"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

multumesc de raspuns, insa miroase a cauciuc?, avem un avent si un nuk, dar daca adoarme cu ea ii iese din gura si se tot loveste cu ea ca doarme cu fata in ea
Raluca, nu miroase.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doris imi pare tare rau ca esti ingrijorata, insa eu stiu ca atata timp cat este pe curba ascendenta nu trebuie sa ne facem probleme ptr ca fiecare bb are ritmul lui.

Selen pupam ursulica sa ii treaca buba si tinem pumnii sa ii placa morcovelul.

Hepilica multumesc de info despre mese, a mea inca papa de 5 ori pe zi, dar da semne ca nu ar vrea sa se mai trezeasca la 7, deci nu stiam ce sa fac daca ajungem la 4 mese.

Si noi am papat acum mar+ para dar nu am mai avut succes, adica nu a papat prea mult si apoi a cerut lapte...cred ca s-a plictisit si trebuie sa mai adaug ceva, ma gandeam la mango...sa vedem.

Iar e innorat afara si nu am nici un chef sa ies pe vremea asta, ma deprima rau, plus ca mai tarziu tre' sa trec pe la mester pe acasa sa vad in ce stadiu e, mi-e si frica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna si de la noi. N-am citit nimic, dar am intrat sa urez sarbatoritilor

Elisa, Nicholas, Natalia, Alex si Razvan La multe jumatati de an!!!

Aidan la multe lunite si la multi ani!

Pupici mamicilor!

La noi NINGE si deja e alb pe jos...

Ne vedem mai tarziu

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Fetele, voua v-a zis sa le dati fe bibiloilor?

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Doris imi pare tare rau ca esti ingrijorata, insa eu stiu ca atata timp cat este pe curba ascendenta nu trebuie sa ne facem probleme ptr ca fiecare bb are ritmul lui.

Selen pupam ursulica sa ii treaca buba si tinem pumnii sa ii placa morcovelul.

Hepilica multumesc de info despre mese, a mea inca papa de 5 ori pe zi, dar da semne ca nu ar vrea sa se mai trezeasca la 7, deci nu stiam ce sa fac daca ajungem la 4 mese.

Si noi am papat acum mar+ para dar nu am mai avut succes, adica nu a papat prea mult si apoi a cerut lapte...cred ca s-a plictisit si trebuie sa mai adaug ceva, ma gandeam la mango...sa vedem.

Iar e innorat afara si nu am nici un chef sa ies pe vremea asta, ma deprima rau, plus ca mai tarziu tre' sa trec pe la mester pe acasa sa vad in ce stadiu e, mi-e si frica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

duamna, ti-am lasat un miliard de offline-uri pe mess ca sa iti zic cum papam noi...ca nu mergea forumul...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna ziua fetelor!
La multi ani dovleceilor aniversati azi! Sa fie dovlecimea papacioasa si sanatoasa (Elisa, Nicholas, Natalie, Erica, Doris, Razvan, Alex si Aidan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Doris si noi luam fier. Am inceput treptat cu 1,2,3 picaturi trebuie sa ajungem la 10 picaturi pe zi (profilaxie anemie ptr bebelacii alaptati la titi ca spre 6 luni se termina rezervele de fier).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Fetele, voua v-a zis sa le dati fe bibiloilor?

si noua ne-a zis sa luam, dar fara analize fara ca bebe sa aiba vreo problema, asa ca nu i-am dat

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mai Luto, vad ca nimeni de aici nu-ti zice si tie o felicitara pentru un dintuc de bebe..io iti zic, sa stii, nu ca uamenii astia de fete care nu-ti zice una...tztztz.. ce uameni ..
Felicitari David !! La mai mare!! un

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Si vroiam s-o intreb pe prietena mea ce a avut ieri Maia ? Ca ziceai ca ati avut o dupa-amiaza agitata? Sau au fost cocosii? Nu ne mai lasa in ceata asa, spune clar, unde e buba, ca m-am prepelit toata nuaptea !

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput