"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimineata si de la noi!
ELISA,NATALIA,ERICA,DORIS,JULIA.
NICHOLAS,ALEX&RAZVAN,AIDAN.
Fetele ,noi astazi am fost la vaccin.Sunt f. dezamagita, Theo nu a luat decat 240gr. (LA 5 luni avea 5.420gr iar acum are 5.660gr.)Dr. a zis ca asta, este are metabolismul bun.Nu stiu de ce pt. ca ea papa dimi 200 cereale, la pranz legumele, dupa amiaza mar sau banana cu bisc, alteori branzica cu fruct, lp si san.Andu a fost si el mic la nastere dar la 6 luni avea 7 kg si nu papa decat san.El nu a vrut altceva pana la 9 luni.sunt f. debusolata. nu stiu ce sa fac.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!!

LA MULTE LUNITE AIDAN, ELISA, NICHOLAS TOM, NATALIA, ERICA, DORIS, ALEX SI RAZVAN!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

LA MULTE LUNITE, ELISA ANDREEA, NICHOLAS TOM, NATALIA, ALEX si RAZVAN, AIDAN GABRIEL!!

Luto felicitari pt dintisor!!

Se pare ca la noi nu a spart nici azi..deci ma asteapta o alta zi fainå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Raluca, noi o aveam pe aceasta de rezerva. si cand am pierdut-o pe ceea de la avent sa stii ca nu a vrut-o sub nici o forma . La 11 noaptea bantuia sotul pe strada sa gaseasca o farmacie de unde sa ia suzi preferata.noi nu putem dormi fara suzi.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!
Astazi este de de sarbatorit !!
tuturor piticilor frumosi, sa fie sanatosi si papaciosi!!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Fragutza, multumim de melodie.Este una din preferatele mele. Si eu stau cateodata si ma gandesc cum a trecut timpul.Parcca ieri era andu bb, au trecut 7 ani,iar acum DD, ne-a dat-o si pe theo.Timpul trece, copii cresc, noi imbatranim .Astazi sunt forte necajita, debusolata.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

sarbatoritilor de astazi!!! aniversare frumoasa! sa fie sanatosi si fericiti

Lucia - felicitari pentru dintzoc! Acuma poate musca linistit si din castravete

Iulika sa aveti o zi usoara! va pup tare

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci felicitari pt ! dar eu zic sa mai astepti cu dropsurile pana mai creste unu, sa aiba cu ce le sparge

Doris nu fi suparata, uite, si noi am venit acum de la control si Ebru a luat doar 150 de grame luna asta...dar nu-mi bat capul, dr ne-a zis ca daca incepem diversificarea o sa se mai regleze, ne-a dat si niste vit C...in plus, a luat 2 cm in lungime si ne-a si intrebat cat de activa este...si ea este, chiar foarte tare, deci probabil consuma mult.....

la vaccinel a fost pe jumatate cuminte, n-a plans la intepatura, ci cand a inceput sa bage lichidul dar s-a linistit repejor, iar in rest a fost cumintica tot controlul, desi era cam somnoroasa....
o sa incepem si noi incetuc incetuc cu suculetele, morcov si fructe in primul rand...pana om ajunge si noi la o masa completa inlocuita, cred ca face 7 luni, dar care-i graba?

ne-a dat in loc de vigantol, vigantoleten capsule, pt ca nu i s-a mai inchis fontanela mai deloc.....nu ca ar fi f grav, mai grav e sa se inchida prea devreme, dar totusi....

cand se trezeste ii fac niste suc de morcovel, sa vedem dc ii place...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Selen,. Si noi luna trecuta am luat 2 cm in plus dr.a zis ca e ,,lunga''. Dar acum nu a mai luat nici un cm in lungime.Ea zice (dr.)sa nu disper ca e ok.
Luto, felicitari pt. dintisor.La noi a fost alarma falsa. Nici urma de dintoc.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Raluca, noi o aveam pe aceasta de rezerva. si cand am pierdut-o pe ceea de la avent sa stii ca nu a vrut-o sub nici o forma . La 11 noaptea bantuia sotul pe strada sa gaseasca o farmacie de unde sa ia suzi preferata.noi nu putem dormi fara suzi.

multumesc de raspuns, insa miroase a cauciuc?, avem un avent si un nuk, dar daca adoarme cu ea ii iese din gura si se tot loveste cu ea ca doarme cu fata in ea

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput