"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la prospata, special facuta pentru voi !

Eu sunt tot cu laptopul crapat, sa nu ma intrebati cum ma chinui acusi ca sunt pe punctul de a-mi taia venele.

Ioann felicitari pentru statul in fundic, si a mea da semne, dar inca nu e sigura pe ea, e capul prea greu.

Iulika bine ca a trecut febra si pupam gingiutza baiatului sa treaca durerea.

Katteryna ma gandesc in fiecare zi la voi si ma rog sa va intoarceti cu bine acasa. Un buchet de pentru o mamica optimista.

Manga ma bucur ca va place la noua casutza, cat despre vecini nebuni, nu se poate sa lipseasca ca altfel nu ar fi viata palpitanta.

Techilla sa stapaniti sanatosi luminitzele, parca v-as face o vizita noapte prin fata casei sa vad si eu minunea.

Mary sa stii ca toate produsele Topfer sunt ceva mai calorice decat celelalte, eu am testat pe pielea noastra, acum tu decizi ce e mai bine.

Stiu sigur ca mai aveam de zis, dar atat ma chinuie situatia asta incat am uitat, sper sa pot reveni mai tarziu.

Va pup, sa aveti o zi minunata.

PS: Monica mi-a adus aminte ca acum o saptamana daca nu si mai bine intrebai de marci de pampers. Mai bine mai tarziu decat niciodata iti spun ce am observat eu pana acum: Happy sunt mai proaste calitativ, noi ne-am iritat de la ele. Pampersul e ok, pe mine ma deranjeaza la culme granulele alea pe care le simt la mana si elasticul de la pulpe care lasa urme, plus faptul ca iese caca pe sus pe spate. Huggies sunt ceva mai tari, mai pline, dar mi se par cele mai bune, nu ne-am iritat, nu am avut niciodata accidente la kk si nu lasa urme asa pronuntate la pulpite. La ora actuala alternez Pampers cu Huggies Premium. Sper ca te-am ajutat.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Nam reusit sa recuperez nik:(

nu ma lasa Alex...roade incasrcatoru de la tel si nu pot neam sa il iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Nu stiu daca s-a atins subiectul...dar da cineva iaurt la bebe? Noi am incerca la masa de dupamiaza si am cumparat campina. Am mai citit si am vazut mamici care dau ca e fara conservanti, sper sa tolereze bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Pupa Dana sarbatoritii
Natalix
Aidan Gabriel
Elisa Andreea
Nicholas Tom
Alex si Razvan

sa cresteti mari, frumosi si sa fiti sanatosi!

Floricele si imbratisari calde la mamici!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata

pupam sarbatoritii de astazi

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca ma roade invidia

Nela filmuletzul cu voi la plaja mi-a umplut sufletul de soare...Ana este o dragutza si voi sunteti minunati. Asa viata sa tot duci.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,

felicitari mamici: RALU80, FRAGUTA, DIANA_N, ALINUS, KIKI, CLAUCIA SI MANGAAAA...vi s-au facut mari puii....le uram si noi LA MUUUUULTE LUNITE:NATALIXA
ERIKA
NICHOLAS
DORIS
ALEX SI RAZVAN
ELISA
AIDAN
aka buze seducatoare

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie cine are program de 4 mese pe zi care sunt orele la care papa bebe si ce anume? Sar'na!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
Ce de-a sarbatoriti, sa cresteti mari si norocosi si sa va bucurati parintii ca ei tare mult va mai iubesc !!!!!!

Sa papati tot tot, sa fiti cuminti si veseli !!!!!

Daca tin copilasii chef sa luati si ceva dropsuri din'alea tari ca David poate sa le sparga cu dintisorul lui cel proaspat, nou, unic si frumos

Am vazut ca a venit Diana, ce mai faci mami ? Cum e Nicholas ? Te pup si mi-e dor de tine

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput