Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi
Simona, chiar asa. Unde sa vorbim daca nu aici?!
Roxi, deliciosi!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simona, hai sa-ti dau o imbratisare mare ca si eu as fi la fel de agitata ca si tine intr-o situatie asemenatoare. vin si eu sa zic ca e doar varsta, curiozitatea si ca va trece. eu am inceput sa ma gandesc serios la "abuz" (desi cazul vostru eu nu l-as numi asa), cand fetita unei prietene cu care lucrez a fost abuzata de un baietel cu vreo 6 ani mai mare ca ea. chestia a durat ceva pana a aflat prietena mea, pustiul a patit-o iar fetita a facut terapie. se pare ca totul e ok. atunci am inceput sa vb cu Philip de "private parts" si cum nu e ok sa i le atinga nimeni. de altfel el isi face igiena intima singur, ai nou, desi sunt seri cand ii bag pe amandoi in cada se intoarce cu spatele ca sa se spele la cuc. in rest, ca si Victor, e curios, isi analizeaza pipiul etc. eu zic ca faci bine ca vorbesti despre asta si ca te interesezi si prin alte parti. succes si va fi ok. sunt sigura.
pe de alta parte eu sunt ok cu homosexulitatea si daca baietii mei vor alege calea asta voi fi alaturi de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Roxana, super dialogul
Andreea, si eu ma consideram OK cu subiectul... pana la copilul meu. Aici m-am blocat, recunosc...

Simona, eu ma gandesc de dimineata cum sa il abordez pe Matei cu privire la zonele intime, eu am mai discutat asa, pe departe, dar si el este foarte copilaros si mi-e frica sa nu il sperii.
Petro este foarte deschis si a spus ca va discuta orice cu el dar deocamdata cred ca ar trebui sa il las pe el ceva mai tarziu pentru ca el il vede pe Matei mai matur decat este si mi-e frica sa nu fie mult prea direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Io... am sunat direct la doctor sa intreb ce si cum, nu de alta dar al meu a mers, merge si va mai merge in tabere, etc. Si cica la varsta asta, ei nu constientizeaza ca fac un rau, pentru ei e prima explozie hormonala care se intampla la 6 ani si e nosrmal sa se pipaie pe toate partile, sa se compare, masoare, etc. Partea cu abuzul cica vine mai tarziu.

Totusi trebuie vorbit cu ei, explicat ca ce e private e private si ca nu trebuie sa-ti "falfai" cucu peste tot si cu toata lumea.

Si mare atentie la anturaj...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, multumim de informatii
Blue, cum mai esti ?
Kim ?
Roberta, inteleg cum gandesti. Nici eu nu mi-s mare fan, insa cand nu ai de ales, cred ca nu ai.
Andreea, ce intamplare :( Doamne fereste.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

simona, hai sa-ti dau o imbratisare mare ca si eu as fi la fel de agitata ca si tine intr-o situatie asemenatoare. vin si eu sa zic ca e doar varsta, curiozitatea si ca va trece. eu am inceput sa ma gandesc serios la "abuz" (desi cazul vostru eu nu l-as numi asa), cand fetita unei prietene cu care lucrez a fost abuzata de un baietel cu vreo 6 ani mai mare ca ea. chestia a durat ceva pana a aflat prietena mea, pustiul a patit-o iar fetita a facut terapie. se pare ca totul e ok. atunci am inceput sa vb cu Philip de "private parts" si cum nu e ok sa i le atinga nimeni. de altfel el isi face igiena intima singur, ai nou, desi sunt seri cand ii bag pe amandoi in cada se intoarce cu spatele ca sa se spele la cuc. in rest, ca si Victor, e curios, isi analizeaza pipiul etc. eu zic ca faci bine ca vorbesti despre asta si ca te interesezi si prin alte parti. succes si va fi ok. sunt sigura.
pe de alta parte eu sunt ok cu homosexulitatea si daca baietii mei vor alege calea asta voi fi alaturi de ei

mai...sa ne intelegem si eu voi fi alaturi de ei oricum, dar voi face tot posibilul sa ajunga hetero si nu homo. Desi am lucrat in firne multinat si am avut colegi homo si bi. nu-i nimic rau cu ei, dar ...eu totusi vreau nepotii mei biologici

acum ce sa spun, imi doresc nurori de aceeasi rasa si religie, dar parca poti sa stii?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Andries, si eu subscriu la faza cu nepotii biologici...

L-a luat Petro pe Matei de la gradi si se pare ca e OK deocamdata...

Va pup, o seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabi , pupam pe sufletel !!!!
Sunt bine , dupa atata lecturat/vorbit despre subiect ...m-am apucat sa " diger"/ sedimentez si sa ma calmez sa vad cum fac planul de abordare ...mai astept putin sa vb si cu psiholoaga , sa ma pun de comun acord cu prietena mea (mama prietenului lui Luca ) si vedem
multumesc din suflet de sfaturi ...
mai cu homosexualii , nici eu nu am nimic , nimic ..dar totusi tocmai copilul tau ?? si intr-o tara unde exista asa multe prejudecati ?...uitati-va la baiatul de la Acasa ..sa nu-i dau numele ca nu stiu daca am voie ... cat sufera ptr ca si-a recunoscut conditia ...

Andreea , si eu am citit azi o gramada de intamplari nefericite ...si m-am pus in locul parintilor ..si cred ac de-asta m-am si "involburat"asa ..dar mai bine sa fiu prevazatoare din timp ...
nu stiu daca o sa ma apuc sa-i fac educatie sexuala inca ....sau sa vad poate gasesc ceva pe intelesul lor ...
va tin la curent

Olivia , voi ce faceti?
Roxana , parca mi-i si imaginez ... super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ce sa facem?...Luca tocmai este pedepsit pt ca si-a dat palme in cap desi i-am spus de nenumarate ori ca nu ne place acest gest..

in rest mi-e groaza ca se face dimineata peste citeva ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna seara !
Mey, am citit tot ce ati scris pina acum, nu prea am timp sa raspund (a venit socrela in vizita pe la noi, sa fie aici de ziua mea, duminica)...
Simo, pfff, m-a pus pe ginduri tare intimplarea cu Luca - si eu am crezut ca e prea devreme sa ma apuc sa vorbesc cu Andreiush pe teme sexuale, dar acum, citind ce s-a petrecut, nu mai stiu ce sa fac mai intii ! Eu i-am spus de nenumarate ori sa nu lase pe nimeni strain sa il atinga de nici un fel, si daca vreodata cineva va face acest gest, sa tipe cit il tine gura ! Si cind ma gindesc ca ai nostri parinti ne lasau de dimineata pina seara singuri pe afara cind erau vacante ...
Olivia, un brat de pentru tine ! Imi pare nespus de rau ca nu ati reusit sa aflati nik de la psiholog ! Sa stii ca si gizmo se plezneste peste cap de vad rosu in fata ochilor, sau se bate singur peste mina (eventual se musca) daca face ceva care nu a fost bine !! Eu am luat gestul acesta ca pe ceva trecator, am incercat sa il fac sa inteleaga ca nu este bine, dar cu cit m-am nervozat mai atre, cu atit facea mai mult, asa ca am renuntat, am spus doar ca in cap este calculatorul central si far de el nu poate functiona si daca il strica pa si la re, o sa ramina stricat forever !
Gabi, o imbratisare si numai ginduri bune pentru tine ! Sa ai grija de tine si de baieti !
Cit despre tema homosexualilor, nici eu nu am nici o problema, nu vad asta ca pe o boala, mai mult ca pe o optiune personala stricta ! Ca nu imi place mie si ca si eu as prefera o nora cu sini si fara cuc, hehe, asta e alta mincare de peste !
Ma grabesc ... o seara buna si linistita va doresc ! La bucuresti ploua, s-a facut frig si cenusiul asta intra in suflet si ma capiaza !

Edit - nu stie nimeni nimic de Dana-roller ?? Ca nu a mai scris de ceva zile, a spus cumva ceva de vreo delegatie/plecare pe undeva, ca nu imi amintesc !! Danule, da un semn, sa stim ca steti ok !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput