Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Aha deci tu ai zis de ficatei.....in primul rand se dau tarziu in diversificare, si-n al doilea rand se dau fierti si pasati in piure Sa traim noi, sa ajungem la ficatei fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
ai dreptate!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Neata fetele dau si eu o cafea buna aburinda astazi.
Legat de diversificare noi am inceput deja tinand cont ca Matei este alimentat artificial.Ieri am mancat primele 4 lingurite de banana.Nu va zic ca avea banana si in nas si pe degete numai in gura nu .
Azi vrem sa papam mai mult, daca o sa si reusim.
Vazut poze de Camy, Laurairina, Dana.n, Adriana, Monis, Simina, ionelamaria sunteti toate niste scumpe la fel si fulgusorii nostrii.Acum va pup ca sunt chemata l.a apel.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
simina_kin spune:
citat din mesajul lui A_driana camy multumesc simina si eu de 2 luni sunt tot racita ca deja imi vine sa urlu , ma bucur ca piciul n-a luat de la mine... monis pai de ce nu scrii ce gandesti, ii doar parerea ta, eu am scris ce mi-a fost pe limba si am stiut ca o sa-mi sariti in cap , de fapt nu despre asta e vorba si nu asta se sutine atata aici, sa vb ,,liber'', sa ne spunem parerile... na merg sa-mi fierb legume........mama ce delicioase is A_driana, de David-Andrei |
Na ca m-ai bagat in ceata.....fierbi acum legumele, asta inseamna ca-i dai la 10??? adica legume dim si fructe dupaamiaza???
Mie doctora mi-a zis invers
Diana cum este mai bine???? Si poate imi zici si mie cum sa fac branzica (ca am n'spe variante) si cu ce sa o combin la inceput
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Neatza si de la Reghin!
surplus de la toata lumea!
Marga, Lili_a, Laura, Camy, kreliutza, DanaN...pozi faine la toata lumea!
Monis ce mult lipseste emoticon-ul ala cu imbratisare de pe mess. Ca ti-as pune vreo 10! Zi fata ce gandesti, ca nu se supara nimeni! Eu cel putin nu!
Simina, esti iertata!
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI:
4 LUNITZE:
Radu Stefan de Tinonino81
Tudor de Flavours
3 LUNITE PENTRU CINEVA SPECIAL -
Cezar Iustin de Shtephy
Shtephy sa iti traiasca micul print, si surioara lui, si iti doresc ca tie si sotului tau sa va dea DD putere sa va ocupati cat mai bine de cele doua minuni!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
simina_kin spune:
citat din mesajul lui camy_pus Sa traim noi, sa ajungem la ficatei |
ai dreptate!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
[/quote]
Ma bucur ca nu te-ai suparat, chiar nu aveam intentia sa supar pe cineva
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Ralu_sebu, iti multumim tare mult pentru comentarii!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
simina_kin spune:
Cupchilulmeu a adormit aseara pe la ora 21, s-a trezit pe la 5 , a baut ceai "in somn", s-a mai trezit la 8 sa pape lapte si acu doarme iar
Eu in loc sa dorm bantui pe net
Ma uitam pe bucataras.ro ce dulce sa mai fac azi
laviniablaga spune:
Simina sa stii ca am dat click pe linkul de la semnatura, adica ranjita delicioasa si nu mi-a deschis fotografiile tale.....
simina_kin spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Simina, esti ierta-ta! |
merci
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI: 4 LUNITZE: Radu Stefan de Tinonino81 Tudor de Flavours 3 LUNITE PENTRU CINEVA SPECIAL - Cezar Iustin de Shtephy Shtephy sa iti traiasca micul print, si surioara lui, si iti doresc ca tie si sotului tau sa va dea DD putere sa va ocupati cat mai bine de cele doua minuni! |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI
simina_kin spune:
De ce oare???? ca private nu-s
Cu ce user esti logata????