Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)
Raspunsuri - Pagina 17
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Many, cu diversificarea poate fi usor/complicat depinde in ce conditii mergeti. La hotelurile la care am fost aveau fructe din belsug, si mancare dietetica (legume si carne de pui/vita fiarta fara adaosuri nici macar sare), oua fierte, paste fainoase fierte simplu etc. Cerealele le iei de acasa. Iti mai trebuie un vas si un blender, castronele, ceva cutit ptr fructe, lingurite, un burete si detergent de vase. Mai e si varianta cu borcanele, ca sa fi sigura ca ai borcanele din care ii plac le cari de acasa. Si daca mergeti cu avionul tot nu reusesti sa depasesti cele 70 de kg cu care aveti voie in avion. Raluci, Lili naspa cu catelusii vostri... |
Am pus semn de carte pe acest mesaj ca tare bine o sa-mi prinda la vara.Multumesc
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui A_driana fetelor voi vit.D o folositi maxim 20 zile de la deschidere? sau pana se termina? A_driana, de David-Andrei |
Eu am schimbat-o de fiecare data de ziua ei , ca sa nu ma incurc
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
buna seara...noi am ajuns la Iasi si nu am avut timp sa citesc azi forumul
Camy, Lavinia, Ralu_seby, Raluci, A_driana, Broscutza, Strumfy, many_bani, monis, krelia, ali, lili, na_bo, Stephy, dana.n, simina multumim din suflet pt urari
citit, vazut pozici, comentat putintel, am lasat deschise paginile pt comentarii si maine, vazut Ruxi hilizicioasa ...mamicile in parc many_bani, Krelia, lili, caciulita superba a Amaliei... sigur am omis pe cineva dar mai revin maine cu un mesaj
noapte buna,
ps: era sa uit: fulgusorilor de azi si de ieri
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui shtephy Apropo de autodiversificare am gasit niste clipuri pe you tube.E fetita unei zmeurici 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BL4vrFeg5ew http://www.youtube.com/watch?v=5A8G5wXhpJ8&feature=related _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
Este absolut delicioasa
Parca am vazut-o pe fimea acolo...seamana.Abia astept sa o vad si pe Maya mozolindu-se asa
simina_kin spune:
citat din mesajul lui raluci_b Many sunteti niste frumosi, poate poate reusim ,cu Lili cu Moni sa facem o ieseala |
iar ai uitat de norata
monis5 spune:
seara buna
vad ca tot apare prin discutii subiectul diversificare... Eu ma bucur ca am dat peste o multime de informatii despre acest subiect pe net si inca studiez intens. Pana acuma, la lucruri clar stabilite se incadreaza: diversificarea dupa 6 luni (in conditiile in care nu se schimba ceva esential la noi, de genul sa nu se mai sature la san, dar nu cred sa fie cazul), vom incepe cu fructe sau legume (cerealele sunt sarace in continut) si nu ca inlocuire de masa ci intre mese, cu cantitati mici de tot pentru tatonare.
(Intreba cineva cred ca de Babycook, cica ar face ce spune prospectul ca face, dar este f scump, si asta doar datorita faptului ca e pentru copii . Eu ma indrept spre un steamer si un blender (desi daca faci legumele la steamer sau si daca le fierbi, le poti face piure instantaneu cu orice furculita)... ma batea gandul de un storcator simplu de fructe, dar nu cred ca la inceput ii voi da suc din ceva, asa ca am renuntat.)
Fetelor, mie una nu-mi prea mai vine a scrie aici, pentru ca imediat ies scantei, iar daca as scrie tot ce gandesc, ar lua lucrurile foc probabil, dar va rog documentati-va bine de tot inainte de asa un pas important. Ganditi-va ca nu e un concurs, care copil mananca mai repede mai multe traznai, nici o realizare a mamei ca a reusit sa-l faca pe copil sa manance cine stie ce, nici o obligatie a mamelor sa respecte intocmai ce zic pediatrii care recomanda cele mai fanteziste scheme de diversificare, ca asa stiu ei de cand lumea sau pur si simplu stiu gresit unele lucruri (ca nu detine nimeni adevarul absolut pana la urma); nu uitati ca au toata viata inainte pentru a manca solide si beneficiile laptelui - mai ales pentru cei alaptati la san / si la san sunt f mari in perioada asta; incercati sa nu urmati sfaturile binevoitoare ale oricui, treceti prin filtrul personal si ganditi-va bine inainte de a face un pas, documentati-va... toate pentru binele bebelusilor nostri. Pentru care diversificarea nedocumentata suficient poate fi inceputul a unui lung sir de probleme, nu numai digestive.
E adevarat si ce se discuta aici zilele trecute, cu mancarea bio si nebio etc ca sunt greu de protejat copiii in ziua de azi, dar sunt unele lucruri care se pot evita macar la inceput, ca nu e musai de exemplu sa-i dai copilului iaurt din comert, despre care e lucru stiut ca e din lapte praf plus o multime de ciudatenii sau chestii care sunt suspectate ca sunt cu potential alergen la varsta mica... doar au tot timpul inainte sa le tot guste pe toate..
gata poliloghia ca nu m-a invitat nimeni sa tin conferinta, plec si eu la somn
somn usor sa aveti, si bebelusii la fel
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
simina_kin spune:
As mai avea de savurat poze cu fulgusori , da nu mai pot de .Revin maine tot pe la orele astea
Noapte buna "evribady"
simina_kin spune:
Monis
Sunt total deacord cu ce ai spusDaca as fi alaptat ,clar o tineam la pieptul meu cat mai mult, dar asa....
Oricum este bine ca atunci cand se incepe diversificarea sa se inceapa dupa cum spune medicul, nu dupa cum spun prietenele sau rudele , pt ca pot da o informatie grejita fara sa realizeze...cum am vazut aici de ex:"ficatei la gratar"...nu mai stiu cine a scris asa , dar ar fi bine sa ne informam si de la ce varsta se pot manca ficateii la gratar, innainte de a posta aici ca un "sfat bun"
Acum chiar spun noapte buna!!!!
monica_80 spune:
Neata fetelor
In dimineata asta, fiind si prima pe aici vin cu cafeluta pentru toata lumea (si nu din aia fara cofeina- sa va spun si de ce). Am fost la dr si mi-a dat ca si lui lalu, gentamicina (diana, am citit si eu link-urile alea, mi le-a trimis lalu, despre gentamicina si alaptat-multumim mult!) si ciprofloxacin si am discutat cu dr meu si am ajuns la concluzia sa fac pauza de la alaptat 5 zile cat fac tratamentul. E foarte nasol cu biberoane, trezeste-te noaptea fa-i biberon, raceste-l la temp potrivita, aprinde luminile, ridica copilu....stoarce-te la pompa...mai doarme bunica, ca eu nu prea mai reusesc.
Asa ca profit de ocazie sa beau cafea si sa mananc tot ce nu am avut voie pana acum (doar astea 5 zile).
Acum ma duc la dr la control sa vedem cu evolueaza.
Va pup pe toate si o zi superba sa aveti!
de scump Maria 13.12.2009
vias spune:
'neata
Monica mult noroc la dr
of...tipa piticul, revin ca am citit tot!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE