"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Luto felicitari pentru dintzocul cel mic al minunatului Davidel....pupam baiatul si pe mama lui.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Salutare!
La multe lunite inainte si cu sanatate NATALIA, ELISA ANDREEA, NICHOLAS TOM, AIDAN GABRIEL, ALEX SI RAZVAN!!
Sa cresteti mari puilor, sa fiti sanatosi si zambareti!
Mamicilor, felicitari pentru dragii vostri pui. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
moni_iulia spune:
Buna!
Iau si eu o cafea ca s-a dat alarma de la 6 si-s capie.Eu cred ca-i tine din ce in ce mai putin de foame lapticul si as mai fi vrut sa stam pe lapte macar inca o luna.Sa vedem cat rezistam dar, problema e ca si daca incep diversificarea mai trece (cel putin) o juma' de luna pana sa inteleaga si Tudorita ceva din masa respectiva(care cred ca va fi supa-piure de legume).
La multe lunite dovleceilor:
Elisa Andreea de claucia
Nicholas Tom de diana_n
Natalia de ralucapaun
Erica de ralu80
Doris Maria de alinus_25
Alex si Razvan de kiki_cri
Aidan Gabriel de MangaGirl
Julia de coolutz
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
moni_iulia spune:
Felicitari pt dintisor,luto!
V-ati chinuit mult ca noua ni s-a umflat gingiuta lateral sus dar, pe exterior si e mare chitaiala desi nu cred sa iasa curand ceva.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Imi spuneti si mie cine are program de 4 mese pe zi care sunt orele la care papa bebe si ce anume? Sar'na! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex - Maia are 4 mese pe zi...ca asa vrea ea.
Papa astfel:
8-9 = lapte cu cereale din bibe = 130-180 ml
13-14 = legume 150-220 g + completare laptic. uneori vrea, alteori nu. cand vrea, ia cam 50-100 completare (ieri a luat 180 g + 50 lapte)
17-18 = fructe cu cereale 130-200 g + completare laptic..idem (ieri a luat 200 g si nu a mai vrut laptic)
22 = lapte 150-200 ml
Noaptea nu se trezeste sa mai pape.
In mod normal fructele se dau la a doua masa, dar doc a zis ca masa maiei de la 13-14 sa ramana masa de baza din zi, tinand cont ca nu ia decat 4 mese. pana acum ii ramanea in alimentatie si cantitatea de lapte 400-500 ml/zi. acum de cand papa mai multe legume /fructe nu mai ia atat de bine lapte....
Ref. Topfer...eu n-am mai auzit pana acum varianta asta (e recomandat "copiilor slabanogi"). In fine, "slabanoaga" mea papa tare bine Topfer.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
Lucia felicitari pentru dintzoc!
Alex Carol papa de 4 ori pe zi dar nu este concludent pentru tine pentru ca el papa doar san.
Moni poate e doar o faza!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Daca tin copilasii chef sa luati si ceva dropsuri din'alea tari ca David poate sa le sparga cu dintisorul lui cel proaspat, nou, unic si frumos Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
ioi!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Neatza, dragelor!
La multi ani co-dovleceilor de 3 sept! Sa creasca mari, sanatosi si cumintei!
Felicitari David pentru dintisor! Mami Luto, te imbratisez si sper sa revina puiul la bunele obiceiuri!
Si acum, www.trilulilu.ro/Ramona1124/607334efd53458" target="_blank"> pentru voi
Si mai avem prajituri, suculetze, colica in speta, cafelutze, piureuri de fructe bio, cereale din orez si vin rosu of course!
Multumim pentru urari! Sunt asa emotionata, atat de repede au trecut 6 luni...Ar fi frumos din partea mea sa scriu ceva inteligent, dar ca si la nastere, nu gasesc cuvinte potrivite sa spun ce inseamna Natalie pt noi!
Asa ca, sa bem si sa ne veselim!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluci_b spune:
fetele, are careva suzeta din aceasta ? as vrea sa-i iau lui bebe dar mi-e teama su nu miroasa a cauciuc, ca am mai luat niste mameloane pe care le-am aruncat din cauza asta
multu
Poze BUBU
asa creste Bubu