manca mult dar se pare ca-l satura, cert e ca dupa mar nu mai sugea vreo 4 ore si mie imi cam pocneau tzatzale. Dupa 2 saptamani i-am dat si piure de legume. Iara un pic de esec (ura morcovul cu care am inceput) a venit succesul cu cartoful. Si iar nu manaca portii uriase (50-80 de grame maxim) si nu mai sugea 4 ceasuri. Asa ca ajunsese la 6 luni sa suga dimineata si abia spre seara il mai convingeam. Bineinteles ca nu mi-a placut ideea. Ma chinuisem atata cu el primele 2 luni sa- alaptez in ciuda tuturor sfaturilor si acuma ce fac? Asa ca am luat internetul la studiat. Am gasit acolo ce gasesti in mare si acum, ca lapticul e baza pana la un an, multe site-uri recomandau mancarea diversificata dupa ce copilul suge la san, asa ca un fel de completare. Si asta am facut si eu. Rezultatul a fost dezastros pentru diversificare ca nu mai manca nici jumate din cat manca pana atunci, dar minunat ptr continuarea alaptarii, tzatza a devenit marea lui iubire, preferata in fata oricui, si eu ma topeam cand il vedeam cu ce drag se ciubareste la san sa suga, cum tremura tot pana reuseam sa-mi dezvelesc sanul. Vreau sa va spun ca a pus multumitor in greutate in perioada aia, a recuperat frumos ca la un am avea 8,5 kg si intra si el in normal, mai ales avand in vedere ce start dezastruos a avut el. El a continuat sa manace putin si doar cateva feluri de mancare si dupa ce l-am intarcat... Si acum e nemencacios si slabanog...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete