Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Din putul gindirii:
-Mami maine am intinire cu o fetita, Ana..ne casatorim (el nu le are cu astea este f naiv la acest capitol..inca)
-Da mami...si ce i-ai spus?
-I-am dat intilnire la un restaurant sa mancam.. o supita!(moment in care amindoi si eu si Sorin am fost pe jos de ris),apoi mergem la nunta si dupa ne dragostim (indragostim)
-Nu Luca ..ordinea este invers intii te indragostesti si apoi faci nunta!
-Asa ca mami am 2 sotii Ana mare (fetita careia i-a scris el o scrisoare va spuneam mai demult) si Ana mica..imi trebuie 2 sotii pt ca o sa am 2 copii, cu una unul cu alta altul si-mi trebuie 2 sa aiba grija de copii ca eu o sa fiu lenes!

sau
-Luca de ce plingi la gradi...eu totusi cred ca tu esti suparat pe mine!
-Nu mami!!..tu ai facut tot ce trebuie..ai grija de mine, imi dai sa maninc..nu-mi mai trebuie de nici un cadou!(asa vorbeste el)

Azi de draci m-am oprit de la gradi drept la coafor!...m-a tuns cam scurt..dar mi-a facut bine la bibilicadupa cum l-am lasat tinut de brate de catre educatoare sa nu fuga dupa mine..nu am vrut acasa!
La prinz era tot un zimbet..cica dupa ce-am plecat eu i-a trecut imediat ..dupa care a ris,s-a jucat a mancat tot!
Am ajuns rau de tot ..azi am platiti gradinita si contabila imi spune..Doamna nu de Luca mi-e mila ci de dumneavostra ce patiti in fiecare dimineata...dar sa stiti ca la sot nu face asa de rau...

Azi am vorbit si cu ajutorul de educatoare (care face si engleza cu ei)si mi-a spus ca Luca este prieten cu toti si sta retars doar cind este el in criza nicidecum altfel,deci m-am mai linstit. Mi-a povestit o faza cind plingea tare Luca ea i-a spus..Luca cind te vad ca plingi asa imi vine sa mor! ..la care el..asa imi spune si mami!

m-am cam intins...dar voi sinteti psihologii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

sa-ti fie de bine Olivia ..sunt sigura ca-ti sta bine !!!poze , poze ...

orice ai zice ..Luca este cel mai tare ! a pus el pe jar o familie intreaga plus o gradinitza

auzi , stateam eu si ma gandeam ..ati facut 1 an de cand v-ati intors ...impresii ? cum a fost anul asta in Ro ? asa si cu bune si cu rele ..nu-i asa ca palpitant? nu v-ati plictisit, nu?
asta-mi place mie in Ro ..adrenalina la maxim !!!
serios, ce-a fost mai greu a trecut ...de acum va fi mai bine
stii ca am facut eu la un moment dat un sondaj printre prieteni ...nici nu stiam eu ca va fi asa marcant ..si acum ma intreaba unii dintre ei ...daca nu a fost o gluma si cum sunteti !!!!

hai cu analiza SWOT la 1 an de Ro !!!

Eu va felicit din suflet ca ati rezistat si va doresc drum lin in continuare !!!!

Gabi , tinem pumnii pentru Matei sa fenteze varicela
o noapte/zi linistita sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu-s preocupata ca m-am intors de la sedinta cu invatatoarea si pt ca metodele la scoala publica sunt diferite de Montessori se pare ca mai avem de lucrat cu P la una-alta. faza nasoala e ca in mai e gata scoala si el sarcul trebuie sa recupereze rapid pana atunci. daca mi-l lasa repetent??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la multi ani Andreea!!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita!!!!!
Oliv, sa iti fie de bine, eram io sigura ca asta faci. vreau si eu maine! offf, ma gandeam io ca la tine face mai rau... de fapt ti-am si zis. ce misto faza cu nunta! logica e beton
Simo, imi pare bine ca te-ai mai racorit... si- sigura ca o sa alegi calea cea mai buna.
Alice nu mai am mail-uri de la Dana de vreo cateva zile, asa ca probabil e prin delegatii sau cu vreun proiect din ala mai solicitant.
Andreea, da' se poate sa il lse repetent???
hai, gata, la munci cu mine ca e vineri. si am un cheeeef..... yuck!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea_s
Kim, ce tare e Luca Deci te-ai mai linistit oleaca, da ?
Roberta, tinem pumnii sa nu faceti nicio varicela
Cristal, ce-ti fac printesele azi ?
Andreea de Pupi, ce inseamna exact diferentele astea ? Ce ar trebui sa stie in plus Pupi ?
Blue, sper ca si tu esti mai linistita

Noi ne-am distrat la 3 noaptea, s-a trezit caprita urland - asta inseamna trezire nervoasa din cauza de pipi, apoi iar isi tragea nasul - cred ca deja e reflex neconditionat - apoi nervi iar si iar de ambele parti, apoi aspirat ceva, imi venea sa mooor.
Nu stiu daca vi-am zis dar sunt la super-dieta, adica mananc legume/fructe, azi e a 5-a zi si am neuronii pe bigudiuri. Pe langa asta, la servici vin iar fara zi libera 6 zile, pana se intoarce bou`al`lalt de sef ftut. Mnoah

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Am mai scris un mesaj si am apasart ceva si...s-a dus!

ANDREEA, LA MULTI ANI!

Daria, sa te tii cu dieta, eu am dat jos 2 kg in doua saptamani si le-am pus la loc in 5 zile

Olivia, trebuie sa bag si eu sporul cu coaforul , asa, pentru corason...

http://community.webshots.com/album/576499399mrTikh?vhost=community
am pus ceva pozici cu ce se intampla acum pe terenul nostru...la sfarsit e noul membru al familiei

Andreea, cum sa il lase repetent pe Pupi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Si io m-am tuns ieri..si m-am si vopsit cioco cu caramel...tot din cauza de psihopupu
Alice da' ce socrela dragutza ai,daca vine in vizita de ziua ta...auzi ce ne pregatesti bun?
Daria hai ca facem galerie la dieta!!
Andreeap...hai meii ca Pupi este baiat istet,recupereaza el..o sa fie ok,ai sa vezi!
Simobine ca te-ai mai linistit sa ne spui si noua cum ti-a zis psiholoaga sa abordezi problema!!....eu recunosc ca de cate ori se intalneste cu verisoara ei mai mare ii face educatiese schimba doar in camera fetelor unde baietii nu au voie,au baia fetelor unde baietii au interzis,etc. astfel incat de vreo juma de an tati nu este primit cand face baie
Nici io n-am nimic cu homo sau lesbi...cine stie cu evolutia asta peste vreo 15 ani ce metode de concepere a copiilor vor fi..poate vor avea si ei copii biologici,asa ca se vor linisti si bunicii
hai sa avem un sfarsit de saptamana cat mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi (roberta), unde e terenul? sa fie intr-un ceas bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, terenul este in Bucium, daca stii unde este cartierul Colina Bucium (spre fosta ferma Doi Peri).
Avem exact 2 km de la Soseaua Bucium, nu e foarte aproape dar privelistea este superba, se vede tot orasul si Cetatuia, o sa revin cu poze mai bine facute, eram cu preotul si mi-a fost jena sa fac sedinta foto

Mergi la inceput